Upp & Ner

Något är på tok men jag vet inte vad. Känslan av att inte vilja gå och lägga mig för då måste jag vakna är tillbaka. Jag går som i en dimma och vill helst bara gråta, känns som om jag har ett pansarband runt huvudet och jag kan inte få loss det. Jag gör till och med saker utan att komma ihåg det. Kan sitta och stirra på en fläck i flera minuter för att försöka förstå varför den är där. Vad är det som är fel?

Totally wasted


Körslaget - Avsnitt 6 - Semifinal

Ikväll var det som sagt semifinal i körslaget, två låtar varav ena temat opera. Jag är inte så vidare intresserad av opera men tycker att alla tre körer var riktigt duktiga. Nu peppar vi för final!

Min bedömning:

1. Med sin rosa färg och spralliga kör så hamnar team Picasso högst upp
2. Moraeus är ju världens sötaste nallebjörn och låtarna var jättefina
3. Rongedal har aldrig varit min största favorit, speciellt inte då dom först åkte ut men det var Gyllenhammar som gjorde det i grund och botten. Hann ju bli glad redan då!

Har ett litet klagomål angående programets färgglada fjant. Vad gjorde han där ikväll?! Förra avsnittet jublade både körer och publik då Gabriel inte kunde infinna sig pga askmolns kaos. Har även varit skriverier om att vi inte vill ha han där! Fastän han kommenterar att det är tråkigt att publiken ogillar han så är han kvar? Vart är logiken i det, tillåt mig slippa han nästa säsong!



Mina två favoriter, hejar lika mycket på båda
Good bye Rongedal, so long


Älskling! Jag är hemma!

Nu har jag kommit hem från stadens äventyr, har tyvärr ingen älskling hemma så jag möttes av mörker. Hade väl kanske kunnat ta en av pojkarna som stod ute på gården, är dock less på dom så det räcker. Två helger på raken blir man störd av moped och högljudda röster sent på natten, ursäkta..ni är inte ensamma! Det är det enda tråkiga då vi går mot varmare tider, finns mer att bli less på.

Känner att jag tappade den röda tråden som en viss Thord brukade säga en gång i tiden. For som sagt in till stan idag för att möta upp Britt-Mari. Vi ordnade några små ärenden innan vi gick och åt lunch på Eurasia vilket är to die for! Efter det gick vi vidare till NK för en cheesecake att ta med hem. Väl hemma hos Britt-Mari blev det lite plockande och så innan middagen, blev en rätt sen middag pga en olycka, men den talar vi tyst om va? Kycklinggrytan var som vanligt väldigt god och jag tror att min käre vän och jag blev lite på pickalurven så som vi drack. Våran kväll fortsatte med körslaget, cheesecake och deep talk. Nu bor vi nära varandra igen, så mer av det här kommer det bli i sommar! Tack för en underbar kväll och för att du finns! <3



(Åsele marknad 2009)


Back in business

Nu är man åter installerad på rönnstigen till 100 %. Min morgon började med ett tandläkar besök vilket jag verkligen har fasat för. Har inte varit där sen 2007, vilket känns rent förjävligt. Nu är det i alla fall gjort och det var inte lika illa som jag trodde, även om det var illa. Min dag fortsatte med grillad kycklingfilé och potatissallad till lunch följt av Hem till gården.

Med perfekt tajming då det slutat kom min kusin Sophie på besök med sin hund Doris. Doris är en söt liten cocker på 10 månader, som jag sagt tidigare; Åk bort ett tag! Jag tar hand om Doris. Var trevligt att träffas då man gjorde det i februari senast, hennes bror där emot träffar jag fler gånger eftersom han är min händige granne. Är dit jag går när jag behöver muskler, perfekt!

Imorgon blir det att möta upp Britt-Mari på stan för en lunch, om jag minns rätt har hon några ärenden att uträtta också. Efter det åker vi hem till henne där jag kommer bli bjuden på Martini Asti (vin) och kycklinggryta, perfekt eller vad?

På söndag är det dop i Botsmark då min halvkusin fått ett litet gossebarn vid namn Liam för en tid sen. Tyvärr har vi inte haft så mycket kontakt med den delen av släkten och riktigt varför vet jag inte, har blivit så med åren antar jag. Ska i alla fall bli trevligt, man ses så sällan men möts alltid med samma glädje.

