Kom fort!

1 ute, 1 to go! Snälla december kom fort! <3


I have sex!

Förutom matlagning med storasyster så har vi även varit på bio ikväll. Äntligen har vi sett Sex and the city 2! (rubriken kommer ifrån filmen) Hört mycket om att filmen ska vara dålig men jag säger motsatsen. Detta är en film jag rekommenderar varmt för alla som gillar chick flicks. Publiken var väldigt blandad i ålder, bara kvinnor..förutom en ensam man som satt i mitten näst längst fram. Damerna på min sida blev väldigt glad åt all mat och alla avklädda karlar i filmen, var mycket Ohhh..;) Helt klart en film i min smak!

+++++


Dagens

Jag må ha en katt som är reserverad mot saker utomhus, men inomhus ska hon banne i mig ha full kontroll över allting. Fick några riktigt roliga bilder under dagens matlagning med storasyster. <3




Detta är en kisse med full kontroll


Äntligen

Äntligen har jag fått tag på en tunika som jag har trånat efter hela sommaren!



Tunikan är ceriserosa, min cam missvisar färgen några liter
Den är alltså mycket mörkare IRL


Ha den äran idaag..

För det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis mamma på din dag, att du får en fin dag vet jag redan då du kommer umgås med dina nära och kära ikväll! Men önskar dig ändå en underbar födelsedag! <3



<3


Pink skull

Idag blev det en tur in till stan med mamma, Eve och Emil. Eve släppte vi dock av vid järnvägen då hon skulle åka med festivalbussen upp till Skellefteå. För oss blev det en sväng på Telia då jag hör och häpna bytte operatör. Från och med måndag tidigast så har jag telia istället för halebop. Vi forsatte vidare mot Djurmagazinet för att inhandla en egen sele till Mirabelle som jag sett ut. Riktigt perfekt, ljusrosa med vita döskallar. Började tidigt att gå ut med hon i sele men då en jag lånade av mamma, tack så mycket för lånet. Har även inhandlat en bra och billig katt toalett på Jula, passade även på att köpa en golvskrapa så att man slipper se ut som en köttbulle när man skrapar golvet efter varje dusch.

Imorgon blir det att fika och äta gott. För imorgon är det ingen vanlig dag, det är min mammas födelsedag!



Oh yeah baby, skärmbyte!

Före



Efter



<3


Älskar min lilltjoppa



<3


Tofflor ^^





Ute, Inne - Fluffisar


3kant

Nu är man tillbaka hemma i Sävar efter en helg i Åsele där den årliga sommar marknaden har varit. Eftersom att Britt-Mari (äntligen) har flyttat tillbaka till Umeå så bodde vi, Emma och Lars hemma hos hennes underbart snälla mamma. När vi kom fram blev vi bjudna på spagetti och köttfärssås till middag, härligt härligt! Efter att ha tagit tag i traditionen att fixa oss i några timmar så begav vi oss till ungdomscampingen där vi umgicks med Stefan och gänget. Några detaljer under kvällen som var roliga var att en kille la sig på mig och tyckte jag luktade gott, jag släckte elden med en öl och jag hann träffa Niklas en sväng som senare åkte hem till Vännäs igen (svikare ;P).

På lördagen kom både pappa, Kajsa, Emil, Eve, mamma och Kent hem till Birgit då hon är så generös och delar med sig av sin gräsmatta till bilparkering. Att hitta en bra parkering under marknaden är som att hitta en nål i en höstack. På själva marknaden inhandlade jag två par "crocs", ett nytt par att ha ute och ett par till att ha inomhus. Då rosa inte fanns i min storlek så slog jag på stort och bröt trenden med babyblå och vita med rosa hjärtan på. Senare då alla samlades hemma hos Birgit igen hade Kajsa varit jättegullig och köpt mig ett par fårulls tofflor. Det är verkligen som att gå på små moln i dom. Blev även att Eve slog följe med oss att bo i huset för att följa med oss ut på kvällen. Till middag fick vi en underbart god middag som bestod av en stek Birgit gjort i ordning själv och till det potatisgratäng, behöver jag säga att vi blev väldigt bortskämda i helgen?

