Hahahalloween

Igår gick kvällens halloween firande av staplen på den lokala Sävar puben. Vi tjejer höll till här hemma hos mig före medan de två karlarna höll till på andra sidan ängen. Igår bestod vi av raggare, naughty school girl, zombie, "mimare", taliban och en sopa. Jag hade planerat att bli onykter och det blev jag rejält vill jag lova. Blir alltid känslig då jag druckit den mängden jag gjorde så blev några tårar vid kvällens slut då en låt tillägnades våran älskade vän som ligger på sjukhuset. Kände mig ganska dum som missade en glasflaska som stod på kanten av disken också då jag skulle få min jacka, krasch! Det ordnade sig utan att någon blev skadad i alla fall. Första pris för bästa utklädnad vann en sjuksköterska. Alltså, kom igen? Hur vanligt är det inte att folk klär ut sig till sjuksköterska? Har inget emot henne som vann, men det är alldeles för vanligt tyvärr. Allt som allt hade jag en riktigt bra kväll och riktigt bra sällskap, tack ska ni ha! Här nere kommer lite bilder jag fått från lillasysters kamera. Det är bara till att älska det!




Mini ready

Nu är sminket på plats för ikväll, ögonskugga istället för eyeliner. Kommer bli lite grötigt då tiden rullar på, men det skiter jag faktiskt i. Man behöver inte vara snygg på halloween! Jag är dock snygg i alla fall, men på ett grötigt vis.

Kommer upp bättre bilder på naglarna inom kort, storasyster har fotat dom! <3


Varning!

Varning! Araben är lös! Araben sågs tidigare ikväll inne på Ica. Cirka 165 lång, hårig och gillar bananer. Jag utlyser en varning. Akta er för araben, han/hon/den/det kan vara farlig!



Om ni ser denna arab, tveka inte. Ring Ghost Busters!


Tänker på dig

Fick idag lite dåliga nyheter angående en närstående till min familj som natten till idag fick åka akut in till sjukhuset. Idag skämtade han och höll på som vanligt så han har haft tur. Du är min extra morbror och betyder väldigt mycket för mig, du har alltid funnits där. Du får inte skrämma oss någon fler gång, lova!

Tänker på dig! <3


Alltså?

Alltså vad? Jag tog bort koden och den var tillbaka idag igen efter klockan 16 någon gång. När jag skulle logga in fungerade inte mitt lösenord! Vem är det som vill mig något? Denna gång hade även erbjudandet på pop upen ändrats från att spela bingo till att vinna en dator?

Jag har inget virus på datorn och eftersom blogg.se inte vet vad det här handlar om måste ju någon vilja mig ont? Eller vad? Jag förstår inte!


Ps.

Idag påbörjade vi min KBT behandling, får se vart allt det här leder och hur det leder. Vi har valt ut tre problem områden som jag anser mest "akut". Två områden hör dock ihop med varandra då det handlar om självkänsla och självförtroende. Inget av dessa två hör till mina starka sidor. Det trejde problemet är min brist på tillit, speciellt när det gäller det manliga könet. Korten på borden, jag har blivit rejält sviken under mina år här på jorden och det har tagit rejält på mig. Bland alla dessa gråstenar finns det diamanter, men jag har svårt för att lita på dess glans.

Före mitt möte hälsade jag på mamma på sjukhuset, satt där och snackade skit en stund. Bestämdes även att vi skulle träffas efter mötet för att ta en fika i cafeterian. Är som sagt inte roligt att ligga på sjukhus, men som det ser ut just nu kommer hon hem imorgon. Då hinner hon vila upp sig inför helgens bravader då Hard To Handle spelar på puben nu då det är Halloween. Jag kommer att vara raggare då jag inte har råd att köpa något nytt. Lånar pappas skinnväst, tar mammas gamla boots och min nya skjorta. Det blir säkert jättebra då jag var ganska het i sån utstyrsel under Red Hot tidigare i Oktober.

