Fatty

 Vet att jag inte har uppdaterat så bra de senaste dagarna men jag hade ju iallafall förvarnat om det. För det första så har jag ju inte haft orken på grund av saker i min närhet som tagit mycket energi och för det andra så har Johan varit här hela veckan som varit och när han är här så sitter jag inte lika mycket vid datorn vilket är ganska logiskt egentligen.
 
Det har varit riktigt underbart att få ha haft Johan är under en vecka då vi har två speciella dagar. Både fettisdag och alla hjärtans dag. I år så gjorde jag och Johan egna semlor och oj så goda de blev! Vi tog med oss ett gäng nybakade semlor till familjen KPP i lördags och bjöd där och de gick åt. Vi blev även bjudna på kladdkaka så man kan nog kalla det för fetlördag också. På alla hjärtans dag blev jag överraskad med ett litet träd, en degskrapa och godishjärtan uppe i trädet. Jag har klivit upp tidigt varje dag nu då Johan var här, visst klockan nio är inte så tidigt egentligen men för mig är det tidigt nu då jag inte har någon sysselsättning. Han for ut på morgonen med Bullen och åkte till Obs (Ja, det heter coop forum nu, men vem bryr sig? Brukar kalla coop i Gällivare för Obs också) för att ordna överraskningen. Hade sett trädet tidigare under veckan och sa att ett sånt skulle jag vilja ha någon gång. Inte trodde jag att den tokern skulle fara och köpa det heller. Vår alla hjärtans dag blev inte precis som vi hade tänkt oss då vi hade tänkt gå på bio. Givetvis gick inte filmen då, istället for vi hem till familjen KPP och överraskade med cirkuslego och mockasiner med Bamse på. Förutom legot som vi köpte i onsdags så var vi även och köpte Elmers doppresent. Min lilla groda börjar bli så stor, snart springer han runt som Agnes gör. Jisses vad tiden går fort. Då det inte blev någon bio i torsdags så tog vi vår biodejt på fredagen istället, det var första gången vi gick på bio tillsammans och första gången vi satt i plusstolar och såg på 3D bio. Vi såg filmen Röjar Ralf vilket många hade listat ut då vi pratade om bio, filmen var helt klart sevärd och jag blev till och med blödig. Jisses vad blödig jag är hela tiden, lycka och sorg ja då kommer tårarna. Nu kunde man ju dölja det i mörkret och bakom glasögonen. Varit en riktigt fetvecka den här veckan, till bion blev det både dricka, godis och popcorn. Ibland måste man faktiskt få unna sig även om vi kanske unnade oss lite väl mycket.
 
Usch vad jag saknar Johan, känner mig aldrig riktigt hel när han inte är här.
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hoppas du inblir trött på mig för att jag kommenterar hela tiden. Men blev faktiskt glad nu när jag såg att du hade uppdaterat. Finns så få bloggar som jag tycker är kul att läsa och som inte gör mig arg så därför gillar jag att läsa det här och så blir det kanske naturligt att man kommeterar ofta :) Verkar i alla fall som att ni haft kul och att ni haft fullt upp med allt möjligt i veckan som varit. Förstår känslan av tomhet när han åker iväg igen :(

Svar: Aha, är du den anonyma? :) Jag blir bara glad av dina kommentarer så fortsätt med det. Riktigt kul att höra att min blogg är rolig att läsa. Ja, vi har alltid fullt upp även om vi bara ser på film tillsammans. Blir så när man bor en bit ifrån varandra tyvärr.
Erica KP

2013-02-18 @ 22:28:19
Postat av: Lisa

Inte blir, skulle det stå där i första meningen. Mitt tangentbord är lite pucko ibland :D

2013-02-18 @ 22:29:01
Postat av: Lisa

Ja, vet inte varför jag av nån anledning inte skrivit mitt namn där. Men på alla andra bloggar jag läser så sparas namnet automatiskt till nästa gång så jag är van att bara skriva meddelandet och sen skicka.
Jag hatar verkligen den där tiden direkt efter när man blir ensam igen. Tar alltid några dagar att vänja sig men sen brukar det gå bra igen.

Svar: Det ska kunna sparas här också vet jag, men ibland så blir det inte alltid som man vill. Ja, samtidigt är det som sagt skönt att bli ensam just för att man är van det men skulle aldrig välja bort att få ha honom här hela tiden. Allt ändras, sömn, mat, det är helt enkelt bättre när jag är med han.
Erica KP

2013-02-18 @ 23:38:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0