Maybe I'm just blind

Det är nästan hemskt hur sviken man kan bli som människa, hur mycket är det tänkt att en människa ska orka? Jag orkar inte bli mer sviken, varken av människor som kallar sig för ens vän eller av människor inom myndigheten. Själv gör man allt för att leva upp till kraven som ställs på en, men vad får man tillbaka?

Igår fick jag reda på lite jobbiga saker angående en jag sett som min vän, min stöttepelare. Han vet vad jag har varit med om, han vet om mina känslor och så dyker något sånt här upp. Jag bröt ihop, jag mådde så illa att jag ville spy. Jag visste inte alls vad jag skulle ta mig till med informationen och vet nog fortfarande inte det.

Idag fick jag veta att det har tjabblats ännu en gång då det gäller mina pengar. Pengar som jag blev lovad i slutet på förra veckan. Dessa pengar är inte ens skickade och idag går räkningarna ut. Jag har knappt någon mat hemma och jag hade planerat att köpa julklappar idag. Är väldigt besviken då den här personen vet vad jag tycker om att det blir såhär, man börjar nästan undra vart ursäkten är. Jag gör allt som krävs, tillbaka får jag stress, oro och besvikelse känslor i kroppen. Jag orkar inte det här, ska det vara så svårt att förstå?

Jag behöver inte sånt här den här veckan, har fullt upp med allt nytt på AF rehab och att klara av det.


Kartläggning

Idag var det kartläggningsfrågor som gällde. Har svarat på frågor angående min bakgrund inom familj, skola, praktik och sommarjobb. Har även pratat om min fritid och sånt. Vi hann inte med riktigt alla frågor så resten tas på fredag. Idag fick jag även träffa min arbetspsykolog som jag ska träffa på onsdag. Då är det dags för 13 tester, 13! Men det kommer nog att gå bra fastän man är nervös. Blev glatt bemött över att jag svarat på frågorna jag fick med mig hem sist, är en av få som faktiskt gjort det, det ni! Fick även med mig en hemläxa på grund av det, ska göra ett intressetest då jag kan hinna med ännu ett på torsdag vilket sparar mycket tid.

Såhär såg jag ut idag:

 


D som i dagen

Imorgon är dagen med stort D äntligen här. Har tidigare berättat om att jag ska på en intensiv vecka på AF Rehab, så självklart är det dit jag ska imorgon. Det jag kommer få göra under veckan är kartläggningsfrågor, intresseinventering och så olika slags tester som en arbetspsykolog har hand om. Samtidigt som jag ser fram emot det här väldigt mycket är jag väldigt nervös. Jag blir oftast nervös över ingenting vilket i sig är väldigt jobbigt för det kan sätta pinnar i hjulet för en själv. Blir som sagt väldigt intressant det här, är testerna med arbetspsykologen jag är mest nervös över. Så nu tycker jag att alla som läser det här kan göra mig en tjänst, håll tummarna på onsdag! Imorgon börjar vi med kartläggningsfrågor, kommer givetvis hålla en uppdatering om hur det går, hur det känns och vad jag tycker.




I'm so fucking hot!

Det positiva med att jag är väldigt onykter är att jag blir så jävla snygg då! Förfestar ensam som sagt och går till puben ensam, men där finns släkt! Jag ska ha så jävla kul även om jag mest går omkring själv!



Tyvärr

Tyvärr så blev bilden på min hylla väldigt dålig, men det får ni leva med! Den är i körsbär och svart smide. Eftersom jag inte kan ha julgran kom jag på en annan liten rolig idé. Jag knöt ett rött snöre och gjorde en rosett runt halsen på min Ikea lampa. Blev faktiskt riktigt gulligt och kändes genast lite mer juligt fastän jag är utan en stor gran. Adventsgranen fick sig en kyss nu i dag på förmiddagen så ser väl hur länge den lever.




Att det blev gulligt med rosetten?


Schysst hylla!

Idag kom äntligen min hylla upp från golvet och upp på väggen! Nu syns alla mina dvd filmer och jag slipper böka med dom i en liten låda. Pappa kom förbi på dagen och hjälpte mig sen for vi en tur på Ica och så. När jag fick skjuts hem igen hade givetvis plogbilen börjat ploga inne på min gård. Inte roligt att gå snabbt med två tunga påsar och en skurmopp i händerna då det var halkigt. Jag vill ju inte råka plogas bort av den stora gula traktorn, vem vet vilken snöhög jag hamnar i då. När jag kom innanför dörren packade jag upp mina varor för att sen sitta vid datorn en stund innan det var dags för middag. Lyxade till det med fläskytterfilé, potatisgratäng och kall bearnaise sås. Recept på det behövs väl inte då gratängen var färdig att stoppa i ugnen?