I stort sett så har min dag varit bra, men fick lite oväntade nyheter i ett telefonsamtal som jag fortfarande är lite, ja jag vet inte vad jag är. Är inte så irriterad, men väldigt chockad kan man nog säga. Jag ogillar då saker ändras och att det jag gjort helt plötsligt tar längre tid. Hoppas bara att allt sker imorgon så att jag hinner betala mina räkningar i tid. Bara för att dom ändrar och har sig ska ju inte mina känslor hamna i kläm, eller?

Ps. Jag har en snygg lillebror!


Fortfarande förvirrad

Jag är fortfarande förvirrad över den pop up som gjort min blogg otillgänglig att läsa. Har nu efter kontakt med blogg.se fått veta vad som trasslat till det. Den dök upp igår då jag hade lagt in mitt inlägg precis som man ska göra, inga konstigheter där. Men blogg.se fann en kod i min kodmall som orsakade det här och undrade då över vart jag hade hittat den och vad jag trodde att jag la in. Eftersom den där så kallade undersökningen inte är något som hör till blogg.se. Det konstiga i det hela är att jag inte rörde min kodmall alls igår, så nu undrar jag om det är någon som jävlas med mig?

Jag vet faktiskt inte alls vart den där koden kommer ifrån och hur den kom in i min kodmall, någon som varit med om samma problem?


Vad är det här för skit?

Bara jag som har problem med det här?



Platt fall

Idag gjordes det ugnspannkaka för första gången på praktiken. Den blev inte helt perfekt, lite tunn och såna små detaljer, men helt klart ätbar. Snabbt och enkelt, in i ugnen! På torsdag är det tacos och marängswiss som står på listan då det är storasysters sista dag. Sen hur roligt jag kommer ha utan henne är en annan femma, för nu har jag faktiskt fått tid på AF rehab! Ska dit nästa fredag klockan 09.00, förhoppningsvis har jag någon som följer med mig, lät inte helt hopplöst. När man ska på något nytt möte är det skönt att ha med sig någon som kanske kommer ihåg något jag missat och tvärtom. Är tänkt att det här mötet ska leda till en givande praktik plats som fungerar för mig, så jag håller tummarna!

Efter praktiken åkte jag och Emma in till stan då jag hade tid hos Frida för naglarna och Emma skulle kolla på lite fler julklappar. Nu är mina halloween klor vässade och klara. Vart riktigt snyggt med en knallig orangeglittrig färg, två fladdermöss, ett orange nät med en svart spindel som hänger i en tråd. Jag hade också tänkt kolla på julklappar i fall att mina pengar kommit in, men så var inte läget. Tur man har en lillebror som är gullig och lånar ut pengar tills jag får mina. Puss på dig! <3 Har även en gullig storasyster då jag vart bjuden på en strips meny innan vi tog bussen hem till Sävar igen.

Ikväll har kvällens tv kväll gått av stapeln och Mirabelle fick bara ett tokryck, ett! Hon brukar ha sisådär hundra ryck varje tv kväll. Jag börjar nästan tro att hon ogillar då någon annan umgås med mig, haha. Visst har hon sina ryck då jag är själv också, men det är rejält då Emma är här. Min lilla galna katt...


Tåååårtan

Någon som känner igen vart min rubrik kommer ifrån?

Har varit hemma i några minuter och trött är man! Idag åkte jag, Emma och Lars till Mariehem för att fira Greger som fyller hela 31 år idag, hurra hurra hurra! Det är första gången vi var i hans nya lägenhet sen han flyttade från Liljansberget och den var riktigt trevlig. Nu har han så man kan äta vid ett barbord också, perfekt enligt mig då jag aldrig sitter så skönt vid vardagsrums bord oftast. Vi blev bjudna på jordgubbstårta, kaffe och coca-cola, mums mums var det. Efter att ha umgåtts ett tag i sofforna drog vi vidare då Greger skulle ut på födelsedagsmiddag.

