City

Igår steg jag upp klockan nio i och med att jag skulle möta upp Emma nere på stan vid tio. Väl nere på stan så gick vi runt på lite affärer innan vi tog oss i kragen och åt lunch. Efter det fortsatte vår rundtur på centrum innan vi åkte vidare hem till Britt-Mari och Bea för lite fika, spel och annat roligt. Vi spelade ett spel som heter ticket to ride, man kan köpa två grundspel och sen påbyggnadsspel. Det var lite krångligt att förstå allt i början och kunna alla regler men det var riktigt kul. Spelet gick ut på att man valde vissa uppdrag och så skulle man lägga ut sina tåg för att ta sig till sina mål. Ja, det är svårt att förklara såhär iallafall men det är ett spel som är värt att spela enligt mig. När Bea åkte hem till sin pojkvän så började Britt-Mari med middagen som hon skulle bjuda på. Vi blev bjudna på en kycklingtacogratäng/lasagne, det är båda delarna enligt mig så man kan nog bestämma namn själv.Gratäng eller lasagne det var supergott, har ätit det för några år sen hemma hos Britt-Maris mamma men jag har aldrig kommit ihåg själv att ta receptet. Kan vara dags att göra det nu inom en snar framtid eftersom maten gick hem väldigt mycket hos Emma också. Till efterrätt blev vi bjudna på en vitchokladmousse med jordgubbar, i slutet började jag däremot må illa men det är inte så konstigt då jag åt alldeles för mycket mat, haha. Ibland är det tyvärr för svårt att hålla sig, som tur är det inte så ofta som man tappar kontrollen sådär.
 
Kvällen fortsatte med väldigt mycket prat och skratt, gillar man inte att prata ska man nog inte umgås med oss för det är det vi gör till nästan 100 %. Det var ingen som riktigt höll koll på klockan och tillslut kände vi att det var dags att rulla vidare hem till mig för att sova. Tack så mycket för en jättetrevlig dag och kväll Britt-Mari!
 
När jag och Emma kom hem till mig så blev det mer prat och vi fastnade uppe allt för länge men det var det värt. Tyvärr blev jag dålig i magen och fick gå i flera omgångar på toa vilket aldrig är roligt när folk sover över. Nu tänker jag inte på själva toaärendet utan bara springandet överhuvudtaget.Vi klev upp därikring mitt på dagen och till lunch blev det varma mackor då Emma hade beställt det. Eller ja, beställt och beställt, hon hade sagt att det vore gott och därför bestämde jag mig för att bjuda på det. Var ett tag sen för både hon och mig så det satt väldigt fint även om dom var inne lite för länge i ugnen. Lite senare kom mamma förbi en stund då hon skulle hämta Emma och skjutsa hem henne till Sävar och ja, tillslut for dom ju hem vilket var jättetråkigt. Det blev lite jobbigt att bli ensam igen, direkt jag låste dörren så kände jag hur det låste sig i magen. Det är hemskt hur snabbt det kan bli så jobbigt att vara ensam bara för att jag knappt var ensam något nu under helgen. Tyvärr ser det ju ut så och det är bara att man biter ihop. Ett stort tack till dig också Emma för en härlig lördag och söndag.
 
Känns lite bättre nu även om det samtidigt känns jobbigt. Har pratat både med Johan och så Britt-Mari i telefonen så har fått prata av mig om allt mellan himmel och jord, det hjälper alltid när man får göra det. Tror även jag mår lite sämre då jag känner sån nervositet inför imorgon då jag ska på information och snabbintervju inför en praktikplats. Vi är många som ska dit men ändå smyger paniken sig på mig då jag inte vet vad jag ska klä på mig och vad som duger helt enkelt. Samtidigt så kan jag inte göra mer än mitt bästa och det får helt enkelt duga att göra det också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0