Då allt i köket var undanstökat så påbörjade jag mitt slutliga adventsstädande. Dammsugning, golvtorkning och julpynt. Det enda som jag har kvar att göra nu är att plocka ner fönsterlamporna och sen tända adventsstakarna, kommer att bli så mysigt! Resterande av kvällen har jag suttit vid MSN och även sett några Ugly Betty avsnitt, jag vill ha resterande boxarna! Är riktigt sur över att serien inte slog igenom tillräckligt hårt i USA för att få fortsätta. Har dock hört rykten om en Ugly Betty film, någon som hört något om det?

Apropå Ica så var jag även in på Kronan för att köpa hem en låda Pronaxen, fick det som råd av VC att ta det som en kur mot ryggvärken, peppar peppar ta i trä! Hoppas att det funkar då jag är less på den här smärtan, men som sagt man kan inte få allt här i livet.

Imorgon ska jag på julgröts middag med mamma och småsyskonen, efter det ska jag göra mig i ordning inför kvällens pub tur, helt ensam. Tyvärr ska dom flesta på materbjudandet puben har, men jag har inte råd så jag får sitta hemma själv och känna peppen. Men blir nog roligare då man väl kommer dit och med lite "lycka" innanför västen blir allt roligare? Eller kanske inte, i alla fall inte om det blir för mycket.

Ska försöka få en bild på hyllan imorgon med min mobilkamera då det är dagsljus, hoppas jag får det så att jag kan visa hur bra det blev i mitt vardagsrum. Nu skulle man bara hitta plats åt några VHS filmer, har fått bort några genom att stoppa dom där mina dvd filmer låg. Börjar bli less på att ha banankartongen på golvet, den har ju bara stått där i ett år och tre månader, suck!


Gottigottgott

Nu har jag hunnit vara hemma en stund efter att ha varit på fika hos faster Kia med familj. Varje gång Axel blir en månad äldre firas det med gottigottgott, inte mig emot. Firandet var lite tidigare än hans datum, men vad gör det? Fick hålla i guldklimpen en lång stund och han till och med somnade i min famn. Är inte så stort fel på mina valkar alltså? Haha! Han såg ut som en liten söt ihopsjunken gubbe där han satt. Till fika bjöds det på en slags chokladkaka?, pepparkaka och en kladdkaka med daim i, mums! Riktigt trevligt att träffas och prata av sig lite, förstår inte varför vi inte gör det oftare. Det tror jag alla borde göra, träffas oftare, ta en fika och bara prata.

Nu inväntar vi bönan, alla familj och släktmedlemmar börjar bli lite otåliga. Kom ut lilla vän, vi vill ha dig här hos oss!




En gammal goding på mig och Axel
Det är stunder som det här som gör livet värt att leva


Jul, jul..strålande jul!

Idag har jag varit duktig! Jag har dammtorkat hela lägenheten, strykit och bytt gardiner i köket inför första advent. Mina planer var att ta hjälp av mamma med gardinerna i vardagsrummet då det kändes alldeles för mycket för mig. Panellängder är ju ingenting! Dessa stora tygbitar kändes väldigt jobbigt och krångligt. La mig i soffan för att vila ryggen då jag har så ont hela tiden, då tänds min idiotryck lampa. Jag ska stryka och få upp gardinerna själv! Sen att klockan var 22.35 gjorde inte mig något, sagt och gjort. Så nu har jag gjort ännu en sak själv som jag egentligen behövde hjälp med. Nu har jag ännu mer ont i ryggen och även i nacken. Svettas, vill svimma och gråta på samma gång, men vad gör det om hundra år? Nu har jag bara dammsugning, golvtorkning och pyntning kvar, skönt!

Måste komma ihåg att ringa pappa och be om hjälp med hyllan. Vore underbart att få upp den innan första advent och speciellt från golvet. Blir alltid sådär med saker man måste ha hjälp med, det kan ligga i flera månader. Hyllan börjar helt klart vara ivägen på golvet, men så går det när man har dåligt minne, haha. Nu börjar jag få julkänsla, den spritter i kroppen och jag vill skutta runt som ett litet barn. Blir ingen julgran i år då Mirabelle har alldeles för mycket energi, den skulle ligga mer på golvet än vad den skulle stå upp. Känns tråkigt då det är så mysigt hemma hos mig med julgran, buhu! Ska försöka få ha bordsgranen i fred i alla fall och så håller vi tummarna för att hon mognat till nästa jul, annars blir hon utan julklapp.



