Nu så...

Är fler än en person som har haft funderingar kring mitt inlägg om min nervositet. Nu är det faktiskt så att jag, Erica KP varit på sin första dejt. Ja, jag har träffat killar förr men aldrig så att man kan räkna det som en riktigt dejt. Min dejt Anton kom ner från Skellefteå i lördags för att umgås med mig. Våran dejt började på Sagami, en japansk restaurang som är väldigt känd för sin sushi. Nu tänker nog många; Sushi?! Nu är det så att Anton gillar sushi och jag har alltid varit intresserad av att testa, så jag fick smaka av han medans jag köpte friterad kyckling. Båda rätterna var något jag aldrig hade smakat, kycklingen kan jag äta fler gånger men är verkligen osäker på sushi. Kan avslöja att jag var väldigt nervös under hela lunchen och skrattade om vart annat, men men jag hade varnat för det!

För att fördriva tiden innan bussen gick hem till Sävar gick vi till Café Station. Var skönt att sitta ner och få i sig lite mer vätska då jag bara drack ett glas vatten under lunchen. Kvällen avslutades med att Anton bjöd på en av sina favoriträtter. Kan en dag bli så mycket bättre?

Helgen fortsatte bra förutom att mitt magproblem givetvis skulle visa upp sig hela tiden. Har varit riktig dålig nu sen lördag förmiddag och riktigt varför förstår jag inte. Kan man skära ut det dåliga? Jag är verkligen less på att må såhär och det är verkligen INTE kul att göra det då man har besök. Anton var dock så snäll att han tog hand om mig istället för att rynka på näsan åt det hela.

Alltid lika roligt att träffa ett lika stort nöt som mig själv, tack för en fin helg!

Puss & Kram chokladbanan



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0