Vi drog till Frasses och intog våran middag där, märks att det är söndag i alla fall. Det var väldigt mycket folk och onormalt lång väntetid motför annars. Tillslut fick vi våran mat och den avnjöts med vitlöks pulver. Det är något med mig och bilar, jag vill gärna halvsova varje gång, det är så mysigt! Kvällen fortsätter nog vid mysstadiet ska nog sätta igång filmen BeautyShop senare, har velat se den länge så nu ska jag nog slå till.

Måndag imorgon vilket innebär praktik, hoppas bara att det är solskens känslor där, jag orkar inte bli ett svart moln med massa blixtrar. Men det är imorgon det, njut av eran söndag!


Girls Night

Igår så hade vi som sagt girls night här hemma hos mig. Blev en väldigt trevlig kväll enligt mig i alla fall och jag hoppas att alla är nöjda. Britt-Mari kom redan på dagen så då for vi och mamma på Ica för att hitta vad vi skulle äta till middagen. Efter några telefonsamtal hit och dit till Emma och Eve bestämde vi oss för Lövskuren kotlett, pommes frites, bearnaise sås och självklart efterrätt på det. Kladdkaka! Jag och Britt-Mari begav oss hem till mig och senare droppade folket in en efter en.

Både middagen och efterrätten blev väldigt god och det avslutades med massor av prat om ditt och datt. Är ju så att vara tjej, man har så mycket att prata om så det kan hoppas fram och tillbaka mellan olika ämnen. När allt var bortstädat förflyttade vi oss till att visa lite på datorn och sen till sofforna för att se en film. Det blev Last Holiday, en film med Queen Latifah, älskar henne helt klart.

När alla utom Britt-Mari hade farit hem så satt vi kvar i soffan och pratade tills bussen skulle gå. Både jag och Mirabelle följde med ut och hon gick både till och från busshållsplatsen min duktiga lilla katt. Hon klaffsade på i snön då och då men var inget hon var så jätte intresserad av. Vid busshållsplatsen stod tre onyktra unga killar som blev väldigt chockade av att jag gick ute med en katt i sele. Är det en katt?! Vi stod kvar där tills bussen började åka fast Mirabelle ville väldigt gärna följa efter alla in i bussen, tok katt.

Det var våran girls night, tack så mycket för det härliga sällskapet och allt som hör där till! <3



Bjuder på en charmig bild som lillasyster fotade, visst är man för härlig?


Äntligen

Idag fick jag hem min efterlängtade Skönheten & Odjuret, Disneys klassiker nummer 30. Bokade filmen redan i slutet av maj så har längtat ända sen dess. Nu ska jag alldeles strax äta middag och när jag har smält den ska jag gå över till Emma. Hon fick filmen redan igår så vi kommer med all säkerhet se den ikväll? Helst skulle jag vilja ha alla klassiker på DVD som vi hade hemma på VHS när vi var små, men jag har inte haft råd med att införskaffa dessa under deras köpperioder. Någon fler än mig som älskar Disney? Enligt min lillebror är jag inte vuxen som ser tecknat. Men tänk för att jag är en vuxen som behåller barnasinnet, våga tecknat! 


Misunderstanding

Det var som sagt tänkt att lördagen skulle spenderas med en fotografering. Efter missförstånd kommer det inte att bli så. Jag känner mig lite korkad som har missförstått, men samtidigt tycker jag att det har slarvats med informationen överhuvudtaget. Men men, sånt är livet. Blir en girls night i alla fall, vad sägs om att laga middag tillsammans?


PingPong

Idag blev det att kliva upp tidigt då jag hade tid på vårdcentralen klockan 08.15 gällande provtagning. När det gäller provtagning så gruvar jag mig alltid eftersom jag är så svårstucken, på vårdcentralen kallas jag svårflörtad. Sen att Britt inte ville boka in mig en dag då inte Eva är där säger väl sitt? Idag hade vi tur och fick blod till alla rör på första sticket och jag missade inte muggen! Till vårdcentralen fick jag en följeslagare i Emma som hade tid klockan 09.00 hos barnmorskan för att kolla till bönan. Då jag fick en lyckad provtagning blev jag klar fort och fick äran att följa med in till barnmorskan. Så nu har jag hört bönans hjärtljud, det ni! Var tvungen att hålla tillbaka tårarna för att inte börja böla som en liten gris, man blir så lycklig. Mitt lilla efterlängtade syskonbarn kommer bli en perfekt pingisspelare, i alla fall om man lyssnar på hjärtats slag.

