Mat!

Nu hade äntligen dagen då middag stod på schema kommit, oj så jag har suktat och gnällt efter mat mer än en gång. Jag ber om ursäkt ifall det är någons öron som har börjat blöda men jag och mitt sug efter kött kommer nog att följa med mig till graven och även till andra sidan. Vår lördag började iallafall med en lång promenad som egentligen skulle vara en kort men den satt riktigt fint. Jag och Johan vågade oss att gå över Nydalasjön fastän isen syntes väldigt bra och det vara mycket vatten lite här och var. Ja, nu ska ni egentligen bara läsa att jag vågade mig ner för det var Johan som övertalade mig, haha. På vägen hem gick vi in en snabb sväng på Ica Mariehem då Coop Forum har helt fel märke på sötchili marinerade vitlökar, tyvärr men det går bara inte, aldrig igen och fy för den lede. Johan hade planer på att göra min köttfärssås som nu blivit våran till lunch men då vi kom hem så sent blev den gjord igår istället. Fram tills det var dags att göra middag så blev det inte många knop gjorda hemma hos mig då vi var lite trötta i benen efter promenaden, blåsten ute på isen gjorde ju ingenting bättre direkt heller då det var stormvindar. Hade vi haft ett segel hade vi kunnat glida över isen istället för att gå ärligt talat.
 
Till middag så stekte vi kycklingburgare, för Johan blev det hamburgebröd och pommes frites till med sallad vid sidan om medan jag åt kycklingburgarna som dom var tillsammans med sallad och vitlökssås.Ja, Johan hade självklart vitlökssåsen också, vitlök är även det vår grej, vi älskar det! Kan lova att maten var väldigt god samtidigt som det kändes helt fel att äta.
 
Vår lördag fortsatte med mycket kärlek och kramar och mer än det vill ni nog inte läsa faktiskt. Ja, förlåt jag har en väldigt snuskig humor så jag tänkte direkt på snusk när jag skrev sådär men alla har inte samma humor som mig så skippa att tänka så, haha.
 
 
VS
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0