Helgen är här

Fick en liten verbal utskällning av lillasyster idag att jag aldrig bloggar. Men sen så är nog inlägg om min trötthet inte så värst intressant heller. Min trötthet igår var dock det hemskaste jag någonsin varit med om. På förmiddagen hade jag praktik och efter det blev det en sväng på Maxi. När jag kom hem sov jag ett tag innan jag värmde upp mat från dagen innan. Satt mig där efter vid datorn någon timme, valde att lägga mig i soffan framför en film istället. Vad händer? Jag somnar igen! Vaknade då klockan började närma sig 21.30 och var helt mörbultad. Huvudet tyngde och bultade och jag gick i en dimma, eller ja..kunde knappt gå på grund av smärtan som uppstått i knät. Vad jag gör i sömnen kan man verkligen undra. För en gångs skull fick jag sova helt i sex timmar vilket var himmelriket.

Idag började min förmiddag på soffan framför tvn, låg under täcket i nattlinne väldigt länge. Börjar känna av bristen på coca-cola tror jag. Tog senare en promenad hem till pappa där jag var bjuden på middag. Ikväll stod parisare på menyn och om det är fint väder imorgon ska vi grilla! Lillasyster for till stan och lillebror ut på byn, kvar blev jag och pappa framför tvn. Blev slötittande på en film vars namn jag inte minns och så såg vi även slutet på Mimmi & Reine i fjällen, det är verkligen en gammal klassiker.

Väl här hemma igen fortsatte jag med filmtittande och såg på film, till det åt jag äpple klyftor. Har börjat äta mycket äpple nu när jag ska vara nyttigare. Istället för att småäta annat så blir det äpple klyftor. Äpple delaren jag fick i födelsedags present är perfekt!




Bättre sent än aldrig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0