Rolig konversation

Jag: Du hade väl egentligen velat vara italienare?
Pasta och fotboll

Eve: Jag hade varit brunare

Eve: Nej, jag vill inte vara en thailändsk hora

Jag: Vad har det med italienare att göra? Haha ^^

Inte helt ordagrant, men nästan ;P

Jag i all min glans

Enligt Ernie så är det här klippet något jag lätt skulle ha gjort. Förstår inte alls varför han tycker det ;P


3 månader med dig bärandes mitt hjärta <3

Fastän jag fortfarande var sjuk i torsdags så tog jag risken och for upp till mitt älskade hjärta. Kan inte vara utan min älskling på alla hjärtans dag inte. Gick ändå rätt bra den här gången att åka upp, fick se en konstig film vid namn; Ensemble c'est tout. Tror det stavas så iaf, aldrig riktigt tyck om franska filmer, förstår mig oftast inte på dom. 18.25 var jag framme, mötte min älskling och åkte hem till Tuna. Så skönt att kunna slappna av rejält, mår alltid så bra då jag är där. På sängen stötte jag på en tidig present, fick en Scooby Doo, så gulligt! Kvällen och natten bestod av massa film och mys, väldigt härligt och behövligt enligt mig.

På fredagen åkte vi in till stan för att inhandla lite nödvändigt som mat och..alkohol? Kanske inte så nödvändigt ^^ Vi letade även upp Xtreme Beauty, fick tips av min kusin att gå dit då hon använder samma material där. Jättetrevligt ställe och hon som ägde det var supermysig, där kommer man trivas. Till middag blev det spagetti och köttfärssås, gott gott gott! Här hemma är jag ganska less på det, men tror jag älskar det hos älsklingen då vi har massa vitlöksklyftor i (me love). När vi hade ätit väntade vi på Robbin och Sara , dom skulle komma 20.00 men tror klockan närmade sig 21.30 när dom väl dök upp ;P Vi åt chips och drack gott. Dom andra rökte vattenpipa, jag kände inte för att prova på det nu då jag har problem med både hals och lungor. Plus att jag ärligt talat suger! Blev väldigt mycket liv och stojj, kände mig som en pensionär som tog det väldigt lugnt.

På lördagsmorgonen bytte vi paket, jag gav han en rakborste med ställ och en rakcreme. Jag fick ett handgjort bärnstenshalsband från Polen. Finns bara ett sånt, så det är väldigt unikt. Jag blev så sjukt glad att det inte är sant. Låter kanske dumt men jag känner mig stark då jag har det på mig. Love love love it! Lite senare på dagen blev det att göra sig i ordning då vi skulle ut och äta på Waldorf. Den här gången åt jag chili kyckling (stark), älskling valde 4 små rätter. Så smakade mig även fram där. Älskar verkligen kina mat så det var en fin upplevelse. När vi kom hem igen så gjorde vi i ordning alla hjärtans dag bakelser som enligt mig är ett måste att ha. Sen att vi varit ihop i 3 månader på samma dag gjorde allt mycket roligare.

När söndagen kom var man rätt så trött och nedstämd, ville inte åka hem. Samtidigt var det väldigt skönt att komma hem, men ville ju att älsklingen skulle följa med. Alltid lika jobbigt att lämna han, man vill inte släppa taget då man står där och kramas. Saknar dig så mitt hjärta..Att du gjorde ett eget sånt där hjärta bara för att du visste hur gärna jag ville ha ett och min besvikelse då marknadsföringen lurade mig. Det var det finaste någon har gjort för mig. Älskar dig av hela mitt hjärta.





 


Fram och baksida med giftemål

Före giftemålet:

Tjejen: Äntligen, jag har väntat så länge nu.
Killen: Vill du att jag ska gå?
Tjejen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.
Killen: Älskar du mig?
Tjejen: Självklart, alla tider på dygnet!
Killen: Har du bedragit mig någon gång?
Tjejen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Killen: Vill du kyssa mig?
Tjejen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Killen: Skulle du någonsin slå mig?
Tjejen: Är du galen? Du känner väl mig?
Killen: Kan jag lita på dig?
Tjejen: Jaaa, älskling....
Killen: Älskling....

Några år senare:
Läs texten nerifrån och upp!

This sucks BIG time

Nu ska jag egentligen vara i Vilhelmina på WWW och hade säkerligen gjort mig i ordning för en kväll på stora hotellet med massa dans och skratt. Men jag sitter hemma med feber, halsont, snuva m.m m.m Som grädde på moset jobbar mamma i princip hela helgen, så sitter hemma och känner mig väldigt ensam.

