Skutta runt

Vi har tidigare haft social kompetens på schemat men idag hade vi emotionell. Vi pratade om självbild, självinsikt och självförtroende. Mycket handlade om just känslor och hur vi reagerar då vi känner en viss känsla. Vi fick använda oss av bilder på björnar idag som hette The Bears. Dessa bilder visade olika känslor och vi fick välja ut två stycken, en hur vi kände oss och en hur vi ville känna oss. Vi avslutade med en avslappnings övning då vi samtidigt skulle välja en känsla, känna och se hur den skulle vara och sen skulle vi rita den känslan på ett papper. Jag valde kärlek och ritade hur jag kände mig sist jag var kär.

Efter Access träffade jag lillasyster på stan en snabb sväng innan mamma kom. Vi gick in på Lagerhouse och jag råkade shoppa, men sen hur ofta händer det? Köpte en springform i form av ett hjärta och en jättesöt lunchpåse till min matlåda. Att köpa något som gör att man ler lite extra är bara bra! När mamma kom stod vi och snackade om ditt och datt innan Viktor kom och hämtade upp sin flickvän, alltså min lillasyster. Jag och mamma gick vidare till Synoptik där dom bröt till hennes glasögon, sen åkte vi vidare på Rusta och Willys. Inne på Willys inhandlade jag en plåt Oboy burk men var givetvis tvungen att köpa två påsar Oboy som inte ens var orginalsmaken bara för att få burken. Tillslut tog vi oss äntligen hem till Sävar vilket var ett under för mig och min mage. Haft så ont idag och fått såna smärtattacker att jag börjat svettas floder och bli varm, aldrig roligt. Blev en ganska sen middag för mig då jag hade planerat att göra fläskfilé gryta vilket tar en liten stund. Tillslut fick jag i alla fall äta och när det diskats och stökats bort så fick jag duscha bort mig själv en stund i duschen.

Imorgon är det Iksu på förmiddagen men vet inte om jag klarar av det på grund av magen. Vet inte ens om jag får sova i natt då den mår som den gör. Ska alldeles strax lägga mig i alla fall för att ge det ett försök. Imorgon är en ny dag!



Känslan kärlek enligt mig





Mums!


Kommentarer
Postat av: evelina

åhhhhh vad du gjorde mig sugen på fläskfilegrytan nu!!!! haha :D

2011-02-28 @ 23:55:33
URL: http://replace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0