Antar

Jag antar att det är många som har följt kommentarerna på det sista inlägget. Samtidigt har jag väldigt stor lust att kommentera det själv här i ett inlägg men samtidigt så har jag ingen anledning till att göra det. Det är jätteroligt med kommentarer även om jag inte alltid förstå mig på alla. Tänker inte på en speciell kommentar nu utan tänker bara allmänt. Fast nu ljög jag, jag måste kommentera det. Det här är min personliga blogg, det är som en dagbok och det betyder ju att den handlar om mig till 99 %, därför undrar jag om det finns något ni vill att jag ska skriva om?
 
Apropå annat så var det väldigt fint väder idag, jag valde att ta en promenad fastän min seghet sen igår satt i. Behöver jag säga att jackan var öppen och sjalen uuppknuten? Hej stark sol! Förhoppningsvis kommer min träningskofta och så även sportarmbandet imorgon då kommer det bli enklare att motionera mer och bättre. Annars så har det inte hänt så mycket idag, jag har diskat och dammsugat. En väldigt klassisk söndag med andra ord men det är väl lika bra kanske. Har även pratat en stund med Johan ikväll och det stärker själen, vi saknar varandra så mycket just nu så att få höra varandras röst är nog både bra och dåligt. Apropå stärkande, skrev med Emma tidigare ikväll och fick då veta att Agnes pratar om mig praktiskt taget varje dag, då brukar Emma säga till henne att jag inte kommer då men en annan dag och då brukar Agnes säga anna dah. Som jag skrev tidigare, jag är så välsignad när det gäller personerna runt omkring mig.
 
Imorgon måste jag göra några ärenden då jag är lite förvirrad angående händelserna men i slutändan är det ingenting att oroa sig över. Det är bara jag som är fjantig när det gäller pengar. På tisdag så ska jag äntligen få komma till kvinnokliniken för att prata om eventuellt byte av ppiller, mitt nykommande finnproblem men även mitt problem med luktsinnet. Jag blev antigen skengravid eller bara knäpp efter magsjukan, jag tål inte dofter alls, jisses. Eller ja, det är matdofter jag har problem med så att gå på en mataffär kan bli ganska jobbigt nu för tiden. På onsdag har jag nya naglar och ännu ett drop in besök på arbetsförmedlingen inbokat och det är väl så min veckoplan ser ut hittills. Snart knackar ju påsken på dörren så kommer nog att åka hem till Sävar någon sväng, måste kolla upp hur bussarna går ifall det blir så att man måste fråga om man kan få skjuts eller liknande. Tyvärr går Sävar bussarna inte allt för bra på röddagar och dylikt.
 
 
Älskade barn, om du visste hur mycket du och din lillebror betyder för mig

Kommentarer
Postat av: EmmaKP

Alltså tiden går för fort! gah! kan knappt tänka mig att det är Agnes på den bilden :P

Svar: Alldeles för fort, inte ens Elmer är ju sådär liten längre :P
Erica KP

2013-03-25 @ 00:58:52
URL: http://emmakp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0