Baka liten kaka

Idag har jag och Emma varit på Vändpunkten och bakat pepparkakor. Samtidigt som Andreas gjorde pärmoset till lunchen. Alla tre gick runt och sjöng på julsånger och hade det allmänt mysigt nu när kylan börjar hälsa på igen. Jag fick även en pepparkaka som var tillägnad mig, rund och go! Ärligt talat så var den faktiskt god, kanske är lite kannibal av mig då jag till och med åt upp mig själv. På måndag ska vi baka lussekatter och det ser jag verkligen fram emot, var så mysigt idag att jag bad om att vi borde få baka varje dag. Förslaget verkade i alla fall vara positivt så nu kommer det säkert bli mer bakande. Tror även det skulle uppskattas av resterande som kommer på lunch, fika till kaffet är ju perfekt. Baka baka liten kaka!

När jag kom hem så tog jag tag i mitt berg med disk som jag verkligen inte orkat ta itu med tidigare. Brukar diska direkt då porslinet tagit slut, men har verkligen inte orkat. Så nu är det diskat och har även plockat bort lyktor och så vidare som inte ryms nu när julpyntet kommit fram. Sätter man en raket i arslet får man oftast mer än en sak gjort, så nu kan jag ta det lugnt. Ikväll blir det att se Glee, någon annan som följer det?




Här har vi jag och min syster som sprudlar av kärlek. Har även lagt in en ego bild på mig själv och en ego bild på våra pepparkakor. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0