Grr

När jag skulle äta middag idag så sa min mage grr, för mitt emot mig var det en tallrik med korvstroganoff som luktade himmelskt! Skämt åsido, min mage morrade inte men nog blev jag lite avundsjuk. Redan när jag åt LCHF för två år sedan så slapp jag att få problem med att dom i min närhet åt sånt som jag hade slutat med även om det var till exempel mina favorit chips eller min favoritdricka, det är ungefär samma känsla nu att jag klarar av det utan att gå under. Så samtidigt borde jag ha samma styrka även när jag äter som vanligt men det har jag inte. Det är helt enkelt något jag får börja tänka på allt oftare, klarar jag av att inte dö av mitt sug efter god mat och så vidare nu när jag inte får i mig så många kalorier så borde jag väl klara det annars också, eller hur?
 
Efter middagen gick vi en promenad till affären och tillbaka då Britt-Mari skulle veckohandla. Själv så blev jag en fönsterskrapa rikare, känns lite mer praktiskt att ha en egen nu då jag bor nästan två mil ifrån den jag brukar låna av mamma. Blir så mycket lättare att putsa mina fönster när det går att göra det efter mina egna tider och min egen ork. Det är ju snart dags att vårstäda även om jag måste putsa insidan av mitt fönster mer än en gång i månaden helst på grund av en liten katt som, ja, jag vet inte riktigt vad hon gör men smutsiga fönster får jag iallafall. När vi kom tillbaka från affären så satt vi oss ner för att se Biggest Loser Sverige, jag sög även i mig min fjärde shake för dagen, får se om jag får i mig den femte innan läggdags men det känns motigt just nu. Det är inte på grund av smaken eller så men ja, jag är inte van att få i mig något i matväg så ofta per dag, jag måste helt enkelt jobba mer med det också.
 
Som det låter kommer Johan ner antigen på torsdag eller fredag och ni kan ju gissa över övervänt jag är redan? Egentligen var det tänkt att han kanske skulle komma imorgon men arbetet i renskogen är inte riktigt klart så jag får vänta lite till vilket inte är så hemskt egentligen då jag har lite plock här hemma att göra innan han kommer. Sen om det där plocket nu kommer att ske vet jag inte men nu har jag då tiden på mig, haha. Kommer bli svårt att släppa Johan när han kommer, jag ska krama han så hårt! Tänk att jag skulle bli välsignad med att bli så kär som jag är.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0