Home sweet home!

Nu har jag landat hemma i Sävar igen efter en 4 dagars semester i Sthlm. Har som mest sett film och varit in till Huddinge köpcentrum. Mycket mer orkade jag inte, varit så trött nu en lång tid. Riktigt skönt att komma hemifrån en stund även fast jag trivs bäst här. There's no place like home! Nu har man även höstlov, så blir några lugna dagar hemma också :) Blir stan imorgon med frugan, är även snart halloween. Jag undrar hur det blir, pratade med Emma för ett tag sen och då verkar det som att Putte tagit upp det om utklädnad med dom på puben. Får helt enkelt fråga ut mamma då hon kommer hem, lättast så :P Idag slog jag på stort och gjorde kotlett med potatisgratäng till middag, första gången jag stekt kotlett faktiskt och det vart perfekt :)

När kommer pirret?

På fredag åker jag till Sthlm, aldrig åkt så långt ensam. Bara åkt flyg en gång också och det var för snart 1 år sen. Jag kommer säkert bli jättenervös, ska alltid lyckas bli det kvällen före och på dagen det ska ske. Ska bli så skönt att komma hemifrån ett tag, det behövs verkligen. Ska även bli kul att träffa Andreas igen, var så länge sen :) Sandra lämnade mig en hel helg, så nu ger jag igen och lämnar henne en ;)

Nu ska man bara komma ihåg vad man ska ha med sig, som tur är har jag bestämt mig för lätt packning, han kanske tycker jag är söt utan 1000 ombyten ^^ Åh vad jag längtar :D



Oturs helg

Igår hade jag mer fredagen den 13:e än den 17e:. Min mage kraschade totalt, min mobil dör ungefär 2 min före jag får ett sms från en kille det var tänkt jag skulle umgås med. Kunde ladda min mobil först efter 16-tiden och då hade han redan nya planer då han trodde jag var upptagen. Märker även att mobilen blivit konstig, kan inte skicka sms! Kan fortfarande inte skicka sms och har fortfarande inte fått sällskap :(. Använder min gamla mobil nu för att kunna skicka sms, mina gratis sms går ut idag så vill utnyttja det. Förstår fortfarande inte varför stadsbor tror att vi utanför staden har mer ork att åka dit än dom hit :P

Inte nog med det. Pappa tar upp om att jag borde sluta vara elak mot min småsyskon, för dom mår dåligt över att jag gnäller på dom att dom borde hjälpa till hemma. Jag som är vuxen ska inte hålla på så och bla bla bla. Är man 13+ kan man fan skölja ur ett juciepaket. Man gör småsaker men får ingenting tillbaks. Pappa kan då inte prata om hur det är här, för han bor inte här! Spelar visst ingen roll att jag mår dåligt, värre om dom yngre mår dåligt. Jag orkar knappt med mitt liv men ändå ska jag orka med att hjälpa till hemma. Klarar knappt av att bädda sängen utan att få värk och bli helt slut. Men det spelar ingen roll, jag är ju vuxen! Nu låter jag verkligen inte vuxen, men jag är så jävla less! Jag skriker men ingen hör mig.

Freddie Mercury - Living on my own


Daughtry - Over You


Bordertown

Igår såg jag en film som jag verkligen rekommenderar alla att se. Den gick rakt in i hjärtat.

"Den ambitiösa journalisten Lauren Fredericks (Jennifer Lopez) från Chicago Herald, får nys om hundratals brutala våldtäkter och mord på kvinnor i den mexikanska gränsstaden Juarez. Hon tar sig an historien för att imponera på hennes chefredaktör (Martin Sheen) och ger sig iväg. En ung kvinna, Eva (Maya Zapata), har mirakulöst överlevt och går till den lokala pressen. Lauren övertalar sitt ex, Diaz (Antonio Banderas), att hjälpa till att beskydda Eva. Plötsligt befinner de sig mitt i ett helvete av korruption på bägge sidor av gränserna. Polisen, myndigheterna och hela Amerika - alla vänder ryggen till."


8/10 = Sorg

Den 8/10 kom dagen jag bävat för ett bra tag. Lillan fick tillslut lov att flytta, som tur var hittade jag dock en bekant som ville ta över henne. Så nu ska hon även få bli utekatt och på det viset få använda all sin energi på ett bra sätt. Men att se han går härifrån med min bäbis i en transportbur gjorde väldigt ont, kändes precis som att jag skulle skicka hon på avlivning. Var kul att ha en katt som man följt nästan från födseln, träffade Lillan då hon var ca 3 h gammal och sen dess följde jag hennes uppväxt...enda tills den dagen.

 

Dejt med frugan <3

Idag har jag och min älskade fru varit på dejt. Vi började våran dejt med en av våra passioner, nämligen shopping. Bådas köp närmade sig 700:- vardera, så då fick vi lägga band på oss själva eftersom vi skulle äta kinamat också. Som vanligt tog jag min favorit rätt, stekt kyckling med stark smak och oj så gott det var! Efter kinamaten bar det av till SF, då vi bestämt oss för att även gå på bio och se Patrik 1,5. Aldrig varit med om en sån varm film, herregud vad vi älskar den. Satt och ojade oss hela filmen, även tårar kom. Förutom från grannen som mest skrattade som en gris. Då filmen är slut och eftertexterna börjar rulla får frugan fnatt och börjar sjunga, rätt högt också ;) Killen framför var då väldigt snabbt på att vända huvudet bakåt och glo, hej på dig fick han tillbaka. Helt underbar dag/kväll som måste göras om :D

Hösten är här

Att detta mörker ska göra en människa så orkeslös, är segare än vanligt. Jag älskar verkligen att ha gratissms, fått massa söta sms om hur fin jag är ^^ Vilken tokskalle han är, men man kan inte låta bli att le. Såna sms sparar jag alltid, kan vara bra att ha då man behöver lite sunshine. Det som hänt som mest sen sist är utgång på x3m, onykter vardagskväll och massa gos med frugan. Imorgon är det tänkt att hon och jag ska shoppa, tänkt hitta massa smycken och har även kollat ut en kofta som passar perfekt till mitt midjebälte. På lördag är det puben här i Sävar som gäller, det lokala bandet Hard To Handle ska spela sista gången den här säsongen, har jag iaf hört ryktesvägen. Me love love love, skutta och dansa :D Tur att man inte är öm på tatueringen längre iaf, höll på gå under på x3m då givetvis alla lyckades puffa på mig.

Jag älskar Sandra!

RSS 2.0