I like to move it

Idag var en riktigt rolig dag, vi träffade Eva som pratade om kommunikation. Hon berättade om en undersökning som har gjorts för att se vad vi människor tittar/hör efter när vi möter en ny människa. Först fick vi själv sätta ut 100 % tillsammans på ord, kroppsspråk och tonfall. O 10 %, K 60%, T 30 %, själv trodde jag att tonfall skulle ligga över kroppsspråk men så var det inte. Vi fick även göra en övning angående ord, kroppsspråk och tonfall. Vi fick två olika lappar med olika saker vi skulle säga och hur vi skulle säga. Det var riktigt kul även om det kändes lite nervöst i början. Ett tag senare hade vi Jenny igen och då skulle vi spela upp våra rollspel. Det var tjejerna "mot" killarna och vi valde att börja. Då ingen av oss hade haft möjlighet att vara med tidigare på just den delen angående social kompetens så blev det mycket improvisation men det gick bara bra. Alla fick sig ett gott skratt både åt vårat rollspel och åt killarnas. Har en sån underbar grupp, känns hemskt att vi bara har en vecka kvar tillsammans.

Fick åka hem lite tidigare idag och då passade jag på att hälsa på uppe hos familjen KPP med mamma och lillasyster. Där bjöds det på godfika och saft, härligt! Som vanligt tog det ett bra tag för mig att ta mig därifrån, fastnar väldigt lätt där. När jag kom hem tog jag tag i att skura toalett golvet och byta i kattlådan. Tog en paus i städandet och värmde upp kinagryta till middag vilket satt väldigt fint i magen. När jag hade ätit och diskat bort forstatte jag städandet inne på toaletten, så nu är även toalett och handfat renskurade. Haft en effektiv kväll på det sättet, även hunnit med att dammsuga, gå ut med soporna och ordna lunchen till imorgon.

Imorgon är det fredag och då kommer Britt-Mari hit, vi ska umgås en helg igen som vi gjorde för ett tag sen bara. Hon står för matlagandet imorgon och kände sig så ambitiös att hon valt att göra en tre rätters meny, jag klagar inte alls. På lördag kommer Riff Raff Ruff till puben och vem är inte där om inte vi? Ska bli en sån underbar helg med mycket god mat, bra musik och goda skratt. Avundsjuk?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0