Kvällen blev dock lite annorlunda motför hur det brukar bli. Emma och Lars for ner på Trillen för att se Dirty Sanches. Vi drog till ungdomscampingen, på vägen dit blev jag till och med kallad feta jävla fläskfitta,
liksom..ok?!. Väl nere på campingen var det väldigt dött, var visst bättre att sitta och umgås med fjortisar vid deras kareoke tält. Vi bestämde oss då för att gå till öltältet, så först blev det en promenad hem till huset igen för att omstrukturera lite. Väl inne på öltältet var jag ganska onykter men även så peppad på att ha kul så att jag överdrev väldigt mycket men nog hade jag kul alltid. Började med att jag slet en kille ur toalettkön då han ansåg att han kunde tränga sig före på DAMtoan, icket sa nicket sa jag. Efter toalettbesöket drog vi vidare till dansgolvet. Vi var väldigt många på liten yta och dansade gjorde vi så att svetten rann som aldrig förr. Jag lekte även bodyguard på golvet, vem säger att man måste vara stor och stark? Vi beslutade oss för att pusta ut på en bänk ute i friska luften efter en stund bestämde sig Britt-Mari och Eve för att gå iväg och shoppa lite förfriskningar så jag passade bänken under tiden. Då smög två killar fram och satt sig brevid mig och undrade om jag ville ha trekant med dom, medans den ena hängde sliskigt på mig började den andra fråga ut mig om jag inte var rädd för att dö av min övervikt. Sen fick jag även höra att haaans flickvän var mycket smalare och snyggare än mig. Och?! Tog inte åt mig något av det jag fick höra under kvällen men nog fan börjar jag undra vad det finns för idioter. Be mig inte om trekant om du nu anser mig så tjock, right? Efter lite muntliga dispyter så gick vi fort hem i spöregnet, våta katter? Oh ja!

På söndagen blev det en sväng till på marknaden som sen avslutades med en god pizza. Nu har jag skrivit lite väl mycket men det är mycket som händer i Åsele, tro det eller ej men jag har lämnat ute väldigt många detaljer. Kommer att lägga upp lite bilder inom snar framtid, då man inte har en bra egen kamera fotar man med andras.

Tack till alla för en underbar helg! <3


"Kort" sammanfattat

Är fortfarande dåligt på det här med att uppdatera, men tror inte att det gör så mycket. Den senaste tiden har jag börjat bli mig själv igen vilket känns väldigt bra, har haft några dåliga starter på dagen men det går oftast över rätt fort. Veckan som var så har jag hunnit med två stadsturer. I torsdags åkte jag in med mamma, storasyster och lillebror. Storasyster släppte vi dock av uppe på sjukhuset inför hennes och Lars väldigt stora möte. Väl nere på stan så tog vi oss varsin mjukglass, blandad givetvis. Mamma åkte vidare medans jag och lillebror fortsatte gå på stan och kolla i affärer. Hittade en perfekt kattsele till Mirabelle som jag ska köpa så fort jag får råd, än så länge går det bra att låna mammas. Lite senare kom Britt-Mari ner på stan efter jobbet och vi gick till en resebyrå för att boka min födelsedagspresent. Nu är allt bokat och klart, i slutet på augusti åker jag och Britt-mari till GBG och njuter av omgivningen.

Först var det tänkt en resa till Gotland, tyvärr hade vi en som inte riktigt visste vad hon gjorde inne på Resia. Hon bokade ett boende där man måste vara 25 år gammal och vad jag vet så fyller jag 22 i augusti och Britt-Mari i november, så 25? Har varit mycket strul, först blev hon lovad pengarna tillbaks om senast två dagar. När det gått sju dagar så hade fortfarande inga pengar kommit och då skulle det ta ytterligare tre bankdagar. Väldigt dåligt gjort av resia att varken ta reda på boendet eller vilken bank man har. Med personnummer och synligt bankkort så brukar man veta sånt. Så dit går vi i alla fall inte tillbaks.

I fredags åkte jag och Emma in tidigare till stan för att hinna gå någon vända innan middagen på Eurasia med mamma, Kent och lillebror. Vi åkte in så vi kom på stan vid 16 tiden så att vi bara skulle behöva gå två timmar, ibland behövs inte mer. Jag köpte ett par leggings fastän jag inte hade råd, men vill gärna ha ett par utan hål under Åsele helgen. Emma köpte klart Lars födelsedagspresenter och lite till sig själv. Middagen var som alltid underbart god och som jag njöt! Kvällen fortsatte jag hemma hos Emma och vi såg lite allt möjligt på både tv och film.

I lördags blev det att fara på Vännäs marknaden, det var väldigt mycket folk och väldigt mycket sol. En riktigt trevlig dag om jag får säga det själv. Söndagen och helgen avslutades med kycklinggryta hos mamma och senare så kom Greger ut till mig, vi avslutade med en glasstrut. Vädret avslutade helgen med ett riktigt regn oväder, regnet studsade upp från backen. Som tur är så kommer det alltid solsken efter regn.

Bulleribång

Idag har bullbakning stått på schemat, jag och mamma bakade just över 100 stycken. Så ikväll blir det fika med bullar och även tårta, mums!



Just nu

Just nu står denna kebabgryta och puttrar på min platta. Premiär provlagning och allt, önska mig lycka till!



Ser aptitligare ut i verkligheten, mobilkamera säger ju sitt


RSS 2.0