Naked

Idag har det varit en riktig fläng och släng dag. Min morgon började med att min faster Kia skjutsade mig och Mirabelle till veterinären på Röbäck, trodde först inte att vi skulle hinna fram på grund av en olycka på E4an som stannade upp trafiken. Fem minuter sena blev vi men det var ingen fara på taket som tur var. När jag var hemma igen var det egentligen väckar klocka dags så det kändes lite skumt. Höll på gå i taket av att Mirabelle inte var hemma, blev helt förstörd. Förväntade mig att hon skulle möta mig då jag låste upp dörren, men hur skulle det gå till? Efter två timmar hemma bar det iväg till stan igen men den här gången till praktiken. Hade en riktigt bra dag fastän vi alla höll på frysa till is då vi var ute, det snöade och jag tänkte; Skojar du med mig?! Känner själv att det går riktigt bra på praktiken så jag hoppas att dom ordinarie känner likadant.

Efter praktiken blev jag upphämtad av mamma, innan vi skulle hämta hem Mirabelle skulle vi fara förbi på H&M. Köpte kläder till lillebror i födelsedagspresent men köpte lite för liten storlek, givetvis fanns inte skjortan i rätt storlek inne! Vi var på två olika H&M, Strömpilen vart allt för långt borta då vi fortfarande hade Mirabelle kvar att hämta. Jag syndade och åt middag på Max men det var det värt, visst det blir ett stopp i viktnergången men det kan jag faktiskt ta.

Orsaken till veterinärbesöket var en sterilisering, Mirabelle mår bara bra och är sig själv till 110 %. Tratten hon fick i present tyckte hon verkligen inte om, det sa dom redan på kliniken att hon var sur över den. Här hemma försökte hon backa sig ur den men det gick inte så bra. Fick även med mig kattmats prover hem för steriliserade katter i en snitsig kartong, riktigt bra. Rubriken kommer ifrån att en viss liten dam har renrakad mage, påminner om en valpmage, urgulligt! Lägger upp en bild längst ner på magen, så känsliga kan ju hoppa över att scrolla längst ner.


Kan vi ta bort den här dumma kragen nu?



Om blickar kunde döda





Lillmaggen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0