KPP helg

Fredag

Blev ingen promenad som planerat då Agnes fortfarande hade feber men jag gick över och umgicks ett tag innan det började bli dags att gå på affärn och inhandla nödvändiga varor för helgen och början på veckan. Värmde upp rester till middag och mådde gott på det en stund tills jag gick över till mamma på våffel kalas, var ju trots allt våffeldagen. När vi hade mumsat färdigt på våfflor, grädde och sylt tog jag med mig det som blev kvar upp till storasyster så att hon fick sig lite lyx också. Lars blev utan då han egentligen inte skulle ha varit hemma men tror inte att det gjorde så mycket. Vi såg filmen Elvis has left the building som var en bra men samtidigt lite konstig film. Är man ett Elvis fan vill man kanske se den?


Lördag

Jag, storasyster och Agnes välkomnade dagen med en promenad. Den blev lite senare än tänkt eftersom jag fastnade i filmen Jack som jag sett för flera år sen och därför blev jag sugen på nostalgi. Före promenaden hände en underbar sak men det överlåter jag till mamma Emma att skriva ut. Kan avslöja att både hon och jag började gråta glädjetårar. Efter att ha landat en sväng på Ica fortsatte vi vidare hem till familjen KPP där jag blev bjuden på middag. Schnitzel, pommes frites och ägg, mums! Hann med att se reprisen på Glee för middagen och hade även turen att få ha Agnes sovandes mot bröstet. Hon hade hunnit bli övertrött och blev då väldigt arg så då la jag henne som Emma brukar ha hon vid såna tillfällen. Tillslut somnade hon som sagt och hon sov även igenom då mobilen ringde och vibrerade under hennes magen, det ni! Efter middagen började det självklart börja närma sig att se Körslaget vilket vi gjorde också. Innan det var slut kom lillebror förbi och umgicks med oss och senare kom även Lars hem. Kvällen blandades med National Treasure, youtube och mycket mer. Fick veta tidigare under kvällen att det var dags för sommartid och tur var väl det när datorn slog om klockan två och blev tre. Blev ändå lite snurrigt eftersom tiden gick väldigt fort efter det.

Söndag

Idag är det promenad hem till pappa som gäller då vi är bjuden på middag. På menyn står det leverstuvning! Både jag och Emma har längtat enda sen hon blev gravid för då fick inte hon äta det. Blev aldrig att jag försökte mig på att göra det hemma heller. Men idag ska vi som sagt få äta det och njuta kommer vi att göra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0