Julefröjd och julefrid?

Nu är julen över och det är så skönt! Sovit dåligt så länge nu, magen och huvudet är upp och ner som vanligt och ibland vill jag bara gömma mig under täcket och aldrig komma ut. Blev en annorlunda jul i år, väldigt skönt var det iaf. Då man har skilda föräldrar kan det alltid bli tjafs och strul vart man ska vara, dock aldrig blivit det hos oss. Vi har 2 firanden på en dag, förmiddag hos ena och eftermiddag hos den andra föräldern. Visst funkar det, men efter några år blir det rätt slitet på sitt eget lilla vis. I år firade vi hela familjen tillsammans här hemma hos mamma, riktigt bra för mig iaf. Under julklapps utdelningen halvlåg jag i soffan med slutna ögon, mådde inte bra alls. Fick många fina julklappar, läs och avundas:

Bärbar dvd (min gamla dog)
Rosa paljett kudde
600 kr
2 filmer (Rugrats filmen och Vinter i Mumindalen)
2 drinkböcker (Cocktails och shotar)
4 ice pieced shotglas
Necessär (Hello Kitty)
3 par ljuslyktor
2 par örhängen
Mackjärn
Ängel
Tvålset
Godis (After eight och cloettas favoriter)
Inramat foto på mig som liten
Tjocksockar + vantar
Hudkräm
Rosa badlakan
Smörgåsbestick
Köksbestick i trä
Handväska
Tomtetroll
Strumpbyxor
Ansiktsmask



Såhär glad blev jag!

God Jul Farfar <3

Nu är det första julen för mig utan dig vid min sida, det känns helt klart fel. Julen var något du älskade mest av allt, man kunde inte missta sig då man kom hem till dig och farmor..tomtar överallt. Idag for vi till graven för att säga God Jul och få känna oss närmre dig. Jag tog med mig en tomte jag köpt till dig och hoppas du ser hur mycket vi saknar dig. Det är inte jul utan farfar, men för din skull så blir julen en tid då man tänker på alla fina stunder man har fått med dig, all kärlek.

God Jul Farfar <3

(Bilden på tomten är tagen av min storasyster, jag hann bara ta ett kort sen tog batterierna slut)



Dumma väder som förstör mina kläder

Igår på julavslutningen i skolan invigde jag min julbrosch, är så kär i den. En julkrans som kan blinka ^^ Hade även klänning och strumpbyxor dagen till ära, allt gick fint tills jag nästan var hemma. Pang sa det bara och där låg jag och sprattla som en säl, givetvis gick mina strumpbyxor sönder. Ni som har väldigt liten storlek och väldigt stor vet att det oftast tar slut väldigt fort, så jag blev väldigt besviken. Samma kväll for vi på Strömpilen, jag bad till Gud och sprang in på Lindex och letade, dom hade 2 par! 119 kr styck är dock på tok för dyrt för mig att köpa i dessa lågkonjuktur tider, så jag köpte 1 par och ringde pappa och önskade mig det 2a paret i julklapp. Nu är det ur världen, 2 par hela strumpbyxor och 1 par lagade, perfekt på min ära!

Idag for vi till Eurasia, 2a året i rad blir det nu. Kent bjuder på middag som julklapp. Jag valde stekt kyckling med stark smak (vad annars!?) fick även i mig nästan hela efterrätten, glass med friterade bananer. Är även glad över att dom delade ut kalendrar i år igen ^^ Den jag fick förra året pryder min vägg här i datarummet (skrubben). Jättebra då man planerar saker via internet och bara behöver vrida på huvudet för att kolla datum och veckor.

Bjuder på en närbild på min brosch och min klädsel. Enligt mig är jag jättefin iaf, hoppas ni andra tycker det också. Klädselbilden är tagen av, hör och häpna: lillebror Emil.



Jag vet inte...

Jag vet inte riktigt vad man ska ta sig till, vad ska man göra med sitt liv? Jag har ingen utbildning då jag i slutet av 1an var tvungen att ta bort de praktiska ämnena pga problem med huvudvärk som jag fortfarande har rejäla problem med. Sen att man har fel på magen gör ju ingenting bättre heller. Just nu går jag på folkhögskola 2a året, lyckats få omdöme i ett ämne, vad tänker man då? Jag vantrivs sjukt mycket på skolan, kroppsligt orkar jag inte med ett jobb. Speciellt nu när man måste ta vad som helst. Träffat en feldenkrais pedagog som slog huvudet på spiken och sa rakt ut att min depression, huvudvärk och magfel..plus all annan värk hänger ihop.

Jag vet inte riktigt hur man ska få pli på problem man haft i flera år, hur gör djur? Helst skulle man få en sjukskrivning och försöka få bygga upp sin kropp igen. Jag vill kunna dammsuga utan att få sjukt ont, allt som är no big deal för många andra är jättejobbigt för mig. Någon som kan trolla?