Det är min helg det, hur ser eran ut?

Puss & Kram chokladbanan

Ps. Angående hundhysterin; Jag saknar dig Max! <3

Kissekatta

Nu är man då kattvakt från idag till på torsdag, är lokaliserad hemma hos mamma då våra små pälsbollar ogillar att vara ensam hemma. Alltid lika roligt att få vara i deras närhet då det är snart ett år sen jag flyttade hemifrån. Så istället för att vara hos mig för tv kväll så ska vi infinna oss här ikväll. Är kvällens sista avsnitt av Dating in the dark då mitt älskade Ugly Betty börjar igen nästa tisdag, jag har längtat så!


Hope & Melody <3
(gammal bild)

Mina!

Min dag började väldigt dålig pga magen, men den blev bättre. Idag fick jag nämligen mitt paket från Halens! Jag blir alltid extra glad då jag köper kläder då det är något som händer väldigt sällan. Är väldigt glad över att jag kan ha den svartvita toppen då det alltid fungerar olika beroende på storlek. Ja, den finns i stort antal men för mig är den och förbli unik, direkt jag såg den skrek jag; Min! Är väldigt nöjd med både storlek och tyg förutom att det var små nötta hål vid storlekslappen på min svartvita topp, men det är ingenting man inte kan fixa själv.




Halens; 249 :- & 129 :- (Jag fick den för 49:- pga ett erbjudande)


Körslaget - Avsnitt 5

Jag har verkligen halkat efter i att kommentera Körslaget, fy mig! Men ibland har man annat för sig eller helt enkelt inte tillgänglighet till dator. I kvällens avsnitt hade lagen en egenvald låt och så skulle dom göra en egen tolkning på svenska folkvisor. Jag själv anser att kvällens avsnitt var ett av dom tråkigaste just pga folkvisorna.

Min bedömning:

1. Med en härlig gammal klassiker sjöng Picassos körs höga ton sig till första plats.
2. Vem kan inte tycka om Moraeus? Trevligt med en Björn Skifs låt istället för bara folkmusik.
3. Rongedal var helt ok ikväll
4. Strömstedt har jag velat få ut sen första kvällen, äntligen är han ute!


Mina tre favoriter


Dumdidumdum

Idag har det varit släktfika för Evelina, trevligt att träffa folk man träffar sällan. Fikat var gott, dock åt man för mycket. Men det ska man väl göra på kalas?

Ikväll blir det att sitta framför tvn igen, det är ju självklart körslaget jag ska se. Blev ingen bloggning om det förra helgen då jag hade besök som jag har skrivit om lite längre ner.

Äsch, har ingen inspiration till det här..

Puss & Kram chokladbanan

Oh my gosh!

Känner mig helt slut efter dagens stadsvisit. Idag var jag på flerpartsmöte på Ungdomstorget, där kom vi fram till att jag ska fortsätta på Vändpunkten ett tag till och sen beroende på undersökningar osv bli vidare skickad till AF rehab. Har telefontid nu på torsdag med läkaren, så får se vad som händer och fötter, har lite att ta upp. Förutom mötet fick jag även små ärenden bortgjorda. Köpte vin till min matlagning och så ordnade jag till lillasysters födelsedag. Nu är det ju faktiskt så att min lillasyster fyller hela 18 år imorgon. Längdmässigt kan man nog tro att jag är den lilla, men så är det icke!

Nu tycker jag att alla som läser det här ska skicka en grattishälsning till lilla Evelina som fyller år imorgon!


Nu så...

Är fler än en person som har haft funderingar kring mitt inlägg om min nervositet. Nu är det faktiskt så att jag, Erica KP varit på sin första dejt. Ja, jag har träffat killar förr men aldrig så att man kan räkna det som en riktigt dejt. Min dejt Anton kom ner från Skellefteå i lördags för att umgås med mig. Våran dejt började på Sagami, en japansk restaurang som är väldigt känd för sin sushi. Nu tänker nog många; Sushi?! Nu är det så att Anton gillar sushi och jag har alltid varit intresserad av att testa, så jag fick smaka av han medans jag köpte friterad kyckling. Båda rätterna var något jag aldrig hade smakat, kycklingen kan jag äta fler gånger men är verkligen osäker på sushi. Kan avslöja att jag var väldigt nervös under hela lunchen och skrattade om vart annat, men men jag hade varnat för det!

