I have no banana

Var som sagt på AF rehab möte igår, allt gick bara bra och jag längtar tills vecka 48. Det blir nämligen en intensivvecka som består av fyra pusselbitar. Ska träffa Anki som ska ha hand om mina "mjuka delar", sen ska jag även träffa en arbetspsykolog och göra ett antal tester. Testerna är både verbala och praktiska för att dom ska få en bild av hur jag är som person, hur jag fungerar och vad jag skulle kunna klara av att jobba med. Ett test består av att jag ska få kolla på en klossbild och sen med hjälp av klossar åter uppbygga den. Det känns faktiskt lite jobbigt då jag oftast inte är så logisk just när det gäller klossar.

Att få göra det här är verkligen som grädden på moset, istället för att slängas ut i livet alldeles själv och kanske springa in i några hinder kommer jag få hjälp med att missa dessa hinder. Små hinder finns det självklart överallt men med deras hjälp kommer det säkerligen bli färre missar. Ibland kan man behöva en hjälp på traven och jag är väldigt positiv till den hjälpen jag kommer att få. Vet att det är många som vill ha den men inte kan få den just för att dom anses klara sig alldeles utmärkt själv. Jag får denna hjälp just för att jag inte varit i kontakt med arbetsmarknaden förutom praktik och sommarjobb i samband med skoltiden och just för att jag är 50 % sjukskriven på grund av oförklarlig ledvärk.

Jag ser bara ljust på det här och kommer att uppdatera så fort jag kan då jag påbörjat min hitta Erica rehabilitering. För egentligen, vem är jag och vad klarar jag av?

Det kan tyckas att min rubrik inte alls har något med mötet att göra, men det har det faktiskt! Jag mötte ju upp storasyster senare på stan och då vi åt lunch berättade jag om mötet och vad som sagt. Efter att jag berättade om klosstestet utbrast hon; Tror dom att du är en apa eller?! Det var en sån klockren kommentar då jag på en gång såg en apa framför mig som kliade sig på huvudet samtidigt som den lekte med klossarna. Så vem vet vad dessa tester visar, jag kanske hör hemma på ett zoo.



Kommer med all säkerhet se ut såhär under klosstestet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0