Lite hipp som happ

Har tappat lite av uppdateringen men som vanligt går ju det där i vågor. Tänker jag tillbaka på förra veckan så var jag på en trevlig inflyttnings och grillfest hos mamma den 2/8. Sov över hos mamma och på lördagen så åt vi rester från grillningen till middag och efter det åkte jag och mamma ut och övningskörde vilket jag redan skrivit om. I måndags så umgicks jag med Britt-Mari vilket inte är så ovanligt, bäddade även rent i sängen med mitt och Johans gemensamma påslakanset. Ja, det kanske låter lite fjantigt men jag ville ha matchande nu då vi äntligen kan dela säng hemma hos mig. Blir även lite finare i och med att jag inte har ordnat något överkast ännu. Min tisdag bestod ju även av lycka i och med antagningsbeskedet till universitetet och så firade jag och Johan två år tillsammans. Nu blev det att han kom tidigt på onsdagsmorgonen istället så jag firade mitt underbara besked med mamma och Britt-Mari istället. Till middag bjöd jag på kinagryta i och med att det är min och Johans paradrätt på årsdagen. Mamma och Britt-Mari var även snälla och gav mig presenter för att jag kom in på universitetet. Av mamma fick jag en underbar rosbukett, var länge sen jag såg så fina rosor. Av Britt-Mari fick jag ett underbart doftljus med lukten vilda bär och så min lyxchoklad på det som jag kallar den. Tack så mycket!
 
Tisdag natt bestod av att jag tänkte försöka hålla mig vaken tills att Johan skulle komma tidigt på onsdagsmorgon runt fem, sex tiden. Var tröttare än någonsin då jag klev upp ganska tidigt och jag somnade halvsittandes med huvudet lutandes mot fönsterbänkskanten, gissa om skallen var öm efter det. La mig och vilade en stund på soffan men jag blev så varm så det gick inte så bra. Tillslut öppnades dörren där på morgonkvisten och in genom dörren kom Johan, Nikka och hans cykel. Cykeln fick däremot bo på balkongen under natten tills vi hade ordnat ett nytt lås. Mirabelle blev som vanligt lite butter över att ha hundsällskap så vi får väl se hur det går nästa gång. Lyckades få ett skapligt fina rivsår på foten just för att hon var butter och blev rädd då jag sa åt henne. Vi åt kinagryta runt sju på morgonen och efter det la vi oss och sov några timmar. Än om man är vaken så länge så går det inte att slappna av och sova så många timmar som man borde. Vår dag fortsatte på Biltema där en hylssats och ett cykellås köptes. Efter det åkte vi vidare till Coop för att äta lunch vilket blev en smarrig kebabtallrik. Rekommenderar verkligen kebabtallriken på matstället direkt inne till höger på Coop. När vi hade ätit klart gick vi vidare in mot själva affären för att handla hem allt som behövdes i kylen. Efter det for vi till Djurmagazinet för att köpa en springer om jag minns namnet rätt, det är i alla fall en grej som gör att man kan cykla med hunden utan att ha koppel. Kvällen fortsatte sen i ett lugnt tempo och väldigt många kramar.
 
Ställde klockan i torsdags då jag behövde gå in en sväng på arbetsförmedlingen för att registrera sökta jobb, berätta om studier och så byta till jobbgaranti. Ja, nu hinner jag ha jobbgaranti i två veckor men det är alltid bra att få in lite pengar när man ändå förtjänar dom. Väl hemma igen åt jag lunch då Johan nyss hade ätit och senare bar det av ut på en cykeltur. Först skulle vi cykla runt häromkring men då vi märkte att mitt däck hade lite luft så tog vi oss iväg med bilen och sen en cykeltur på det. Blev bara en halvtimme då jag verkligen inte har cykelrumpa sen så var crocs inte så bra att trampa med i den hiskeliga värmen. Ett tag efter att vi hade kommit hem dök Britt-Mari upp och till middag var det tänkt att vi skulle grilla fläskfilé, nu ville däremot grillen inte leva så länge så köttet fick stekas på litegrann också innan vi kunde avnjuta det med potatisgratäng och sallad. Torsdagen blev fylld av skratt och prat men även en öm bak så tillslut var det dags att sova så man skulle orka med helgen också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0