Helg med kvalitet

Den här helgen har varit fylld med kvalitet. Har hunnit träffa hela min familj, ja förutom Kajsa då som varit iväg på bröllop. Känns bra att jag har hunnit träffa alla då jag inte vet om jag hinner åka till Sävar igen innan det bär av tidigt på lördag morgon till Norrbotten.
 
I fredags mötte jag upp Emma nere på stan och vi började vår stadsdag med att äta lunchbuffé på Eastern Palace, man kan nog tro att vi aldrig hade sett mat förutom men oj så gott det var! När vi hade ätit oss mer än mätta så började vi vår shoppingtur. Jag hade planerat att köpa nya silverringsörhängen och ett nytt långt hjärthalsband då dom har börjat bli mer orange än silver. Blev faktiskt så att jag köpte en keps också. Nu är ju inte jag en kepsmänniska men den här är en militärmodell, eller ja, är enklast att förklara så. Trivs tusen gånger bättre i den än en vanlig keps. Perfekt att ha vid lite sämre väder men först och främst i renskogen. När vi kände oss färdigshoppade så åkte vi vidare hem till mig där jag började med middag som bestod av kotlett, strips och bearnaisesås. Har börjat steka kotletter så som pappa brukat göra fastän det är Britt-Mari som fått mig att börja. Jag tänker däremot på pappa när jag gör så. När jag stekt kotletterna så lägger jag över dom i en kastrull och häller sedan sky över. Efter det steker jag lite lök som sedan får gosa tillsammans med kotletterna och skyn, det blir underbart! Kvällen fortsatte med chips, godis, dricka, filmtittande och Uno spelande. Ja, jag borde inte äta sånt men hey snart åker jag iväg och då ska jag sköta mig. Kändes mysigt att få unna sig lite nu innan jag åker iväg.
 
När lördagen kom så blev det varma mackor till lunch och efter det blev vi upphämtade av mamma och det bar åter igen av ner på stan. Emma hade tyvärr glömt att kolla i en affär men vad gjorde det då vi fick oss en extra sväng? Vi avslutade stadsturen med en barnmjukglassbägare. Tror bara det är i Umeå som det finns mjukglass med blåbär smak, det är i alla fall min favorit. Väl framme i Sävar så fortsatte dagen med syskonbarnsbus, grillning, gottande och slappande innan jag gick hem till mamma för att sova.
 
Idag så vaknade jag upp med oro i kroppen och den har inte riktigt försvunnit. Tror det beror på all stress som oron växte sig värre än vanligt. Min och mammas dag började i alla fall med varma mackor, mamma lappade ett par jeans som jag ska ha i renskogen och jag lagade ett par leggings senare. Där efter 14 tiden blev det att vi tog oss en tur ut till Ivarsboda för att kolla in sommarstugan då jag missar invigningen nu under midsommar. Min morbror köpte både fjällstugan och sommarstugan av morfar och nu är snart den nya stugan klar. Ja, den gamla sommarstugan revs och en ny byggdes upp. Istället för en liten stuga så står det nu praktiskt taget en villa där med gigantisk veranda. Riktigt flådigt om jag får säga det själv. Ganska fort så vände jag mig bort mot stigen som går ner mot vattnet, var nästan som att någon ropade på mig. Jag såg hur havet glittrade en bit bort och blev genast förtrollad. Jag och mamma bestämde oss för att gå dit och kolla läget och direkt vi började gå så kände jag doften som jag känt sen barnsben. Oj vilka minnen som dök upp bara av den doften. Hav och natur. När vi kommit fram till vattnet så blev jag sugen på att doppa fötterna, mamma följde efter och det slutade med att vi vadade ut så vi fick vatten upp till knäna. Det var underbart! Kändes rent av som terapi att stå ute i vattnet och känna dom små vågorna slå emot benen. Minnen av hur mycket jag älskade att bada där sköljde över mig. Jag minns hur jag som annars var en gottegris hoppade över go fikat bara för att få fortsätta bada. Hade kunnat stå där hela dagen tror jag. Förutom vadande så hittade vi även en spigg bäbis som mamma lyfte upp i händerna i och med att vi var osäker på om det var spigg eller inte. Lite senare så åkte vi hem till Sävar igen, då for vi förbi hemma hos pappa där vi träffade pappa och lillebror. Efter det for vi hem till mamma igen för att äta middag och invänta Eve som skulle komma ut också. Blev lite prat och glass på slutet innan jag åkte vidare hem. Hoppade av vid Universum och promenerade den sista biten hem som inte är lång alls, däremot kändes den väldigt lång då jag var väldigt kissnödig! Blev ett besök på toaletten och sen en svängom med dammsugaren och efter det med moppen för att ingen skulle behöva känna sig ensam.
 
Det var min helg det och den var fylld av kvalitet. Älskar min familj så mycket!
 
 
Efter flera försök till en seriös bild kände jag för att spela en dryg bitch
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Alltså hur många gånger kan jag säga att jag är helt kär i de där ursnygga naglarna! Vill ha likadana!!! :)

Svar: Oändligt många? ;) Måste börja ladda upp bilder på mina naglar här men blir lätt att man glömmer bort det då man använder sig av Instagram också :P
Erica KP

2013-06-10 @ 17:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0