Back on track?

Jag tror att jag sakta men säkert är påväg tillbaka. Tar dagen som den kommer och försöker att hålla huvudet kallt.

I fredags kom Britt-Mari hit och det var tänkt att vi skulle gå på puben. Kvällen började med att hon, jag och mamma åt en god middag tillsammans. Drack lite cider och såg finalen på Talang, helt klart rätt tjej som vann. När vi var i närheten av puben verkade det mesta dött och mina farhågor om att inga skulle vara där stämde väldigt mycket. Bandet satt och kollade på tv, satt några människor där inne och det var stendött. Pinsamt, pinsamt på min ära. Här var man fixad och lite smått salongsberusad och så vill man inte ens gå in. Våran kväll avslutades istället hemma hos Emma där vi såg Helen's små underverk.

I lördags for vi tre tjejer till stan för att kolla läget. Blev lite shopping för dom andra och lite fönstershopping för mig. Efter stadsvandrandet fortsatte vi hem till Britt-Mari där vi var bjuden på middag. Middagen bestod av kycklinggryta, vitlöksbröd, chorizo och kladdkaka med grädde och hallon. Blev en sen natt då det lätt blir så i tjejers sällskap. Är ju så mycket som ska pratas om och skratta åt.

Här hemma går allt sin stilla gång, beroende på hur tokig Mirabelle är det vill säga. Hon växer så det knakar och äter även där efter. Hon har börjat varva ner lite vilket gör att även jag gör det. Allt kanske ordnar sig tillslut?

Puss & Kram chokladbanan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0