Onsdag

Min dag började ganska lugnt med en lunch som bestod av rester från leverstuvningen. Det satt fint med lite mat i magen innan det var dags att svida om till motionskläderna och ta ut skorna på sitt första eldprov. Förutom skavsår vilket jag får väldigt lätt nu för tiden av någon dum anledning så gick det bara bra att gå i dom. Igår sa jag att jag skulle promenera ner till stan till mitt drop in möte på arbetsförmedlingen ifall det var fint väder och tji fick jag, uppehåll och lite sol. Förutom blåsten och all smågrus man fick tugga på och blinka bort så var det skönt med en promenad. Hade tänkt gå hem också men i och med skavsåren så gav jag upp, vill inte att det ska bli värre än vad det redan är.
 
Väl hemma igen så har jag gjort mina 40 squats och idag kändes det verkligen i sidan av låren. Förutom att jag har ökat med tio stycken per dag den här veckan så försöker jag även få ner rumpan lite mer och i och med det blir det ju jobbigare. Kör än så länge utan vikter men när jag har fått igång mina armar lite bättre har jag tänkt testa hålla i mina tre kilos hantlar samtidigt som jag kör squats. Dom flesta som gör squats på gym kör ju samtidigt med viktstång med något sådant lyx finns ju inte hemmavid, däremot så är ju squats utan vikter bättre än inga alls.
 
Dagen fortsätter nog i lugnets tecken, det vildaste som kommer att hända är nog mitt diskberg som jag ska ta mig an. Orkade inte diska bort efter middagen i förrgår i och med att jag diskade före jag började med maten. Det är inte lätt alla gånger med dessa I lands problem. Annars då? Ja, jag räknar ner dagarna tills jag ska ta tåget norröver och tycker att dagarna går ganska fort men inte fort nog. När det sen börjar närma sig känner man att man inte har fått allting gjort så jag får se hur bra jag planerar den här gången, haha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0