Min första jul i eget boende <3 -09


Pizzatime

Igår var det fullt upp innan jag tog mig iväg till stan. Gick på Ica och Kronan efter praktiken och sen direkt hem för att skrubba toaletten och handfatet, tog i med lite extra krafter och bytte kattlådan också. Väl inne i stan gick vi till vårat hak Café Station. Den här gången hade dom en ny chokladmousse tårta i ljus variant med digestivekex botten, var tvungen att testa. Jag tycker att den var god men alldeles för lite smak, en blandning mellan den mörka och den ljusa kanske vore något? När jag kom hem tog jag det bara lugnt med massor av prat på msn med gulliga människor, me love! Såg lite Sabrina innan jag skulle sova och såg nog för länge för sen var jag så trött att jag började se spöken.

Idag tog jag mig en riktigt skön dusch och for sedan på Ica med pappa och lillasyster. Där inhandlades det till kvällens middag som blev köttfärspizza, mums! Diskandet av köksmaskinen får vänta tills imorgon då min rygg är helt slut nu och värker så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Borde nog prata med läkaren om det då det är en större del av ryggen nu och inte bara svanken vilket gör det hela mer outhärdligt. Ikväll blir det kompisbesök och film för hela slanten! Tror jag i alla fall, vi ser väl vad som händer.


Hulkmania

Idag har det varit en fullspäckad dag! Först praktik där ris inte hade inhandlats och då jag var chef över VP just för stunden fick jag pinna iväg som en liten pinving på Ica för att kunna få maten klar i tid. Varje onsdag görs maten tidigare då jag måste åka med 12.00 bussen in till staden för mitt psykologbesök. Väldigt gulligt av dom att acceptera att det händer en gång i veckan. Medans jag lagade mat förberedde jag en ny kaffesats, plockade ur diskmaskin och dukade i hall min hast. Jag vill ha det så prydligt som möjligt så är väldigt ofta jag får torka bort dessa jävla kaffefläckar! Enligt Kacka borde jag stanna kvar där för alltid för att jag är så jävla bra! Men det är nog inte riktigt vad jag har tänkt mig...

Efter ett bra möte hos psykologen då min lilla läxa togs emot med öppna armar och jag fick även komplimangen genialt på grund av min beskrivande tanke. Det kändes riktigt bra, nu har jag en större läxa. Ska skriva ner när jag vaknar om min trötthet, mitt fysiska måeende och även försöka känna efter hur jag verkligen mår. Har även tänkt fortsätta skriva ner mina negativa tankar, för då jag gjorde det kom jag på ett bättre svar på ungefär två sekunder. Sen var jag lugn igen, hur bra är inte det?

När jag kom hem tog jag tag i tvätten på en gång, men innan jag verkligen gjorde det var jag tvungen att ringa till mamma och skratta. Då jag bodde hemma bodde vi också här på Rönnstigen, men på den andra gården. Idag hade jag fått ett brev som var till min lillebror, nerkluddat på kuvertet står det; Eftersänt, Hällvägen 21? Dom siffrorna är inte ens nära vad mamma och syskonen bor på och där har dom bott i över ett år nu, galet eller vad. Har som sagt då tvättat hela kvällen och det har gått bra, var inte lika jobbigt som förra veckan då jag stod och gjorde monster ljud när jag försökte hänga upp tvätt.

Jag fick även ett idiotryck nu ikväll, jag har ett tag haft två tvbänkar i vardagsrummet och nu ville jag verkligen ha bort den ena. Jag som varken borde eller helst inte ens får slet som ett djur alldeles själv för att få ner den ena i förrådet. Fick en liten utskällning av mamma men samtidigt förstod hon mig. Jag vill inte behöva be om hjälp hela tiden. Visst, jag har ont nu och kommer säkerligen ha väldigt ont imorgon. Men jag kan vara stolt över att ikväll var jag Hulken och jag klarade mig själv! Imorgon blir det heldag på praktiken så får ta det lugnt där. Storasyster ska även komma förbi, saknar att ha praktik med henne! Sen på kvällen blir det att jag åker in en sväng till stan för att ta en fika med Maria, mysigt!



