Humdidum

Fortfarande strul med myndigheter vilket stör mig väldigt mycket. Om allt nu stämmer får jag mina pengar imorgon, äntligen! Läkaren har fortfarande inte hört av sig, är trejde telefontiden på tre veckor på raken han inte ringer upp. Behöver jag berätta hur less och irriterad man är? Det är ju faktiskt jul snart då tycker jag att myndigheter ska sprida solsken, inte regnmoln.

Idag har jag skottat balkongen, fört ihop utemöblerna och dragit över sopsäckar. Passade på då min kära granne där under for hemifrån och jag hade nog med energi. Enligt henne ska jag skotta ett berg till kortsidan av balkongen och slänga all snö där. För Gud bevare mig om några snöflingor landar på hennes oskottade balkong. Hur dum får man vara? Hon har barnbarn som skottar åt henne, jag har ingen som kan hjälpa mig och jag har värkproblem. Men hon kan ju få välja att få lite extra snö på sin balkong eller att all snö som samlats på min smälter ner på hennes i vår, vad skulle ni välja?

Har även besök av Britt-Mari så vi hinner umgås nu såhär innan jul, vi har bytt julklappar och snackat om världens problem. Eller ja, snarare sagt Sveriges problem. Ikväll så vi gå förbi hemma hos Emma och Lars så att hon får träffa Agnes för första gången, det blir nog riktigt trevligt!

Imorgon ska jag och mamma baka dumlekakor och förhoppningsvis få fara på Ica och handla mina varor som jag verkligen behöver. På kvällen får jag förhoppnings besök annars far jag nog förbi pappa och kollar på Bingolottos uppesittar kväll. Snart är det julafton!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0