Lite babbel

Oj vad tiden springer iväg när man har kul! Eller ja, har jag kul? Ja, för tillfället har jag det super eftersom min älskade älskade älskade Johan kom ner hit igen igår. Känns nästan som att han pendlar från jobbet i Aitik men det skulle nog bli väldigt jobbigt i längden. Har det väldigt stressigt i skolan än nu då det är sluttampen men är förhoppningsvis rätt så klar med mitt fördjupningsarbete i historian även om det blev lite för stort. Har två uppgifter att göra i biologin och två i svenskan så får ta tag i det snart! Det är ju så, bara man börjar så blir man klar ganska fort i alla fall.

Förra helgen så hann vi med rätt mycket jag och Johan ändå. Jag pluggade till både ett artprov och sista kursprovet i biologin, fick 16 rätt av 20 på artprovet så det känns helt ok då det mest var fågellätena jag körde på men nog har jag lärt mig att skilja på de litegrann! Har blivit bortskämd som aldrig förr, eller ja där ljög jag. Jag blir alltid bortskämd av Johan och då menar jag inte bara i form av materialla gåvor utan även all kärlek han ger mig precis varje dag. Det känns helt otroligt att jag har hittat någon som jag är så lik men samtidigt inte, det är verkligen jag och han det känns ända in i ryggmärgen.

Förutom all kärlek så har vi hunnit med att umgås med mina nära och kära. I lördags njöt vi av det vackra vädret genom att gå fram och tillbaka på Coop Forum området, när vi gick ut från en affär gick vi tillbaka till bilen innan vi gick in i en annan. När vi var klara med våra ärenden så åkte vi upp hem till mig och lämnade av lite innan vi mötte upp familjen KPP plus Lars mamma nere på centrum för en middag på Frasses. När alla hade ätit oss mätta promenerade vi till konsum för att köpa med oss lite fika och oj vad det blåste. Agnes ville självklart promenera själv men tillslut höll hon på att blåsa bort så hon valde att hålla mamma och moster i handen. Hemma i Sävar blev det självklart massa gott och massa bus, precis som det ska vara!

Hujja, nu ska jag ta ledigt! Har suttit med historian ganska länge nu sammanlagt för att skriva in allt i word och sen även få in alla effekter som läraren vill ha med. Liksom fotnoter, vem har använt det? Nu har jag gjort det i alla fall och jag får se på tisdag om det jag gjort duger. Imorgon har vi planer på att gå ner till stan om det är uppehåll det vill säga och på lördag ska jag, Johan och Britt-Mari på kulturnatta för att se min lillebror spela. Ska ni det? Gå och se Extrakt!

18.00 Studion i folkets hus
19.30 Trädgården

Det var det, ska försöka bli lite bättre med att blogga som jag alltid säger tyvärr. Men oj vad man har fullt upp med annat skit som jag gärna skulle slänga i soporn och stampa på. Jag vill bara leva tills jag dör och medan jag lever så vill jag att det ska vara bra! Behöver inga bekymmer som knackar på axeln då man själv gör det man kan och orkar. Men hey, vem har sagt att livet ska vara lätt?




Min Mirabelle <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0