Doctor doctor

Varit en riktigt lugn dag här på praktiken idag, blev att värma upp rester från igår till lunch vilket verkligen inte satt helt fel. På morgonen lämnade jag in mina papper och var även förbi på VC för att klaga lite extra ansikte mot ansikte över att jag inte blivit uppringd fem gånger på raken. Tyvärr var inte min läkare där så kunde ju inte bli arg på hon jag pratade med då hon inte gjort något. Blev uppringd en timme senare och fick en läkartid nu klockan 13.00, blir intressant och se om man får en ursäkt eller inte för det är ju inget jag ska behöva be om.

Blir lite andra planer angående Agnes vakten i natt då pappa i familjen ska börja vara hemma också. Men ska dit i alla fall och så ser vi väl vad som händer och fötter, kan ju ta en del av ansvaret i alla fall även om jag inte är där hela natten. Fått träffa lilla Agnes nu på förmiddagen också vilket var väldigt roligt, älskar att få hålla i henne och bara vara. Hon får skrika hur mycket hon vill för mig skadar det inte, hon har ett väldigt milt skrik så man kan lyssna på det väldigt länge utan att ta någon större skada av det.

Ska snart börja klä på mig och gå vidare till VC ganska skönt att det ligger tättintill här bara så tar bara någon minut att gå dit. Får bara hoppas att det ger något, att jag får svar på mina frågor och då svar som jag anser vara bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0