Expressen?!

Har varit mycket frågetecken kring kommentaren från en kvinna på Expressen. Jag själv blev nervös bara av att se kommentaren då jag inte förstod alls vad det handlade om. Ringde upp så fort jag kom hem till mamma och sen ramlade alla bitar på plats. Hon hade läst mitt inlägg om en artikel angående nätdejting och utseendefixering. Det jag hade skrivit blev omtyckt och på den vägen är det. Både igår och idag har jag svarat på diverse frågor och det var riktigt kul. Jag är osäker på om jag fått med allt jag ville men blir nog bra i alla fall, har varit så nervös.

Idag blev det mer stressat dock. Jag hade just klivit in i duschen och börjat skölja håret, då ringer telefonen. Det är fotografen som vill bestämma en tid, en tid som blev en timme senare. In i duschen och stressa stressa! Då jag hade börjat duscha igen så ringde ännu en människa från Expressen, han fick helt enkelt ringa upp senare. Riktigt trevlig fotograf och även folket på Expressen har varit jättetrevliga och roliga. Blir intressant att se hur allting blir.

Tänka sig att jag och min lilla blogg fick sån uppmärksamhet. Riktigt roligt! Nu håller jag bara tummarna för att bilderna blev bra så att man inte ser alldeles för hemsk ut i tidningen.

Håll koll nu på torsdag då jag troligtvis kommer vara med!

Puss & Kram chokladbanan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0