I don't wanna!

Imorse ringde väckarklockan 08.00, usch! Ville verkligen inte kliva upp då, kände bara hur jag ville sova vidare. Tog mig upp på en gång iaf, sen blev det att göra sig i ordning och äta. Redan 09.00 började jag min promenad till vårdcentralen fastän jag hade tid 09.30, orkade inte dra benen efter mig hemma. Väl framme så drog jag upp samtalet pappa hade haft med en där på måndagen då dom slarvat bort min tid osv osv. Jag ansåg inte att jag skulle behöva betala 100 kr idag igen och hon i receptionen köpte det. Härligt! På första sticket lyckades undersköterskan få blod, blev hela 9 rör. Men ack, hon hade glömt 3 rör som inte var så vanliga. Blev ett till stick, aj vad det sved på handen, inget blod kom det heller :/ Så blir en gratistur dit på måndag igen.

Vart en trevlig stadstur även om vädret inte ville som jag ville, as usual. Sprang runt en stund sen ramlade vi in på Mc Donalds och köpte oss varsin coca-cola och mc flurry, första gången på länge jag åt upp hela, coolt! Sen fortsatte vi vidare ett tag innan vi skulle in på bolaget och shoppa, blev ett kartong vin vid namn Red Gold (smultron), inte en stor dunk utan mer som en stor festis förpackning, supergott blandat med fruktsoda eller sprite. Saft saft smultronsaft! För Emma blev det en flaska körsbärsvin som även den ska spädas ut, saft saft körsbärssaft! Kommer bli mumsigt. Ville väldigt gärna köpa min favoritvodka men sparar det till i Maj istället. Får se, kanske blir fnittrig igen..Enligt mig har jag bara varit full en gång och då var jag 18 år fyllda, aldrig däckat heller. Full är man då man tappar kontrollen över sig själv, jag blev dock inte så hemsk den gången. Grinade några liter sen gick jag hem och sov.

Snart är det iaf sängdags eftersom man ska upp just efter 07.00 imorgon och 08.30 beger vi oss till Ikea. Hoppas lampan jag vill köpa finns inte, då är min dag gjord och även mitt och Ernies vardagsrum eller sovrum. Det återstår att se...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0