Saknar dig kissemiss <3

I eftermiddag när jag skulle gå till Ica såg jag en jättefin liten katt här på gården. Den blev skrämd av två bilar och gömde sig bakom betonggrisen. Jag log för mig själv och vandrade vidare för att inhandla lite mat fastän jag blivit bjuden på middag hemma hos mamma. Kommer ju en dag imorgon också så kändes lika bra att inhandla något ätbart. Hem till mamma köpte jag med mig vitlöksbröd som avnjöts till kycklinggrytan med gourmetsås, eller som vi kallar den; den vita kycklinggrytan. Till efterrätt hade jag köpt med mig carte dÔr glass som jag inte kan namnet på, börjar på S i alla fall och är massa choklad.

Innan jag gick hem till mamma for jag förbi en snabb sväng hemma hos mig för att stoppa in frysvarorna och lite annat. Märkte då att den fina lilla katten var kvar för den började prata med mig så fort jag kom in på gården. Så stod kvar en stund innan jag gick in för att gosa med den lilla sötsaken. I min egna lilla värld av en tung påse märkte jag dock aldrig att katten smet in i trapphuset och även in i min lägenhet då jag lämnat dörren öppen. Hörde att den smitit in eftersom den vässade klorna på min matta i vardagsrummet. Tog med den ut och släppte ner den utanför porten. Började sedan gå ut i mörkret för att gena över gräsområdet till mamma. Som en liten hund följde katten mig hela vägen. När jag vände mig om för att se om den var kvar, sprang den förbi mig och väntade in mig. I samma veva som jag kom till mamma så kom min storasyster och hennes kille hem och givetvis smet katten in även där också. Emma stannade kvar nere vid mamma och pratade, jag följde efter Lars upp och letade upp katten. Innan jag tog med den ut igen så fick den gotta sig rejält med en burk makrill och oj vad den åt. Efter det satt jag ute en stund med katten på mammas utemöbler, ville verkligen inte lämna den där ute då jag redan var så kär och blödig. Gick tillslut in och avnjöt en riktigt god middag med en god efterrätt!

Efter maten följde jag med pappa, Kajsa och Eve in till stan. Dom skulle släppa av Eve vid vasaplan och hon skulle vidare till Holmsund. Vi åkte vidare mot OK och inhandlade ett gravljus som vi for och tände på farfars grav. Saknar dig farfar! Snart är julen här och den kan aldrig bli lika fin utan dig, för mig är du julen.



Saknar dig kissemiss, är så tomt hemma även om du bara var här någon minut. För dom som sett våran familjekatt Hope så går det inte att missa likheten. Dock är Hope mer svart brun än denna lilla grå.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Den där katten smet in hemma hos oss också :P Den "bor" här nu för våra grannar som rår om den är borta och tydligen har den varit på vift länge :P

2009-11-22 @ 12:36:20
URL: http://lillsazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0