Shopping

Min dag har jag spenderat på stan med mamma och lillasyster, sen på slutet även med Kent. Fick ju presentkort i julklapp så har utnyttjat dom en del. Innan vi började shoppa intog vi varsin liten stripsmeny på Frasses, det satt fint i magen då dom var nygjorda och riktigt varma, ute var det ju bara kallt. Det jag har unnat mig idag är en ny tunika/klänning, en bh, en mascara och ett nytt halsband då mitt här hemma gått sönder i kedjan. Hittade även världens charmigaste sjungande/dansande hund på Ö&B till Agnes. Enligt lappen är den till barn som är över tre år och mitt lilla hjärta är ju knappt tre veckor gammal. Men det gör sak samma, tänkte att hunden kan vara en rolig grej då hon börjar fokusera med blicken mer. Vill faktiskt ha en sån hund själv då den gjorde mig väldigt glad, får se om den finns kvar vid senare tillfälle.

När dagen närmade sig sitt slut började jag längta hem till köket, jag hade nämligen planerat att göra min kinagryta idag. Har gått i flera dagar och längtat och så är kyckling sten frusen då man kommer hem! Fick lov att rota fram nuggets ur frysen bara för att äta och jag var inte på bra humör. Kinagrytan vs. Nuggets är ungefär som Korv och mackaroner vs. File mingnón. Medans riset kokade ställde jag mig och hackade upp paprikan och vitlöken i alla fall, jag ska banne i mig göra grytan till lunch imorgon under tiden jag har tvätt tid också! Blir att tvätta på dagen då det är middag hos farmor på kvällen, det ska bli trevligt. Ska helt klart bära mina nya kläder då, ska försöka fota mina plagg imorgon då det är alldeles för mörkt nu för att få en skaplig bild. Ni får helt enkelt vänta, den som väntar på något gott? Blev på bättre humör lite senare då jag gick över till Emma och Lars på våran tv kväll, jag tog men en nyköpt film som heter The last house on the left, en thriller. Den var inte jättebra men inte heller jättedålig, helt ok film att se fastän man ska gå hem i mörkret ensam.

Apropå annat, min lilla Mirabelle blev även 10 månader gammal idag, den 28 februari fyller hon 1 år och hon gillar presenter! Något hon önskar sig är en leksaksråtta med kulor i magen så den låter mycket. Hon har en liten som hon slet lös från katt trädet men en stor vore väldigt roligt tycker hon.




Prinsessan ligger på sin favoritplats


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0