Min morgon på vårdcentralen vart alltså inte helt fel, bara solsken!




Beräknad 9/12


Fullspäckad vecka

Måndag: Praktik, stadstur och klippa luggen
Tisdag: Praktik, tv kväll med storasyster
Onsdag: Praktik, stadstur och möte med A, tvätt och Britt-Mari kommer förbi
Torsdag: Praktik, stadstur och möte med Maria?
Fredag: Ledig?
Lördag: Stadstur och fotografering hela dagen
Söndag: Greger fyller 31 år, woohoo!

Det kallar jag faktiskt en fullspäckad vecka!


Hej & Hå

Hör och häpna, idag vaknade jag 13.38! Vaknade dock klockan tio första gången, trodde jag skulle få somna om högst en timme men oj vad jag måste ha varit trött. Kan också bero på att jag la mig fem imorse, hehe. Skriver man med folk som gör en glad stannar man helt enkelt uppe. När jag vaknade andra gången hade jag fyra missade samtal från mamma vilka hon hade ringt under en timmes tid, oops. Dom stod redo för en stadstur och jag sa åt dom att vänta en stund så att jag kunde följa med. Slet av mig täcket, klädde på mig och gick på toa. Klar!

Blev först en sväng på Mc Donalds då suget för chokladmuffins fanns, jag valde däremot en liten cheese och en liten strips då jag inte hann äta innan vi for iväg. Efter det begav vi oss till Lantmanna, ÖB och Rusta. Då jag var kattvakt för ett tag sen så blev jag väldigt sugen på en likadan matskål som dom hade, då Mirabelle gärna plaskar runt i sin vattenskål tänkte jag att en sån vore bra. Som vanligt har man då dåligt minne och har aldrig kommit ihåg att fråga vart den är köpt, men idag på ÖB fann jag en sån för bara 39 kronor, perfekt! Inne på Rusta hittade jag ännu fler kattsaker jag vill köpa till Mirabelle, en mysig liten säng och så ett par prasselbyxor! Haha, det är inte byxor som hon ska ha på sig, utan såna som hon kan springa in och ut ur. Som många kattägare säkert vet så finns det kattunnlar, prasselbyxor är i princip samma sak men i form av byxor, jättegulliga! Det får med all säkerhet bli en julklapp till min lilla terrorist. Jag köpte däremot en film på Rusta, Bringing down the house. En jätterolig film med Queen Latifah, älskar henne! Så ikväll blir det film och gosande med min lilla pälsboll.




+ eller -?

Igår blev det som sagt att testa på Findus nya rätt tacogratäng. Ett, häll i tacosåsen, två, häll i potatisen. Tre, addera något extra, lite ost kanske? Jag adderade ost.

+ Luktade väldigt gott ända till vardagsrummet

- Lite potatis, grynig potatis, lite smak

Blev fler minus än plus för mig, så hädanefter blir det egengjord tacogratäng, tackar för det! Findus i all ära, men ska nog köra på mer Erica.



Gratis mat

För ett tag sen via facebook kunde man få äran att testa en gratisrätt från Findus, den gratisrätten står just nu i ugnen. Blir intressant och se om det är ätbart då jag är väldigt hungrig. Inte alltid att gratis är gott uttrycket stämmer enligt mig, men vi får hoppas! Skriver senare vad jag tycker för direkt efter maten ska jag följa med in till stan då lillebror ska på lan.


Stöd rosa bandet gratis <3!

