Dag 1

Idag började jag som sagt med nutrilett, hur det kommer att gå vet jag inte alls. Jag har fått i mig knappt två påsar och som kvinna ska man få i sig fem stycken. Jag är inte riktigt kompis med smaken eller konsistensen, när man tar en klunk så stannar en hinna av shaken i munnen vilket inte är så mysigt ärligt talat. Jag som sen har känsligt väderkorn får alldeles för lätt kväljningsreflexer när det sticker i näsan. Det är ungefär som när jag skulle lära mig att dricka vin på Emma och Sebbans bröllopsfest, vissa klunkar gick bra och andra klunkar gav mig hyrven och kväljningskänslor. Det är ju som sagt bara dag ett så jag väntar ännu någon dag eller två för att bestämma om jag ska lägga in ett mål mat eller inte. Får jag inte i mig alla påsar så kan det nog bli i slutändan att jag måste lägga till en måltid mat eftersom jag isåfall får i mig alldeles för lite. Hittills har jag fått i mig 222 kalorier så jag får se, har tänkt försöka att få i mig iallafall en tredje påse senare idag. Känner redan av huvudvärken vilket inte är så konstigt egentligen då jag och mitt kära lilla huvud är så känsligt i överlag.
 
Så hur gick dagens uppdrag på arbetsförmedlingen? Ja det vet jag faktiskt inte men jag for ju dit iallafall. Vi var kanske runt åtta stycken om jag minns rätt som skulle lyssna på informationen om Swedbank och deras praktikplats och sen även få komma på en snabbintervju. Kom i kontakt med en tjej direkt när vi satt oss ner för att vänta och det var riktigt skönt att få prata om lite allt möjligt medan man väntade. Så hur gick intervjun? Ja, som vanligt glömde jag 1000 saker kändes det som och så snubblade jag på tungan mer än en gång. Gjort är ju gjort kan inte få något ändrat men det är ju som sagt gjort.
 
Blir en ganska lugn dag då jag är väldigt trött redan. Min natt började inte så bra, jag mådde illa, jag kände mig yr och mina händer skakade. Jag var alltså nära att få panikångest, yaay! Riktigt varför vet jag inte men det blev ganska påtagligt att ensamheten blev jobbig. Nu under helgen har jag ju praktiskt taget knappt varit själv så det plus att jag saknar Johan så in i norden gjorde att det blev för mycket. Tog mig i säng tillslut iallafall men då blev jag väckt av Mirabelle som försökte klösa sig igenom dörren och ett tag senare välte hon omkull extra sängen som jag hade glömt ta in i sovrummet. Om det levde om? Svar ja, var bara tur att jag inte hade somnat om för då hade nog min ångest blommat upp då jag är väldigt känslig i min sömn när det gäller att bli skrämd och så vidare. Jag och Johan var till exempel nära att få en rolig historia i somras när jag var uppåt och jobbade. Johan klev upp tidigare än mig och därför hade jag öronproppar för att få sova min extra halvtimme. En morgon sov jag konstigt nog väldigt djupt samtidigt som han skulle väcka mig. Jag vaknade i ett mörkt rum och kände hur någon sänkte sig över mig. Jag blev så rädd att jag hade tänkt klippa till det som var över mig men samtidigt hann jag tänka att det kunde vara Johan. Jag drog täcket över huvudet istället helt enkelt och där bultade hjärtat så att man säkert kunde se det i halsgropen, jisses. Nu blev det väldigt mycket prat här märker jag, åter till idag så är Britt-Mari här nu och hon gör middag till sig själv. Lite senare ska vi ta oss ut på en promenad för även om jag redan är helt slut så är det ju bra med lite luft. Blir bara promenader den här veckan eftersom jag känner att jag lika gärna kan vila mina knän som gör ont än när jag liks tappar orken som jag inte har så mycket av annars heller, haha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0