Studio

Förra veckan slet jag som ett djur med studierna och vad passade inte bättre då att umgås med sin bästa vän på fredagen? Min, Britt-Mari och Beas eftermiddag bestod av sminkning och fotografering på The Studio, en jätterolig upplevelse även om vissa poser inte gick så bra och våran franska fotograf var envis. Då det varit/är Umeå Fashion week så fick vi varsin goodie bag med sminkborstar, läppglans och en ögonskugga. Efteråt skulle Bea möta upp sin pojkvän och jag och Britt-Mari for hem till henne en snabbis och fräschade upp oss innan en helkväll på Allstar. Britt-Mari skämde bort mig med både middag och drinkar, det verkar som att jag är en bra vän? Till förrätt blev det vitlöksbröd då Emma talat väldigt gott om dom och jisses, jag vill gifta mig med dom! Till vamrrätt valde jag entrecote, pommes och chipotle bearnasie, avundsjuk någon? Klockan började närma sig 1 då vi valde att ta bussen hem igen för att ta igen oss efter en heldag och helkväll. Det var mitt första krogbesök sen ungefär novemeber 2008, har alltid varit på den lokala puben här hemma i Sävar istället för stan. För första gången sen jag började skolan kunde jag ligga ända till klockan 11 även om jag gick upp mer än en gång. Det ni! Tack så mycket för en underbar dag och kväll! 

Jag tog bussen ner på stan och där blev jag upphämtad av mamma och Kent, vi for vidare mot Maxi och kollade även på affärerna runtomkring, vi blev även bjudna på fika på NK, tack så mycket. Åter hemma i Sävar satt jag mig ner och pluggade då jag har prov nu på onsdag i NK B, wish me luck! Efter någon timme hemma for jag hem till pappa där jag var bjuden på middag, lillebror lämnade boet medan vi andra tog igen oss framför tvn.

Söndagen spenderades med böckerna och alla häften två omgångar sammanlagt, hade en paus på lite över två timmar då jag åt pizza med mamma, Kent och Emil. En pizza sitter alltid extra fint på en söndag av någon anledning, eller hur?







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0