Första dagen

Idag har jag varit på min första dag på beteendemedicin. Känner mig riktigt kass motför dom andra, man hör vilka förändringar dom har gjort osv. Känns inte som att jag har gjort någonting ännu, men även det kommer väl i sinom tid. Morgonen började med gympa och det gick faktiskt rätt bra förutom att jag fick världens huvudvärk som inte släppt efter två avslappningsövningar. Det känns lite surt, men även det kommer väl tillslut bli bättre det också :) Jag applåderar till mig själv iaf, första gympapasset på ca åtta år.

Det som har hänt mer idag är matlagning och promenad, på själva lektionerna så anser jag inte att jag fick veta något nytt. Men en fräsch reminder är ju inte alltid helt fel heller. Var jättekul att komma dit imorse då flera blev glad över att se mig och tyckte det var jättekul att jag var där igen. Även om jag är yngst i gruppen så känner jag sådan samhörighet med dom andra. Så jag ser det såhär, även om jag inte gör stora förändringar nu så är ju alltid små jättebra också. I längden så är en liten förändring bättre än ingen alls.

Lärde mig faktiskt en sak idag; Ilska är största orsaken till hjärtsjukdomar.
Direkt du känner hur du börjar brusa upp, ställ dig själv den här frågan: Är det här värt att dö för?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad duktig du har varit idag min sötaste :) Det låter som att det har gått riktigt bra, jag ska hålla tummarna på att det går lika bra imorgon :)

Jag ska läsa din blogg lite oftare när jag har fått till min laptop, datateknikerna har "råkat" ta bort alla användare så ingen tar sig in på datorn, lyckat! :P Jag tror att det löser sig imorgon så då har jag det jag gör på dagarna, läser din blogg :P haha

2008-08-25 @ 19:06:22
URL: http://lillsazza.blogg.se/
Postat av: Cääm

Vilken fin blogg du har :) Du skriver väldigt bra också!

2008-08-26 @ 12:57:55
URL: http://greatmisfit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0