Blev lite grön i alla fall, ser ni likheten?


Det är svårt

Då jag går KBT (kognitiv beteende terapi) får jag hemläxor mellan varje möte. Jag börjar känna att en vecka är väldigt kort tid då tankar som sagt inte dyker upp hela tiden. Min läxa den här gången handlar om att får jag en negativ tanke ska jag skriva upp den. Vad säger att jag får dåliga tankar en hel dag och dåliga tankar då och då resterande dagar? Jag har problem med negativa tankar om mig själv, men dom kommer inte varje dag och verkligen inte varje vecka heller. Mycket beror ju även på vilka man är i närheten av, vad man gör och vad som händer i ens liv just nu. Mina dåliga tankar brukar oftast dyka upp om jag diskuterar mig och mitt liv med någon, eller om jag blir sviken. Let's face it, det händer inte varje dag. Men bara för att det inte händer varje dag är det fortfarande ett stort problem.

Jag vet inte riktigt hur folk ser mig som person. Själv vill jag väl att jag ska se ut att vara en stark person som bryr mig mycket om folk i min omgivning. Får ofta höra att jag är stark med tanke på vad jag bär i mitt bagage, men alla gånger är man inte lika stark, vad gör man då? Jag vill så gärna vara mer nöjd med mig själv som människa men det är väldigt sällan jag känner mig riktigt bra. Det är alltid något man hade kunnat göra annorlunda eller bättre. Det är ju som Pumba säger; Lämna det bakomflutna före dig, men alla gånger är det
inte så lätt. Att fastna i tankar och sin drömvärld om hur allt hade kunnat se ut om man inte gjort si eller så, om man inte varit med om det ena eller det andra händer ofta. Ibland tror jag att det är lättare att fastna i tankar än att ta tankarna och göra om dom till en handling, en positiv handling.

Jag är ju inte den enda människan som känner mig väldigt liten och betydelselös ibland, det är väldigt skönt. Men det är väldigt sällan man hör folk prata om det, skäms folk? Jag vet faktiskt inte, men jag anser inte att man ska behöva skämmas för att man mår dåligt. Man mår dåligt av en anledning och det är något man måste ta tag i och jobba med. För mig tog det åtta år och ett sammanbrott innan jag förstod att jag behöver hjälp. Men så är det, det måste ta sin tid, man kan inte tro att allt ordnar sig på en dag eller två. För att må bra krävs hårt arbete och det är något vi måste vara redo att kämpa för. Jag har mått mer eller mindre dåligt under åtta års tid, det har satt sina spår i mig att jag har problem att känna vissa känslor. De dagar jag mår bättre kan jag inte riktigt sätta ord på det, jag vet bara att det funkar. Jag har känt glädje, jag har känt sorg och jag har även känt lycka. Men jag minns inte riktigt hur det är att må riktigt bra, att vakna upp en dag och känna solen skina i själen. Det är något jag tänker kämpa för. Ingen ska behöva må dåligt, ingen ska behöva känna sig ensam. För även om man inte tror det själv så finns det allting någon som älskar dig så mycket att den skulle dö för din skull. Vad om det är inte värt att slåss för?



Jag sa

Jag sa att jag skulle länka den person som svarade rätt på min finn felet bild och det ska jag göra också. Av sju kommentarer var det en som var fullständigt svar och det var Ida Peterson, här får du din länkning!


Finn felet



Den som gissar rätt får en länk (hahaha)


Hurra hurra hurra

Idag har det stått muffinsbakande på mitt praktikschema, har bakat både blåbärsmuffins och björnbärsmuffins. Idag var jag chef över VP då resterande personal var borta på roligheter. Om jag minns rätt handlade det om en invigningslunch. Mina muffins vart faktiskt bra och nu är jag sugen på att ge mig på cupcakes med fyllning, vad sägs om det? När jag hade ätit lunch i min ensamhet kom storasyster förbi, jag stökade undan det sista och sen tog vi bussen in till stan. Ikväll var vi bjudna hem till födelsedagsbarnet Britt-Mari på god middag och tårta så vi passade på att göra centrum osäkert ett tag före. En gravid och en, ja jag vet inte vad man ska kalla mig, vi var inte så pigga på slutet. Det roligaste var när Emma gjorde ett aj ljud och jag fick världens reaktion på en gång. Tidigare idag tänkte jag nämligen; Tänk om hon får värkar då vi är på stan, det är ett tag kvar. Men tänk om? Så givetvis blev jag lite say what?! Blev även bjuden på en god varmkorv under våran stadstur, sen tog vi bussen vidare hem till Britt-Mari för nu var vi hungriga!

