Sluta klia!

Det var visst ingen som nappade på mitt tidigare inlägg. För ett tag sen fick jag mycket kommentarer och även om det är lite smådrygt då man oftast måste skriva in en ordkod eller vad det nu heter då saknar jag det litegrann.

Vad sägs om en liten uppdatering angående mitt liv? Den här veckan har jag bara två lektioner, hade ena i måndags då jag pratade om boken Treasure Island på engelskan och på torsdag får jag betyg i engelskan. Jag hoppas verkligen på att det är ett VG men den som lever då får se. Har börjat komma i ordning i lägenheten också, de enda lådor som är framme nu är tomma som ska tillbaka till Sävar. Gjorde ett sista ryck igår och idag så nu är mitt förråd ännu mer fyllt hur nu det gick till. Igår ringde jag vårdcentralen i Sävar och hade turen att få en tid samma dag för att träffa distriktssköterskan angående mina kliande utslag. Haft problem med utslag på händer, både mellan fingrarna, på handryggen och handlfatan. Har fått på underarmarna, någon enstaka på magen, på fötterna och på benen. Haft problem sen samma dag som jag åkte till Gällivare, kanske var någon baskilusk på tåget? Min mamma var så gullig och sa att jag hade skabb vilket gjorde att vissa ville rygga undan. Men har ju haft turen att fått något som inte smittar, skulle det vara smittsamt skulle Johan ha börjat klia sig för länge sen. Summan av kardemumman, ska äta allergitabletter i en vecka och hjälper det inte ska jag få en läkartid. Efter att ha ätit lunch så åkte jag ner på stan en sväng i hopp om julklappar. Jag handlade klart julklapparna och även lite i matväg på under två timmar, perfekt!

Har ju även haft problem med sömnen på senare tid som alla i min närhet vet. I natt la jag mig vid halv 2 och gick på toa först vid 8 på morgonen vilket bara det är bra. Jag la mig igen om tron om att det skulle bli en timme innan oron skulle börja rusa i bröstet men jag klev upp just efter 11! Givetvis vaknade jag flera gånger båda sömnomgångarna men oron kom inte så jag kunde ligga kvar. Ett riktigt stort tecken på att det varit mycket senaste tiden. Får se om det håller i sig, peppar, peppar ta i trä!



En syn som man inte saknar, den kommer dock tillbaka i januari förhoppningsvis


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej!

Vi hade en bra lucia. Först var det firande på dagis, och sen lussade dom här hemma.

Som avslutning åt vi pepparkakor som bakades med moster Emma i fredags. : )

2011-12-14 @ 18:36:40
URL: http://ortstam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0