Noodle

Söndag är en vilodag, ja inte alla gånger men iallafall idag. Tidigare idag så tog jag mig en promenad på lite mer än 3 km och hämtade ut mitt paket från LCHF klubben. Tidigare i veckan beställde jag hem sjögräsnudlar och två påsar ostsnacks, en åt mig och en åt Britt-Mari bara för att vi ville testa. LCHF produkter blir allt mer vanliga i större butiker men än så länge har jag inte hittat sjögräsnudlar. Skulle bli så mycket billigare och smidigare om det gick att köpa i en kroppslig butik istället för via en på internet. Vet inte riktigt när jag ska testsmaka mina varor men kommer givetvis att lämna betyg på dom. När jag kom hem tog jag en sen enkel lunch i form av makrillfilé i tomatsås, däremåt så åt jag bara upp själva fisken och såsen på den kan man säga, åt inte upp den runt om för då hade det blivit väldigt mycket tomatsås, haha. Ett tag efter det somnade jag på soffan och vaknade sen upp i chock och förstod inte riktigt vars jag var, kunde knappt röra på huvudet heller för nackens skull men det har som tur är gått över. Till middag så värmde jag upp köttfärsås och blandade ner en grönsallad, underbart gott! Blir ungefär en tacovariant förutom att det är pastasås och andra kryddor i, sen så brukar jag aldrig ha vitlöksklyftor i tacos men i köttfärssåsen är det ett måste!
 
Kvällen fortsätter i trötthetens och lugnets tecken. Imorgon bär det av ner på stan för att möta upp Britt-Mari. Ska ju som sagt gå tillbaka till Löplabbet för att få känna mig helt hundra med storleken på skorna. Beroende på vad som händer där kommer jag nog att kunna ta ut dom på en premiärpromenad. Skulle gärna vilja skriva runda men mina knän är fortfarande allt för dåliga tyvärr. Dock så känns dom lite bättre och jag kan gå i trappor lite bättre nu också utan att det hugger. Har kört 30 squats hela veckan och jag tror faktiskt att det hjälper litegrann även om jag skulle behöva någon annan träning för knäna också. Funderar starkt på att köra 40 squats nu veckan som kommer, är någon med mig?
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kör du 30/dag eller 30/vecka? Tänkte vad man ska va med på? :-)

Svar: Jag körde 30 squats varje dag veckan som var, den här veckan har jag tänkt köra 40 squats varje dag och sen kanske 50 veckan därpå. Tänker se hur mycket jag klarar :D
Erica KP

2013-04-22 @ 17:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0