Jag lever!

Jag vet att jag borde sättas fast vid skampålen i och med min dåliga uppdatering men tyvärr så har jag sällan ro i kroppen för att sitta vid datorn. Mitt måeende är fortfarande upp och ner, är oftast på morgonen det är som värst och då kan det tyvärr sitta kvar hela dagen. Förutom att jag pluggar mycket så tillbringar jag mycket tid i soffan då det är där jag kan slappna av som bäst. Sen mitt senaste inlägg har Johan varit här två gånger, mumin för er som inte kan hans namn, sist var förra helgen. Tyvärr var jag väldigt risig då men prins som han är tog han hand om mig precis hela helgen. På fredagen hade vi en myskväll då vi skulle fira storasyster som fyllde år på lördagen. Vi for dit på dagen med en chokladtårta som Johan bakat till Emma, bomben heter den nu inom våran familj. Supergod men också supermastig! Vi for hem en vända för en romantisk middag som bestod av potatisklyftor och morotsstavar i ugn, till det hade vi en jättegod krämig köttgryta. När vi som vanligt ätit oss proppmätta så for vi tillbaka hem till familjen KPP för att se film, det blev både Piranah och Up. Men som vanligt har tyvärr en helg sitt slut och Johan återvände upp till Purnu, blev genast så mycket tystare hemma hos mig vilket ärligt talat sög, men sånt är livet.

Veckan som varit har jag faktiskt varit uppslukad av studier och ännu mer studier. I tisdags hade vi oral presentation om novellen vi läst på engelskan och på torsdagen hade vi även ett skriftligt test angående det. Idag hade vi prov i NK B, innehöll frågor om atomer, cellandning och så vidare. Förhoppningsvis klarade jag provet, kändes inte bra men inte dåligt för den delen heller. Klev upp fem i morse, pluggade till sex och sen tog jag bussen som gick 06.55, ambitiöst? Efter provet satt jag kvar på skolan och skrev på en inlämningsuppgift till Mänken. När jag kom hem till Sävar var jag förbi hos familjen KPP ett tag och hade roligt åt Agnes fasoner, hon växer från dag till dag den jäntan. Mamma var också där när jag dök förbi och när klockan började närma sig middagstid åkte hon och jag på Ica för att inhandla lite varor till kvällen. Till middag åt vi skinkschnitzel som för ovanlighetens skull var seg som skosula, till det hade vi potatisgratäng och bearnasiesås. Lite senare unnade vi oss också lite chokladglass med minimaränger på toppen medan vi såg på comedy central, vi hann se två avsnitt Jims värld och två avsnitt King of Queens. Efter det slog vi igång filmen Förtrollad, jättebra film för er som gillar en blandning mellan tecknat och otecknat.

Är säkert många små detaljer om den senaste tiden som uteblir nu i och med att luckan är så stor sen jag bloggade sist men känns lite jobbigt att rota allt för mycket i hjärnan då man haft en tröttsam vecka i och med allt pluggande. Det känns riktigt skönt att fått provet bortgjort i allafall, nu ska jag bara bli nervös över när vi ska börja skriva labrapportet själv, hjälp mig då? Kan ialla fall trycka in detaljen att inte nu helgen som var utan helgen sist då Johan var här så for vi på Sävar puben på lördags kvällen då det var Coverkings. Först hade vi middag med mamma och Eve, sen blev det förfest då även pappa och Emil kom ut. Jag hade ju som sagt planerat att bli full som ett ägg men gick inte så bra, fick ont i magen efter första drinken. Mer än salongsberusad blev jag i alla fall och även andra men nämner inga namn.

Imorgon ska jag göra prinskorv och äggröra till lunch, såg nyligt Sunes sommar och blir alltid lika sugen på prinskorv av någon dum anledning. Efter det följer jag med familjen KPP på stan, så akta er!




En numera vanlig syn hemma hos mig



Busted! En viss katt är intresserad av studier också...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0