Rätt skönt dock att jag blev sjuk nu och inte nästa vecka. Då är det ju alla hjärtans dag, jag och hjärtat har även våran 3 månaders dag då också. Kommer bli en väldigt mysig helg, massa kärlek! Som vanligt är jag väldigt nyfiken vad han har tänkt ge till mig och som vanligt känns det som att det jag köpt är skit. Vet inte varför man ska känna så jämt, men han är helt enkelt jätteduktig på att hitta något jag verkligen tycker om. Jag står mest som en fågelholk utan fågelfamilj. Inte så ofta slanten trillar ner där inte ^^. Tycker att torsdag ska komma nu, så att jag får vara nära dig igen. Du ger mig styrka.


Just like a tattoo

You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you



<3


Stamp stamp

I måndags kom mitt papper, nu måste jag bara ordna ett foto på mig själv så man kan skicka in det. Tycker dock fortfarande att det är idioti att foto är obligatoriskt, inte behöver man väl veta hur jag ser ut? Idag kom även hjärtats alla hjärtans dag present, det är fortfarande en gräddiskär elefant! Vet inte hur det stavas, men som jag sa förut idag: Får jag bestämma så stavas det gräddiskär, sådeså! ^^

Är så mycket att tänka på just nu..när var och hur? Jag vet faktiskt inte, har inget att förlora. Enda skillnaden är att familj och vänner hamnar en bit bort ifrån mig.  Varför ska man stå och stampa på samma fläck? Tillslut halkar man ändå i leran som uppstår av allt stampande.  Men ändå är det mycket att smälta. Jag har alltid bott här, här vet jag vad jag har. Jag är nog rätt duktig på att söka problem och inte lösningar, men tycker inte att jag ska göra något pang boom heller. Det stämmer att kvinnor oroar sig mer, jag är med i klubben. Det enda jag vet är att allt kommer ordna sig även om det tar sig sin tid.

Nu i helgen blir det att åka till Vilhelmina, strosa runt på WWW (Vilhelmina Winter Weekend). Var helt ok förra året så hoppas att det blir lika bra i år fastän mitt hjärta inte kan följa med. Vi träffas till alla hjärtans dag istället, då firar vi även våran 3 månaders dag. Usch så mycket kärlek jag ska ösa över min man. Är så glad att du är min och att jag är din.<3



Massage och svettigt svett

Har haft en rätt så händelserik helg. Redan på fredagsmorgonen började mina händelser, någon minut innan bussen går märker jag att mina byxor är sönder. Blir att stressbyta om till helt nya kläder, strumpbyxor och klänning då man givetvis bara har ett par byxor. Perfekt händelse då jag verkligen inte har råd med nya :/ Tog mig iaf iväg till skolan och istället för matte fastnade jag i min medtagna bok;  Blodshämnd bok nr 11 av 47 (Margit Sandemo's Sagan Om Isfolket). Sjukt bra böcker, är tredje gången jag läser serien. Läs den! Men iaf, smiter lite tidigare från skolan, vilket många gör på fredagarna då vi slutar 12.00. Möter upp Sandra och Peder, vi går vidare till Eastern Palace för kinabuffé, mums! Blir en snabb vända på stan då jag märker att även strumpbyxorna är på väg att gå sönder, bara att snabba sig hem och komma på en ny outfit, voi voi.


16.15 tog jag bussen in till stan igen, Mattias mötte upp mig och vi gick hem till han. Medans han slavade i sitt "gigantiska" kök så halvsov jag i soffan. Efter middagen som var kyckling med indisk linsröra och matvete så fick jag mig en massage, lyx på min ära! Tyvärr blev jag spänd på en gång efteråt..som vanligt. 21.45 tog jag bussen hem och väntade på att karln min skulle ringa, fick vänta ett tag men det var lika bra då jag fastnade i telefonprat med systeryster på andra sidan ängen.

Igår var det puben som gällde och äntligen fick jag sällskap dit! Började med förfest hos min morbror Putte, den var dödare än dödast. Brukar alltid vara massa liv, men det funkade det med. Var tänkt jag skulle vara nykter, men blev nästan en hel öl och en cider, inte så farligt det iaf. Vid 22 drog vi vidare till puben där CoverKings spelade, inte så många låtar jag var van vid och dansgolvet blev tillslut en pest iaf. Knökfull pub, fullt med svettiga människor så tillslut luktade det rentav kattpiss, plus att man blev misshandlad av armbågar och diverse. Avskyr verkligen folk som tycker dom har rätt att svänga ut då det är proppat med folk på ett litet dansgolv. Vad är glädjen i att göra illa alla andra liksom? Blev en tidig kväll men lika skönt var väl det. Kom mig hem och stekte en hamburgare för första gången på 100 år.




RSS 2.0