Lusselelle

Idag har varit en sån här riktigt trött dag, andra morgonen den här veckan som jag ligger en halvtimme extra. Hur trött man än är och hur ont man än har försöker man vara duktig och ta sig iväg på praktiken. Kunde ju inte stanna hemma då jag hade lussebullsbak på min lista. Jag vill också ha en köksassistent, men såna maskiner är ju så hiskeligt dyra. Idag var även första gången jag gjorde degen alldeles själv, fick dock hjälp med utbakningen vilket var riktigt skönt! Tack så mycket för hjälpen till er två vars namn jag inte fått berättat för mig.

Idag är det även Bönans beräknade födelsedag men h*n verkar vilja ha lite mer tid på sig att växa ikapp med sin kurva. Jag vill vara en stor bäbis säg! Du är redan så älskad av så många utan att vi träffat dig ännu, jag hoppas att du kommer känna all kärlek du omges av. Vem vet, någon dag kanske du och jag bakar lussebullar ihop? Puss på dig, storamoster älskar dig!

Imorgon blir det att baka med lillasyster inför lilla julafton på söndag, det ska bli riktigt trevligt och gott! Ska även bli trevligt med en liten tidig julafton också. Resterande av helgen blir bara lugn, jag varken orkar eller har råd att hitta på något. Det låter nästan deprimerande men som sagt, jag börjar ju bli gammal med vitt guld hår och allt!



Mums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0