1 månad med dig bärandes mitt hjärta

I fredags blev det stadstur med storasyster som gällde, men först var jag på skolan och fick lyssna på skönsång. Var mysigt med släckta lampor och tända ljus överallt. Snöade precis hela tiden så jag och Emma såg mest ut som två dränkta råttor då vi sprang från affär till affär. Jag hittade en fin klänning på Gina Tricot och en blinkande julbrosch på Pop shop, snälla jul kom! Första gången på länge jag längtar till julen, tror det är tack vare hjärtat mitt. Min stöttepelare här i livet, jag vet att du alltid kommer finnas där för mig. För jag har bestämt att det är du och jag, varför ändra på det?

På kvällen skulle mitt hjärta komma hem till mig, men det blev väldigt sent. Jag såg han gå där ute i mörkret och snön föll, aldrig blivit så varm. Blev så glad av den synen att jag nästan sprang ut, att få vara i din famn ger mig styrka.

På lördagen blev det en tripp till stan med Emma och Lars, vi skulle på bolaget och så springa in en snabbis på OBS. Inne på bolaget mötte vi William och Simone, dom skulle också på puben den kvällen. Kul kul tyckte vi allihop, men det tyckte visst inte alla. När vi stod och pratade så kom det en sur tjej med en litet bäbis i en babylift och sa väldigt surt: Har ni möte eller? Jag svarade nej och just när hon gått förbi oss sa jag med hög röst: Mötet är avslutat, vi ses igen kl 19 ikväll! Jämarns så irriterad jag blev, ville spotta hon i ansiktet. Hatar verkligen morrhoppor. Sa en stund senare till Emma att hon måste ha blekt sönder hjärnan, för väldigt blonderad var hon och skrattretande nog sprang vi på dom inne på OBS också. Gissa vad hon köpte? Jo, blekningsmedel! Hahahaha :D

På kvällen blev det förfest hemma hos mig och sen drog det vidare på puben här i Sävar. Robin tänkte följa med men sen ballade han ur och sa att det bara var pundare och att det skulle vara så tråkigt. Ack vad han bedrog sig, vi hade skitkul! Bandet som spelade hette The Revivals och dom rockade loss vill jag lova, blev mycket dans och även en mysig tryckare mot slutet. Efter puben gick vi hem till Emma och Lars, där drack dom rom & cola. Jag drack bara cola då jag inte kände mig så jättepigg i magen. Vi kom hem då klockan närmade sig 6 på morgonen och slitna var vi. Vissa mer än andra ;)

Tack för att du finns <3

Slänger även in en bild jag hittade på Simones blogg och hoppas att hon inte misstycker *ler*



Men åh *gnäll*

Tatuerade mig som sagt i slutet av sep, fick äntligen fylla i den. När jag kommer hem så märker jag att bara 4 av 8 streck är ifyllda, så SJUKT irriterande. Då ska man dit och gnälla om 32 småstreck, men samtidigt så har jag ju betalat 1400 för den och då ska rätt vara rätt. Men åh!

Donna Lewis - I love you always forever


Watership Down - Bright eyes (Film: Den långa flykten)


Wake up!

Att jag ska drömma så sjuka drömmar :S

Jag sitter bak i mitten på Lars bil, han och Emma sitter fram. Helt plötsligt hotar Lars att skjuta mig i huvudet, han riktar pistolen mot mig och ett skott brinner av. Jag blir skjuten i huvudet och känner hur kulan följer huvudets mittdel och riktigt plöjer sig fram. Jag skriker att vi måste fara på akuten och allt blir kaos, när vi väl kommer till akuten ska dom inte operera bort kulan förens nästa dag. Jag får ett stort vitt plåster och åker hem, helt plötsligt är jag på kiosken med Sandra och Peder. Där köper jag godis, kollar på gosedjur och försöker välja ut filmer att ha med mig till sjukhuset.

Josh Groban - You raise me up


<3

När du vill gråta, lovar jag att öppna mina armar för dig.

När du vill skratta, lovar jag att skratta med dig.

När du vill hata, lovar jag att hjälpa dig att låta bli.

När du vill sova, lovar jag att somna vid din sida.

När du sedan vaknar, lovar jag att jag är kvar.

När du vill dö, lovar jag att få dig att välja livet.

När du vill leva, lovar jag att leva med dig.

När du dör, kommer en del av mig att dö med mig, det lovar jag




Umeå - Luleå - Umeå

Nu har man lärt sig att åka buss, skapligt iaf. Jag ville åka tåg, men dom idioterna kör inte tåget över Umeå längre :S Liksom, varför? Men men, varit med min älskling i flera dagar och haft det helt underbart. I fredags hade vi varit ihop i 2 veckor och det blev kina mat på ett jättemysigt ställe. Ernie hade väldigt roligt åt min extas pga sötvattens akvariumet brevid bordet. Jag rår inte för det, men jag blev kär!

Blev mycket stadsturer och vi var även en snabbis på julmarknaden för att träffa hans mamma, vi blev dock bara närvarande en stund då det var rätt kallt om öronen ^^ Men plutten hann med en del fotande iaf och givetvis hade han mig som objekt ibland :P

Längtar tills vi ses igen hjärtat <3



RSS 2.0