Leverans

Idag kom äntligen mitt efterlängtade paket från England! Sen att det blev en liten pinsam situation när paketet levererades är ju kanske ingen nyhet då det handlar om mig.

Bär endast nattlinne och har precis satt mig på toaletten, påbörjar det jag ska göra och det plingar på dörren. Får panik och torkar mig snabbt för att hinna öppna. Där står en ung fin kille med mitt paket, glöm inte bort att jag står i ett kort nattlinne och är bar om rumpan. Får fullt upp i händerna av paketet och då jag ska skriva under på en elektronisk apparat. Då försöker Mirabelle gå ut som vanligt. Han fråga; Katten får inte gå ut va? Därpå jag svarar: Nej, det får hon inte. Allt är klappat och klart och mina ben börjar skaka av att jag blev så spänd i kroppen. Nu är hans dag kanske gjord, eller förstörd?

I paketet låg mina sköna öronmuffar, aldrig hittat ett par i rätt färg i svensk butik så har kollat utomlands helt enkelt. Billigt och bra var det faktiskt också fastän det tog längre tid än planerat. Nu slipper jag frysa om öronen då jag går ut, äntligen!



Leopard mönster makes my heart go boom boom


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0