Rosa Bandet får 10 kr från försäkringsbolaget Chartis tack vare att du klickar här, passa på att göra en egen skänklänk, tillsammans står vi starka!



Jag ser det snööar

Idag föll den första snön och Mirabelle visste inte alls vart hon skulle ta vägen. Hon sprang fram och tillbaka på alla fönsterbrädor så snabbt hon kunde. Hade gärna haft det på film men det går ju som sagt inte då jag är ovän med tekniken. Klädd som eskimåer gav vi oss iväg till VP, blev lite irriterande tjafs på morgonen men sen for den personen för dagen, skönt! Känner mig risig fortfarande gällande trötthet och snuva, men det får lov att fungera. Hur luggen ser ut ska vi inte ens prata om, den behöver fräschas upp. Vilket den även ska göras på måndag eftermiddag, underbart! 

I slutet av september fick jag en inbjudan till Modell för en dag av en före detta klasskompis, tack Kristine! Därför är det ett måste att putsa luggen. Nästa lördag är det då dags för att sminkas och fotograferas, blir ju intressant. Kommer att bli en riktig tjejdag då jag fick ta med mig mamma, storasyster, lillasyster och Britt-Mari. Känns samtidigt väldigt nervöst, man ska även välja ut tre outfits vilket jag redan gjort, riktigt hur det går för dom andra vet jag inte. Samtidigt som det ska bli jättekul känns det jättehemskt! Men är ju något man troligtvis har kvar i minnet för livet. Alla tjejer drömmer väl om att bli fixad och fotad? Jag har ju hunnit öva lite då jag blev fotad till Expressen, en artikel som aldrig blev av? Men i alla fall, det var lite hemskt att stå och posera medans fotografen säger saker som; Perfekt, stå sådär! Det här blir jättebra Erica! Osv osv. Jobbigast var nog att jag stod i duschen då fotografen ringde, så fick göra mig klar på lite mer än 30 minuter, det var jobbigt! Blir som sagt intressant att se hur allt går.



Foto: Johan Gunséus


Kameralös tös

Det är väldigt ofta man sitter och läser folks inlägg angående hur en blogg borde vara. Det mest viktiga är ju såklart en innehållsrik text som man fastnar för, men det som är pricken över i:et är ju självklart bilder. Jag har väldigt sällan bilder och det känns riktigt tråkigt. Samtidigt är nog inte bilder så viktigt för min blogg, för jag har varken dagens outfit eller liknande. Men det vore jätteroligt att få dela med mig av saker som jag älskar och saker som jag gjort och blivit stolt över. Tyvärr kommer ju det få vänta tills någon anonym sugardaddy eller liknande sponsrar mig med en kamera då jag har två som varken fungerar. En är från stenåldern och slukar batterier, min andra hakar gärna upp sig och tar för tillfället inte uppladdningsbara batterier av någon anledning. Så på min önskelista står helt klart en digitalkamera, digital systemkamera skulle inte sitta helt fel heller.

Men då är det ju så att man ska hitta rätt kamera för ett inte så blodfrysande pris. En så kallad bloggkamera vore roligt att ha då man lättare skulle kunna ta bra porträtt på sig själv, men känns inte som att den håller måttet riktigt ändå. Vore roligt med en kamera som inte behöver dagsljus för att få skapligt bra kvalitet, är det något jag avskyr så är det att få suddigt ansikte och så vidare vilket man får med många. Sen om kameran också vore rosa skadar ju inte. Så det jag är ute efter är alltså en rosa kamera som visar upp alla mina skavanker i vilket ljus som helst. Den dagen jag börjar lära mig att redigera bilder så man ser ut som en filmstjärna blir den dagen jag kan köpa en ny dator. Min är nio år gammal och tycker nog inte om stora program. Är knappt att den tillåter en internetruta och några msn konversationer samtidigt. Men man ska som sagt vara glad för det lilla!

