Woohoo..eller?

Nu på morgonen hade jag mitt andra NK B prov, kurs människan. Vet inte riktigt hur det gick då det som vanligt aldrig är med mycket om det man verkligen kan. Förhoppningsvis klarade jag provet i allafall, det är det viktigaste. Sitter och fördriver min tid på skolan innan jag ska möta upp Emma och Agnes på stan då det är shopping som står på listan. Jag borde börja köpa julklappar men vet inte om jag har orken och energin. En polkagris till alla? Ska bli kul att gå på stan, blir mindre kul då jag kommer hem då jag har tvätt och studier som väntar, wooppidoo eller inte.

Angående imorgon så hade engelska lektionen gärna fått vara inställd då det är enda lektionen jag har då. Blir mycket att göra då jag kommer hem i och med att jag åker till Purnu tidigt på fredag morgon. Tåget till Gällivare går 06.30 från Umeå så pappa skjutsar in mig då ingen buss matchar, sen ska jag byta tåg i Boden och vid 13 tiden ska jag vara framme i Gällivare då Johan möter upp mig. Han bor nämligen utanför så det blir mest praktiskt att han möter upp mig där. Känns nervöst att träffa hans familj men det kommer förhoppningsvis bara gå bra. Jag är ju så himlans blyg i början! Är inte bestämt när vi åker hem till mig men då jag har studier att göra under lovet och flytten börjar närma sig så kan man inte vara borta så länge.

Men men, ska nog ta och börja bege mig ner på stan då det börjar bli tråkigt att sitta vid datorn, är inte så mycket att göra på internet på dagen tycker jag.


Såhär såg Agnes ut sist vi åkte till stan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0