Massage och svettigt svett

Har haft en rätt så händelserik helg. Redan på fredagsmorgonen började mina händelser, någon minut innan bussen går märker jag att mina byxor är sönder. Blir att stressbyta om till helt nya kläder, strumpbyxor och klänning då man givetvis bara har ett par byxor. Perfekt händelse då jag verkligen inte har råd med nya :/ Tog mig iaf iväg till skolan och istället för matte fastnade jag i min medtagna bok;  Blodshämnd bok nr 11 av 47 (Margit Sandemo's Sagan Om Isfolket). Sjukt bra böcker, är tredje gången jag läser serien. Läs den! Men iaf, smiter lite tidigare från skolan, vilket många gör på fredagarna då vi slutar 12.00. Möter upp Sandra och Peder, vi går vidare till Eastern Palace för kinabuffé, mums! Blir en snabb vända på stan då jag märker att även strumpbyxorna är på väg att gå sönder, bara att snabba sig hem och komma på en ny outfit, voi voi.


16.15 tog jag bussen in till stan igen, Mattias mötte upp mig och vi gick hem till han. Medans han slavade i sitt "gigantiska" kök så halvsov jag i soffan. Efter middagen som var kyckling med indisk linsröra och matvete så fick jag mig en massage, lyx på min ära! Tyvärr blev jag spänd på en gång efteråt..som vanligt. 21.45 tog jag bussen hem och väntade på att karln min skulle ringa, fick vänta ett tag men det var lika bra då jag fastnade i telefonprat med systeryster på andra sidan ängen.

Igår var det puben som gällde och äntligen fick jag sällskap dit! Började med förfest hos min morbror Putte, den var dödare än dödast. Brukar alltid vara massa liv, men det funkade det med. Var tänkt jag skulle vara nykter, men blev nästan en hel öl och en cider, inte så farligt det iaf. Vid 22 drog vi vidare till puben där CoverKings spelade, inte så många låtar jag var van vid och dansgolvet blev tillslut en pest iaf. Knökfull pub, fullt med svettiga människor så tillslut luktade det rentav kattpiss, plus att man blev misshandlad av armbågar och diverse. Avskyr verkligen folk som tycker dom har rätt att svänga ut då det är proppat med folk på ett litet dansgolv. Vad är glädjen i att göra illa alla andra liksom? Blev en tidig kväll men lika skönt var väl det. Kom mig hem och stekte en hamburgare för första gången på 100 år.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0