Tror inte att så många funderar över varför jag inte har bilder, men nu vet ni i alla fall. Bilder kommer den dagen jag gifter mig rikt eller vinner på lotto. Min webcam duger ju bara till att fota mig själv och så egocentrisk vill jag knappast vara, haha.


Griffel

Idag på VP har dom äntligen inhandlad kritor i alla regnbågens färger till kassaskåpet. I slutet av sommaren målades nämligen det i en griffelfärg så att man kan få lämna meddelanden där om man vill. Sagt och gjort idag var jag busig och tog oskulden på skåpet. Kändes precis som att gå i skolan igen och få skriva på den stora svarta tavlan, kul! Var dock inte så lätt att skriva då kritorna var helt nya och då alltså utan någon bra skrivkant.


Ståtlig liten dam

Den 28 oktober blir min lilla Mirabelle hela åtta månader gammal. Hon må vara liten i storleken men riktigt ståtlig har hon blivit ändå <3


Mitt, inte ditt

Jag har så många tankar i huvudet och jag vet inte om jag kan få ut dom rätt. Ibland blir jag väldigt irriterad på människor som tror att dom vet och förstår så mycket. Igår fick jag ännu en gång höra att jag borde jobba och inte leva på den personens skattepengar och bla bla bla. Drar upp exempel om en kompis som har utbildning men inte "orkar" jobba och har levt på bidrag i 15 år. Fick höra att jag rent av tar pengar av andra "behövande", men om jag nu är berättigad mitt stöd så hör jag väl till den gruppen? Eller har jag fel?

Den här personen säger sig ha suttit i samma sits som mig och mår mycket bättre nu när den jobbar och tjänar egna pengar. Man gör något för samhället. Inte för att låta elak eller så, men ingen jävel kan veta hur jag har det, ingen! Och gissa vad, fastän jag är ung kan jag ha en utnött kropp! Finns väldigt många barn som lider av någon slags värk i tidig ålder, kronisk värk. Jag vill inte leva som jag gör, men jag kan inte bara ändra mitt liv på en handvändning heller. Oförklarlig ledvärk betyder just det som står, jag har ont men vi vet inte varför. Jag vill inte ha ont, jag vill kunna jobba och tjäna egna pengar. Men om det inte går, är jag lat då?

Jag gör min del för samhället via min praktik som jag har nu, får ofta höra att det är så bra att jag är där. Gör jag ingen nytta då? Jag sitter inte på min stora rumpa och håvar in bidrag för att jag inte "orkar" jobba. Jag är berättigad eftersom jag i nuläget INTE KAN jobba. Som det är bestämt väntar jag på att få komma till AF rehab och via dom få hjälp att hitta en givande praktikplats för att komma ut mer i arbetslivet i etapper. Jag gör precis det myndigheterna förväntar sig att jag ska göra.

Det här var inte min dröm, men jag gör det jag kan med det jag har. Ingen ska komma och berätta för en hur ens liv ser ut och hur det borde se ut. För ingen vet eller förstår förens dom varit med om samma saker. Jag skulle gärna trolla bort all huvudvärk, magont och ledvärk om jag kunde. Jag vill också leva ett liv man kan se tillbaka på och vara stolt över. Nu finns det så mycket mer jag vill säga, men då blir det för rörigt. Jag ska inte behöva försvara mig, men jag blir så arg och måste få ut mina tankar och känslor.

Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död.


Åter i Sävar

Nu är man åter hemma i sin lejonkula efter en helt underbar helg i Lycksele för en vistelse på Red Hot Festival. Vid elva tiden kom pappa och hämtade mig för att sedan inta en GI lunch hemma hos han, stekta ägg och stekta bacon. Själva GI'n är inget seriöst dock, vi orkade bara inte koka pären! Efter att vi ätit åkte vi vidare till faster Maria i Robertsfors och åkte därifrån med hon och hennes karl Svein. Vi skulle alla bo på campingen men inte i samma stuga, så nära och bra till varandra hade vi ändå. En stund efter att jag och pappa kollat in våran stuga anlände våra andra sambos, Kajsa, Linda och Peter. Vi fick en väldigt fin stuga med två sovrum, en hörnbäddsoffa i vardagsrummet och en bastu inne i toalettrummet. Det var en riktigt lyxig stuga för att vara på en camping och så värst dyrt var det inte heller.