När alla inbjudna hade anlänt bjöds vi på bål och goda skratt. Därefter bjöds vi på en jättegod kycklinggryta som nog alla överåt sig på om jag inte har fel. Efter att ha smält maten i en timme eller två bjöds vi på både tårta, bullar och kakor, mums! Grattis ännu en gång och jag hoppas du är nöjd med din födelsedag även om du blev lite mobbad, du vet att vi älskar dig!


Färdiga blåbär och ofärdiga björnbär, my mistake

Födelsedagsbarnet!


I have no banana

Var som sagt på AF rehab möte igår, allt gick bara bra och jag längtar tills vecka 48. Det blir nämligen en intensivvecka som består av fyra pusselbitar. Ska träffa Anki som ska ha hand om mina "mjuka delar", sen ska jag även träffa en arbetspsykolog och göra ett antal tester. Testerna är både verbala och praktiska för att dom ska få en bild av hur jag är som person, hur jag fungerar och vad jag skulle kunna klara av att jobba med. Ett test består av att jag ska få kolla på en klossbild och sen med hjälp av klossar åter uppbygga den. Det känns faktiskt lite jobbigt då jag oftast inte är så logisk just när det gäller klossar.

Att få göra det här är verkligen som grädden på moset, istället för att slängas ut i livet alldeles själv och kanske springa in i några hinder kommer jag få hjälp med att missa dessa hinder. Små hinder finns det självklart överallt men med deras hjälp kommer det säkerligen bli färre missar. Ibland kan man behöva en hjälp på traven och jag är väldigt positiv till den hjälpen jag kommer att få. Vet att det är många som vill ha den men inte kan få den just för att dom anses klara sig alldeles utmärkt själv. Jag får denna hjälp just för att jag inte varit i kontakt med arbetsmarknaden förutom praktik och sommarjobb i samband med skoltiden och just för att jag är 50 % sjukskriven på grund av oförklarlig ledvärk.

Jag ser bara ljust på det här och kommer att uppdatera så fort jag kan då jag påbörjat min hitta Erica rehabilitering. För egentligen, vem är jag och vad klarar jag av?

Det kan tyckas att min rubrik inte alls har något med mötet att göra, men det har det faktiskt! Jag mötte ju upp storasyster senare på stan och då vi åt lunch berättade jag om mötet och vad som sagt. Efter att jag berättade om klosstestet utbrast hon; Tror dom att du är en apa eller?! Det var en sån klockren kommentar då jag på en gång såg en apa framför mig som kliade sig på huvudet samtidigt som den lekte med klossarna. Så vem vet vad dessa tester visar, jag kanske hör hemma på ett zoo.



Kommer med all säkerhet se ut såhär under klosstestet


Fireflies

Idag klev jag upp och åt lunch, la mig i soffan en stund och kände hur ögonlocken började falla ihop. Gick vidare till sängen för att sova lite till, vaknar av att pappa ringer och undrar om jag vill följa med till stan med han och lillasyster. Först for vi till farfars grav och tände ljus sen åkte vi vidare till Obs (Coop), pappa gick in för att handla mat medans jag och Eve gick på H&M. Där köpte jag en julklapp åt henne som hon även visade ut, då vet jag i alla fall att jag köpt det hon önskat sig, haha. Väl hemma i Sävar igen åkte vi förbi storasyster och hämtade upp henne innan vi for och tände ljus på mormors grav för att sen åka hem till pappa på middag. Älskar verkligen att vara på kyrkogårdar då det är perioder som den här. Mörker och tända ljus överallt, man blir så lugn och fridfull i själen så det inte är sant.

Till middag bjöds vi på kött, potatisklyftor och en hemmagjord sås. Jättegott som alltid! Jag hade väldiga problem före middagen med hunger, åt både clementiner och yoghurt. Sen spelade jag biljard med en gurka som kö och en toast franska som boll. Har såna där perioder då jag vill äta hela tiden och när väl maten var klar så åt man som om man aldrig sett mat, som om jag inte gjorde det igår på Eastern Palace? Tur att man inte är så varje dag för hade det varit så hade jag säkert varit tre gånger större och så stor säng har jag inte!

