Sex timmar

Min morgon började klockan 06.20, hade planerat att ta 07.40 bussen in till stan idag för att verkligen komma i tid till mötet på AF rehab. När klockan är runt 07.15 kommer jag på mig själv, attans det är ju lov! Så fick lov att ta bussen 08.05 istället, men eftersom det är lov kom den i bra tid denna gång, var ganska tomt. Kommer att förklara mer ingående om dagens möte i ett annat inlägg då jag verkligen inte kommer ihåg precis allting just nu. Klockan 10.00 var mötet över och nu började väntan på storasyster som skulle komma in till stan vid 13 tiden. Har varit en väldigt lång dag då jag fick ont i fötterna redan efter 10 och spänningar i axlarna vid 14. Förutom en paus på 20 minuter så har jag gått på stan i nästan sex timmar sammanlagt. Jisses!

Vi hade självklart julklappsletning på schemat, men istället för att hitta julklappar hittade jag Erica saker. Fastän jag hittade mest åt mig själv så har jag även inhandlat två julklappar, en farsdagspresent och en födelsedagspresent. Får åka in till stan någon dag under veckan som kommer och fortsätta leta, jag får se. Än är inte julen här! Har "bara" nio julklappar kvar att införskaffa. Efter våran långa stadsvandring blev vi upphämtade av Lars och for en sväng på Rusta och Jysk, på Rusta köpte jag en julklapp till Mirabelle. Är helt självklart att hon ska få en! När vi kände att krafterna återigen började ta slut åkte vi tillbaka till centrum för en middag på Eastern Palace, en "sista" middag för trion. Buffé är nog inte så roligt när man har en bäbis att ta hand om, därför tog vi tag i att äta där redan nu. Till min och Lars lycka fanns det teriyaki kyckling, mums! När jag kom hem såg jag även att jag fått min Aladdin film som jag köpt via Tradera, underbart. Började se den men mätt och sliten efter en hel dag så somnade jag och vaknade när den slutade. Ovanligt? Nej, inte direkt.

När man väl kommit till liv igen gick jag över till Emma och Lars för att umgås. Vek lite bäbiskläder och bråkade med mentaltröjor (läs omlott). Blev att vi såg Scream 2 då den gick på tv och Lars missförstod och trodde att vi verkligen ville se den och inte filmen som var planerat. Så kan det gå när inte haspen är på!

Är ärligt talat helt slut nu i både kropp och sinne, men ändå ska det vara så svårt att lägga sig för att sova. Finns ju så mycket intressant att göra på internet. Akta, det är beroendeframkallande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0