Sista

Idag började min dag med att laga mat och diska, sen har jag under dagens gång hunnit diska två gånger till. Så går det när man är dålig på att diska bort i tid och sen när man väl diskar ja då tål man inte att se någon disk alls i diskhon. Någon som känner igen sig? Lunchen blev jättegod, dock så brukar jag aldrig misslyckas med grytan. Gjorde en kyckling gryta med gourmé sås som hemmavid går under namnet den vita kyckling grytan. Under en period brukade vi göra den eller en annan thai gryta från Uncle Bens som är gul, därför brukade vi skilja på grytorna med deras färger istället för namnen av någon anledning.
 
Lite senare dök Britt-Mari upp och lite senare på det så dök även mamma upp. Vi åkte iväg till affären för att handla hem inför kvällens middag som Britt-Mari både skulle tillaga och bjuda på. Är man bortskämd om folk kommer hem till en och gör mat som dom själva har köpt med? Ja, det kan man nog säga att man är men ibland måste man väl få vara det? Under tiden som maten lagades så passade jag på att skura toaletten och handfatet för att senare kunna ta tag i att bädda rent i sängen. Jag hatar att bädda rent på grund av min kära svankrygg som jag får väldigt ont i på en gång. Som tur var hjälpte mamma till med underlakanet så jag slapp lite bök. Efter den jättegoda middagen tog jag tag i att laga mina leggings ännu en gång. Givetvis missade jag ett litet hål när jag var hos mamma och använde symaskinen. Nu fick jag lov att ta till nål och tråd, något som Johan gottat sig lite i eftersom det var han som köpte hem det. Jag har alltid varit lite; Äh! När det var klart bar det av ner till tvättstugan och det var jättejobbigt. Ja, jag har en klagar dag men min rygg vill inte alls vara med.
 
Har alltså hunnit med lite mer av mina sista punkter nu innan jag åker iväg. Imorgon ska jag träffa upp Britt-Mari och jag ska ordna några sista ärenden. Måste förbi på Ungdomstorget och lämna in mina papper så att jag kan få pengar i tid och efter det har jag tänkt ordna ett par stödstrumpor. Beroende på väder kan det vara bra att ha nu då jag jobbar eftersom mina ben blir allt värre, suck. Efter det ska vi åka till Maxi där jag ska köpa med mig jordgubbsessens till sodastreammaskinen hemma i byn. Höll totalt på att glömma bort att jag sagt att jag skulle försöka komma ihåg det. Vad fortsätter då kvällen med? Packa, packa och åter packa! Jisses, att packa för tre veckor är verkligen inte lätt. I fjol packade jag för två veckor, blev kvar fyra och använde inte ens allt. Får se hur jag lyckas imorgon men det ordnar sig. Snart bär det av!
 

Min fina nya resväska som är mörkare i verkligheten än vad bilden vill visa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0