La mig i soffan för att smälta maten och tvingade alla att småkolla på Bring it on innan Fireflies in the garden började. Blev sugen på att se den då jag hört bra om den, men jag anser att den var ganska långtråkig, gick att se men inte så mycket mer. Har nu varit hemma i cirka två timmar och är ganska så seg, tror inte jag har blivit mig själv igen sen den intensiva dagen igår. Får helt enkelt försöka sova så länge som möjligt imorgon!



Har inget kort på mormors grav då det var alldeles för mörkt för min kära mobil.


Ge mig?

Askungen
Lilla Sjöjungfrun
Lejonkungen
Djungelboken
Pocahontas
Mulan

Dessa är viktigast för tillfället, jag vill ha!


Sex timmar

Min morgon började klockan 06.20, hade planerat att ta 07.40 bussen in till stan idag för att verkligen komma i tid till mötet på AF rehab. När klockan är runt 07.15 kommer jag på mig själv, attans det är ju lov! Så fick lov att ta bussen 08.05 istället, men eftersom det är lov kom den i bra tid denna gång, var ganska tomt. Kommer att förklara mer ingående om dagens möte i ett annat inlägg då jag verkligen inte kommer ihåg precis allting just nu. Klockan 10.00 var mötet över och nu började väntan på storasyster som skulle komma in till stan vid 13 tiden. Har varit en väldigt lång dag då jag fick ont i fötterna redan efter 10 och spänningar i axlarna vid 14. Förutom en paus på 20 minuter så har jag gått på stan i nästan sex timmar sammanlagt. Jisses!

Vi hade självklart julklappsletning på schemat, men istället för att hitta julklappar hittade jag Erica saker. Fastän jag hittade mest åt mig själv så har jag även inhandlat två julklappar, en farsdagspresent och en födelsedagspresent. Får åka in till stan någon dag under veckan som kommer och fortsätta leta, jag får se. Än är inte julen här! Har "bara" nio julklappar kvar att införskaffa. Efter våran långa stadsvandring blev vi upphämtade av Lars och for en sväng på Rusta och Jysk, på Rusta köpte jag en julklapp till Mirabelle. Är helt självklart att hon ska få en! När vi kände att krafterna återigen började ta slut åkte vi tillbaka till centrum för en middag på Eastern Palace, en "sista" middag för trion. Buffé är nog inte så roligt när man har en bäbis att ta hand om, därför tog vi tag i att äta där redan nu. Till min och Lars lycka fanns det teriyaki kyckling, mums! När jag kom hem såg jag även att jag fått min Aladdin film som jag köpt via Tradera, underbart. Började se den men mätt och sliten efter en hel dag så somnade jag och vaknade när den slutade. Ovanligt? Nej, inte direkt.

När man väl kommit till liv igen gick jag över till Emma och Lars för att umgås. Vek lite bäbiskläder och bråkade med mentaltröjor (läs omlott). Blev att vi såg Scream 2 då den gick på tv och Lars missförstod och trodde att vi verkligen ville se den och inte filmen som var planerat. Så kan det gå när inte haspen är på!

Är ärligt talat helt slut nu i både kropp och sinne, men ändå ska det vara så svårt att lägga sig för att sova. Finns ju så mycket intressant att göra på internet. Akta, det är beroendeframkallande!


Möte

Snart är det fredag, fredag betyder AF rehab möte. Jag längtar samtidigt som jag inte längtar till möten överhuvudtaget. Hoppas verkligen att detta ger något och att det finns en chans just för mig att ta! Efter mötet ska storasyster möta upp mig och vi ska handla lite julklappar. Jag har tre stycken klara som jag vet att jag ska köpa, har en klar hemma gömd för Lars ögon, händer och allt vad han nu använder.

Snart är julen här och det enda vi i familjen längtar till är självklart bönans ankomst. Längtar tills jag får hålla mitt syskonbarn i famnen och skydda det mot alla faror i hela världen. Ja, det är först och främst Emmas och Lars jobb, men jag har faktiskt utnämnt mig till gudmor även om dom inte har bestämt sig för att ha det. Eller var det gudmamma Emma? Haha, lyckades säga gudmamma på VP en gång istället för gudmor, låter ganska roligt faktiskt.

Nu ska jag sluta pladdra på som den papegoja jag är och fortsätta smälta middagen. Är länge sen jag åt men känner mig proppfull ändå, kan bero på mitt magonda tidigare idag. Men men, sånt är livet!



Nails

Som utlovat kommer här bättre bilder på mina halloweennaglar som kusin Frida på Nail Design School gjort. Fotografen är storasyster Emma. <3




RSS 2.0