Nästan det första som hände i stugan var att öl sprättades, jag väntade till middagen för att inta min första grogg. Till middag fick vi en jättegod köttfärspaj som Linda gjort, så gott mådde man. Vi fick även middagsgäster bestående av Maria och Svein. Med mat i magen och grogg i muggen fortsatte kvällen och vi hade allsång till låtarna på stereon. Kvällen till ära hade jag min nya skjorta och hade även pappas skinnväst, så raggare var jag helt klart hela kvällen. Känner även att jag måste inhandla en egen skinnväst, så jävla underbart! När klockan började närma sig så tog vi två taxibilar till Medborgarhuset där själva festivalen höll till.

Fredagens spelningar:

Sonny Rogers
Phil & His Lonesome Tears (Buddy Holly tribute)
Seatsniffers (Belgien)

Tröttheten tog oss alla och vi kom hem runt två tiden, när vi bäddar ut min säng så ser vi att bäddsoffan saknar madrass, underbart! Fick låna två täcken och Kajsas bäddmadrass för att få försöka sova, men lika hårt som att sova ute på bron var det i alla fall, det var en miss.

Efter många om och men tog vi oss alla ut på stan på lördagen för att gå på den årliga Lycksele marknaden, verkligen jättekul att dom lagt festivalen under samma helg. Innan vi for ut på marknaden inväntade vi faster Kia och hennes karl Leif som skulle med under dagen och kvällen. Till lunch blev det pizza på ett ställe i centrum med en väldigt rolig ägare. Han förstod inte varför vi kom ända ifrån Umeå, det hade han riktigt roligt åt. Senare till middag vankades det kräftor och ostpaj, jag som aldrig ätit det fick rostbiff och potatissallad. Jag smakade dock en kräfta som Linda fick bryta isär åt mig och fort gick det. Kratsch, kratsch, så! Smaken var helt ok men jag var nöjd med min rostbiff.

Förfesten blev likadan som fredagens, gott sällskap och rejäl allsång till stereon. Som förutspått var det fler människor under lördagens spelningar då det har varit så dom åren gänget har varit där. Igår var det även 15 år sen den första Red Hot Festival dagen började, det ni! Blev ännu mer dans då tempot var mycket bättre och härligare, oj vilket ös!

Lördagens spelningar:

Custom Line
Jussi Syren Rockabilly Revival (Finland)
2010-års Stipendiat: Peter Alfredsson (Riktigt bra, jag fick mig även en kram!)
The Red Hot (Finland)

För att sammanfatta båda kvällarna så var lördagen helt klart bäst, även om Seatsniffers under fredagen var riktigt bra, tyvärr spelade dom sist och då hade jag hunnit somna inombords. Mina favoriter under lördagen är helt klart The Red Hot, passande namn har dom också. Rejält med fart och sång, stod och skuttade vid stängslet till en alldeles för full kärring, även kallad tuttlisa blev allt för jobbig. Hon var rent av våldsam, så hade man stått kvar hade man nog legat på marken tillslut. Skämmes!

Tack för en helt underbar helg i Lycksele allihop! <3 




Visar slitet upp mina Red Hot stämplar!


Red fucking hot! <3

Nu är det dags för den här bönan att sova. Måste bara säga att jag älskar mig själv i min nya skjorta, hot hot hot!
Apropå hot, bär av till Red Hot Festival i Lycksele imorgon! (idag) Får hoppas att det onda knät ger med sig så att jag kan dansa dansa dansa. Eller ragga på en raggare som jag sa till pappa, haha! Vi kommer säkerligen ha en mysig och helt underbar helg. Vi syns igen på söndag kväll, om jag inte är allt för sliten efter två kvällars rejält festande det vill säga.


RSS 2.0