För att fördriva tiden innan bussen gick hem till Sävar gick vi till Café Station. Var skönt att sitta ner och få i sig lite mer vätska då jag bara drack ett glas vatten under lunchen. Kvällen avslutades med att Anton bjöd på en av sina favoriträtter. Kan en dag bli så mycket bättre?

Helgen fortsatte bra förutom att mitt magproblem givetvis skulle visa upp sig hela tiden. Har varit riktig dålig nu sen lördag förmiddag och riktigt varför förstår jag inte. Kan man skära ut det dåliga? Jag är verkligen less på att må såhär och det är verkligen INTE kul att göra det då man har besök. Anton var dock så snäll att han tog hand om mig istället för att rynka på näsan åt det hela.

Alltid lika roligt att träffa ett lika stort nöt som mig själv, tack för en fin helg!

Puss & Kram chokladbanan



Nervous

Nu börjar jag känna av nervositeten några deciliter...

Påsk/Vår - Lovely

Bättre sent än aldrig. Är väldigt nöjd över att min idé med blomman i köksfönstret blev perfekt. Redan i maj i fjol sparade jag mammas gamla dekorationsfjärilar för just den här idén. Är så roligt att få göra som man vill då man har eget boende. Måste även tillägga att jag älskar min tulpan vas och även mina gardiner fastän ena längden är sne. <3


My precious


Helt overkligt

Igår läste jag en artikel om en död man som hittats på MVG gallerians tak här i Umeå. Reagerade starkt redan då och idag fick jag reda på att det är en bekant. Vi har inte haft så mycket att göra med varann men ändå har du alltid funnits med där i bakgrunden på något sätt. Vare sig det har varit på byn, puben eller på VP. Våran senaste konversation handlade om bristen på coca-cola på VP, var bara du och jag som drack det där. Vi åt tacos till lunch den dagen.

Drack idag en burk till din ära på VP, kändes konstigt att få höra att jag är den enda som dricker det där nu.

Vila i frid, nu kan du få så mycket coca-cola som du vill. Jag lider med din familj och dina vänner, varför försvann du?


Systerdag

Idag har varit en rejäl syster dag. Allt ifrån lunch, sång i tvättstugan, middag, bulle och konstiga ljud. Varit riktigt trevligt att umgås, fastän Emma tror att hon ockuperar min lägenhet. Jag är inte den som tackar nej till sällskap nu när jag bor själv och är singel direkt. Tack och välkommen åter! <3

Apropå mitt senaste inlägg om min ilska, hade ännu mer tur den veckan. I torsdags fick jag virus på min kära dumburk och allting blev svart. Jag kände mig så liten och hjälplös då jag inte kan någonting om datorer och verkligen inte klarar mig utan den. Tyvärr så är mitt sociala nät över nätet, men såna perioder kanske många har ibland? I söndags lyckades dock jag och pappa få till min kära vän. Tack så mycket för hjälpen pappa <3

Är så lycklig över den familj jag har fått äran att tillhöra. Som alla familjer har vi alla våra problem och tvister. Utan er så är jag ingenting. How am I suppose to breathe with no air?


Glad jävla påsk

Jag har en dålig vecka! Först så strular det med pengarna, sen så är mina efterlängtade vår/sommar gardiner felsydda. Ena längen är snesydd, man kan ju tro att man är stupfull när man kollar på dom. Är så sjukt förbannad och less på småsaker som ska strula. Varför blir ingenting som man verkligen vill? Idag märkte jag att mina strumpbyxor är för nötta för att kunna användas, så där försvann dom planerna. Bah! Får hoppas att det går bra att fixa håret i alla fall, tänkte försöka se lite stilig ut inför kvällens påskmiddag hos farmor. Ska bli trevligt att träffa släkten då man inte gör det allt för ofta.



RSS 2.0