Ännu mer pladder

Idag fick jag sålt min sista kursbok från hösterminen, underbart! Enligt Johan skulle jag givetvis skriva det på facebook på en gång men det har jag inte gjort, tar det här istället! Jag rår inte för att jag gillar att prata om allt och ingenting även om det bara är i skrift. Hade min enda lektion imorse, historia innan jag åkte in till stan för att träffa tjejen som ville åt boken Etik och livsfrågor. Gjorde vissa ärenden t ex på glasbanken vilket gjorde att min ryggsäck var olidligt tung att lyfta upp på axlarna, nej jag ska inte ha allting själv! Men nu då man är stadsbo kan man ju passa på att göra ärenden åt andra också så de slipper beställa via kiosken hemma i Sävar och nej jag har inte köpt ut till någon som inte får gå på glasbanken själv! Tog mig en ensam lunch inne på Max, första gången någonsin som jag inte kände mig som ett utstirrat freak för att jag satt själv. Vad är det egentligen med det? Varför känner man sig så dum då man äter själv? Det kan nog ha att göra med att jag känner obehag med att äta framför nya människor. Känner mig alltid så ful första gången någon ser mig äta av någon dum anledning som har något med mitt omedvetna att göra. Det är nog därför jag har problem med att ha samma kläder två dagar på raken också, ibland måste jag kämpa för att ha samma tröja i skolan två dagar på raken. Jag vet precis varför jag känner som jag gör och det tackar jag elaka barn för. Tyvärr har jag inte kunnat slita mig från känslan som då när man var liten och retad.

Men men, försökte också hitta någon portionsform som är rund med mjuka kanter men det gick inte. Får leta vidare, det är till mitt powerpoint arbete i sv c. Jag har dessert skålar hemma men de är alldeles för stora! Tog mig efter alla många om och men hem för att börja studera. La mig dock på soffan och vilade i ungefär 20 minuter innan jag tog tag i att skriva nyckelord till talet på fredag. Håller på att nöta och här hemma går det ganska bra, får se hur det går när folk sitter och lyssnar/tittar på mig. Hujja!

Onsdag som det är så kom lillebror på middag, hade sparat kinagryta till han eftersom jag ändå blev så dålig då jag åt det. Jag åt det idag och än så länge hänger magen med så får se hur natten går. Resten av kvällen har bestått av att duscha, tvätta och se Hem till gården. Folk brukar skratta åt mig när jag säger att jag följer det men jag gillar den serien och hör sen!



Jag väljer däremot vitt *host* bröd och ingen bacon
Tar även bort tomaten


Kommentarer
Postat av: Hanna

Då är det alltså inte bara jag som gillar den serien. ; )

2012-02-24 @ 16:19:19
URL: http://ortstam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0