Lördag

Igår hade jag en väldigt lugn dag, vaknade när jag vaknade kan man säga och gjorde i ordning en god lunch ett tag efter. Jag brukar inte bli hungrig direkt jag kliver upp men efter ungefär en halvtimme var jag jättehungrig, blev nästan rädd för min hunger, haha. Till lunch blev det prinskorv och äggröra vilket är något jag älskar! Borde även börja tillaga det oftare då det är så simpelt som det är. Senare på dagen började jag sminka mig vilket jag redan har skrivit ett inlägg om men jag är fortfarande smått i chock över att jag tillägnade ett enda inlägg till just smink. Men så kan det vara ibland och det är helt okej, jag vill ju lära mig mer och därav kommer det nog komma mer sminkinlägg med tiden.
 
Blev upphämtad strax efter 17.30 och vi åkte ner mot stan och Eurasia. Maten var god som vanligt och sällskapet var snäppet bättre. Det är alltid lika roligt att äta tillsammans med så många i familjen. Jag gillar verkligen julafton då vi oftast är hela familjen. Det är trevligt när vi kan umgås hela familjen även om vi inte bor tillsammans längre. Det tråkiga med att äta på restaurang är dock att maten alltid smakar olika, den är alltid god ja, men den smakar alltid olika mycket. Blir ofta att jag börjar tänka på min egen gryta och så börjar snålvattnet rinna. Är samtidigt kul att man har hittat en rätt man älskar att göra hemma. Var som sagt en trevlig middag förutom bordssällskapet bakom och framför oss det vill säga. Tre stora högljudda karlar, en karl lät nästan full så som han överröstade, upprepade och ja, bara sättet han pratade på lät onyktert. Det är lite tråkigt att det blir så på restauranger faktiskt. Jag har aldrig förstått varför man ska dricka så man blir väldigt onykter och sen gå ut och äta. Njuter man verkligen av maten då? Nu tänker jag bara allmänt, tänker inte på karlarna igår. Från ett till annat, tack så jättemycket för den goda maten mamma!
 
Efter middagen åkte jag vidare hem till Britt-Mari där vi såg på melodifestivalen. Jag tyckte att Robin skulle vinna och så gjorde han det. Kan det bli bättre? Ja det kan det nog, skrattmässigt iallafall. Jag är så in i norden less på alla klagomål angående om att vi har en utländsk jury, svenskarna borde få rösta fram den svenska vinnaren och jadajadajada. Det är visst jättesynd om Yohio som inte vann då han skulle ha vunnit med svenskarnas röster. Bu fucking hu säger jag. Vi har tagit in en utländsk jury just för att det har gått så DÅLIGT för Sverige tidigare år i eurovision. Sverige vill ha en chans att vinna och därför tar de hjälp av en utländsk jury för att kunna veta vad som går hem ute i Europa. Vad är viktigare, att rätt person vinner melodifestivalen eller att rätt land vinner eurovision? Jag är egentligen inte så brydd om de här tävlingarna men jag blir så less på allt gnäll. Många svenskar börjar bli rena rama bitterfittor som gnäller på precis allting. Se, nu fick dom även mig att tillhöra gänget bitterfittor. Det gnälls på dittan och dattan och folk blir förbannade för praktiskt taget en fis i rymden. Hade vi varit som USA hade stämningarna börjat hagla för länge sen. Det finns viktigare saker att bry sig om och höja rösten för. Jag har fått lära mig att man ska tänka på hur mycket ilska kan skada oss. Ilska kan utlösa en hjärtattack om man har otur. När man brusar upp ska man helt enkelt tänka; Är det värt att dö för? Jag tyckte ju som sagt att Robin skulle vinna och när man såg hans reaktion vid resultatet så visste man ju att det var rätt vinnare.
 
Glöm inte bort vad jag skrev om ilskan, tänk alltid efter för ibland blir man irriterad och upprörd över någonting som man egentligen inte borde bry sig om. Det finns nog med energitjuvar i våra liv låt inte ilskan vara en av dom.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0