Schysst hylla!

Idag kom äntligen min hylla upp från golvet och upp på väggen! Nu syns alla mina dvd filmer och jag slipper böka med dom i en liten låda. Pappa kom förbi på dagen och hjälpte mig sen for vi en tur på Ica och så. När jag fick skjuts hem igen hade givetvis plogbilen börjat ploga inne på min gård. Inte roligt att gå snabbt med två tunga påsar och en skurmopp i händerna då det var halkigt. Jag vill ju inte råka plogas bort av den stora gula traktorn, vem vet vilken snöhög jag hamnar i då. När jag kom innanför dörren packade jag upp mina varor för att sen sitta vid datorn en stund innan det var dags för middag. Lyxade till det med fläskytterfilé, potatisgratäng och kall bearnaise sås. Recept på det behövs väl inte då gratängen var färdig att stoppa i ugnen?

Då allt i köket var undanstökat så påbörjade jag mitt slutliga adventsstädande. Dammsugning, golvtorkning och julpynt. Det enda som jag har kvar att göra nu är att plocka ner fönsterlamporna och sen tända adventsstakarna, kommer att bli så mysigt! Resterande av kvällen har jag suttit vid MSN och även sett några Ugly Betty avsnitt, jag vill ha resterande boxarna! Är riktigt sur över att serien inte slog igenom tillräckligt hårt i USA för att få fortsätta. Har dock hört rykten om en Ugly Betty film, någon som hört något om det?

Apropå Ica så var jag även in på Kronan för att köpa hem en låda Pronaxen, fick det som råd av VC att ta det som en kur mot ryggvärken, peppar peppar ta i trä! Hoppas att det funkar då jag är less på den här smärtan, men som sagt man kan inte få allt här i livet.

Imorgon ska jag på julgröts middag med mamma och småsyskonen, efter det ska jag göra mig i ordning inför kvällens pub tur, helt ensam. Tyvärr ska dom flesta på materbjudandet puben har, men jag har inte råd så jag får sitta hemma själv och känna peppen. Men blir nog roligare då man väl kommer dit och med lite "lycka" innanför västen blir allt roligare? Eller kanske inte, i alla fall inte om det blir för mycket.

Ska försöka få en bild på hyllan imorgon med min mobilkamera då det är dagsljus, hoppas jag får det så att jag kan visa hur bra det blev i mitt vardagsrum. Nu skulle man bara hitta plats åt några VHS filmer, har fått bort några genom att stoppa dom där mina dvd filmer låg. Börjar bli less på att ha banankartongen på golvet, den har ju bara stått där i ett år och tre månader, suck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0