Sega råttor

Har känt mig som en seg råtta den här veckan. Antar att ingen missade stormen som var i onsdags? Extra roligt då man har tvätt och måste ut på polarexpedition. Blev en senare tvätt än tänkt, men man tackar ju inte nej till att bli bjuden på middag. Fick åka med Emma och Lars på affären, sen inne på ica undrade Lars om jag ville äta tacos hos dom. Tack och bock! Efter det gick jag hem i stormen, motvind givetvis. Kände mig extra duktig som skottade bort all snö vid porten och även en gång till tvättstugan. Tio minuter senare kommer givetvis plogen, alltid ska det vara något. Känner mig i alla fall duktig som en blev snögubbe på köpet.

I torsdags var jag på mitt sista sjukhusbesök än på ett tag hoppas jag. Gjorde ultraljud på halskärlen denna gång och även där såg allting bra ut. Vem stöter jag på i väntrummet om inte den unga killen jag fick lov att visa brösten för? Haha, var rätt humor då han hajjade till lite av att se mig där igen. Efter det blev det en sväng på Obs med mamma och när jag kom hem blev det lunch. Var hemskt trött men hade bestämt mig för att inte sova något mer under dagen även fast jag klev upp 06.30. Senare på dagen kom vaktmästaren hit och skulle fixa mitt element och tro det eller ej men nu har jag värme! Jag fick rätt tillslut! Såg verkligen fram emot att få gå och lägga mig i ett rum med 22-23 grader istället för 18-19. Många tycker att 18-19 grader räcker perfekt men då man ligger framför fönstret och det drar blir det aldrig lika varmt i rummet ändå. Nu slipper jag det iskalla golvet och vindarna i rummet.

Idag har jag plockat lite och dammsugat inför förfesten imorgon innan utgången på puben. På eftermiddagen gick jag, mamma och Emma på Ica för att handla lite smått och gott. Efter det blev jag och Emma upphämtade av pappa då vi var ditbjudna på middag. Nej, vi är inte bortskämda. Vi gillar bara inte att gå ute i kylan. Blev tacos ikväll igen men det tackar man ju aldrig nej till. Jätteskönt att slippa laga mat själv och umgås med större del av familjen. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt med lite gott och massa coca-cola. Imorgon är det fest!

Puss & Kram chokladbanan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0