Att sluta äta

Nej, jag ska inte sluta äta men samtidigt så är det inte långt ifrån. Från och med imorgon hade jag tänkt dricka nutrilett shakes i en veckas tid. Jag vet inte om jag kommer att få i mig det och jag vet inte om jag kommer klara mig utan att äta mat men jag ska iallafall försöka. Så, varför ska jag dricka nutrilett, tror jag att mina viktbekymmer går över fortare då, blir allt lättare? Mitt val att dricka nutrilett har inget med snabb viktnedgång att göra även om det skulle vara en bonus om några hekton försvann, det skulle vara som grädden på moset ungefär. Jag har valt att testa dricka nutrilett en vecka just för att rensa kroppen för att sen börja dra ner på kolhydrater igen. Nej, jag ska inte direkt börja med LCHF igen men man kan säga att jag tänker göra en variant av det. Har planer på att börja dra ner på kolhydraterna då jag vet att det är bra för mig och min vikt. Just idag är jag inte så glad när det gäller mitt kämpande med vikten, förra veckan gick jag upp fyra hekto och den här veckan har jag gått upp ett. Jag har alltså gått upp ett halvt kilo på två veckor och det gnager på mig så in i norden. Det som har hänt nu när jag har bytt till hormonspiralen är att jag samlar på mig vätska också vilket jag har märkt eftersom jag till och med får en kant efter ett par myssockar som jag knappt känner runt vristen. Jag misstänker även att det var det som hände i början då jag åt cerazette, jag band vätska. För mig har det inte bara att göra med vad jag stoppar in i munnen utan även hur min kropp reagerar på dessa hormoner då jag har ett underskott. Tyvärr är det många som har trott att jag har gått upp i vikt bara för att jag inte gör något annat än att äta och sitta på rumpan. Men dom som tror att dom vet mer om mig än vad jag gör själv, varsågod och gör det. Det kommer alltid finnas folk som vet mer än andra även om dom inte har gått på samma väg själv och det enda man kan göra är att tycka synd om dom ärligt talat.
 
Åter till nutrilett, jag vet ju som sagt inte vars det här kommer att hamna. Kommer jag att börja må dåligt? Kommer jag att få i mig det överhuvudtaget? Hur det än går har jag bestämt mig för att lyssna på min kropp i slutändan. Försvinner min energi helt och hållet kommer jag att lägga in en måltid om dagen för i  början har jag bara tänkt dricka shakes och vatten. Får jag ett sug efter mat och att tugga så har jag tänkt äta morötter eller gurka bara för att få känna att jag äter något. Jag vet som sagt inte hur det här kommer att gå men jag vet att dom i min närhet stöttar mig i mina val så länge dom är mina. Jag och Johan har diskuterat det här och enligt han är det svammel men samtidigt så vill jag ju vara öppen om vad jag har för planer. Då vi har ett långdistansförhållande skulle jag kunna dölja hur mycket som helst för honom men det gör jag inte. Även om jag vet att jag väljer något som han anser onödigt så vill jag att han ska veta om det iallafall. Det är så jag vill att vår relation ska se ut. Vi ska inte behöva dra oss för att berätta saker för varandra även om vi är osäkra på vad vi får för gensvar. Även om vi inte är 100 % överrens om alllting så är det viktigt att vi stöttar varandra i varandras val iallafall.
 
Som sagt, egentligen vill man inte skriva ut sånt här då det finns folk som kan komma med sina pekande fingrar och veta bäst om man till exempel skulle misslyckas men hey, välkomna! Jag går ut med det här och bär med i tanken att jag ska klara det och gör jag inte det så har jag ju försökt iallafall. Känner mig positiv till det här just nu speciellt då jag binder vätska för tillfället. Jag tror att det kommer hjälpa mig att få bort lite vätska och ärligt talat så vore det underbart skönt att få det.
 
Ja, nu hann klockan slå midnatt innan mitt inlägg publicerades men med mitt imorgon menar jag som sagt imorgon måndag. Får skriva en uppdatering imorgon kväll igen och berättade både om dagens information/intervjuträff och dagens mål med nutrilett. Tills dess, vi hörs!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0