Pastell

 Idag var en bättre dag men tröttheten och det onda har varit kvar. När det gäller tröttheten får jag egentligen skylla mig själv då jag har lagt mig för sent dom tre senaste nätterna fastän klockan skulle ringa tidigt. Ärligt talat så har jag ingen ro i kroppen för att gå och lägga mig, den vill inte infinna sig. Så, i slutändan är det ju bara mig själv som jag är dum mot. Det är bara att kliva upp om man har något inbokat, det är bara själviskt att missa möten eller dylikt om man inte tar sig iväg för att man är trött. Ja, det är jättesvårt när man sover dåligt det vet jag så väl själv men ingenting blir bättre om man ligger kvar i sängen det har jag redan lärt mig den hårda vägen.
 
Väl nere på stan så tog jag ut pengar innan jag vandrade vidare till salongen. Kom dit ganska tidigt så jag umgicks med mamma en stund innan färgerna valdes ut för dagens naglar. Eftersom jag var där så tidigt så började vi även lite tidigare men det gör inte mig något. Redan förra gången bestämde jag mig för att följa modet med att ha fyra hellackade naglar och en glittrig och redan då bestämde jag också färgerna gul och rosa i och med påsken som kommer och hälsar på imorgon. Däremot så vek jag undan lite från modet och valde att ha rosa glitter på en del av tumnageln också bara för att bryta av lite extra mycket. Känner mig som en påskgodis och glass i ett. Har alltid rynkat på näsan åt pastell färger även om många är fina, det har aldrig riktigt känts som mig men oj så glad jag är i den gula pastellfärgen. Gul rimmar på ful men det är en av mina favoritfärger. Jag och min kusin Frida är helt enkelt ett bra team, vi får se vad det blir nästa gång. Något som inte går att missa är att jag förutom starka färger också älskar glitter. När jag var klar och mamma hade packat ihop sina saker så kom Britt-Mari förbi salongen och vi vandrade vidare mot Frasses för en lunch. Blev att vi åt alla tre tillsammans idag då vi alla var klar samtidigt. När vi hade ätit så åkte mamma vidare mot ett möte och Britt-Mari gick mot bussen hem till Åsele. Själv så gick jag tillbaka till ungdomstorget, hade varit där tidigare men givetvis direkt efter att dom hade stängt för lunch. Så nu var jag helt enkelt tvungen att gå dit igen för att kunna lämna in mitt kostnadsförslag. När jag kom det var det jättemycket folk, fick nästan en chock, det är nog mycket som ska hinnas nu innan påsk skulle jag tro. Bad hon i receptionen om en kopia på papperet och sa vem som skulle ha det då jag hörde; Är det du som är Erica? Då stod min handläggare där så nu har jag fått ett ansikte på henne. Vi stod och pratade en stund och det var jättetrevligt, nu är den sociala biten i mig nöjd. Efter ungdomstorget hade jag arbetsförmedlingen inbokat eftersom jag har börjat måsta gå på drop in möten. Även där blev jag bemött med glädje då jag behövde kopia på vilka jobb jag hade sökt. Förra gången var det en kvinna som kommenterade hur fint jag skrev och idag sa hon; nej men det är ju du som skriver så fint. Ja, nu är det ju inte ordagrant men det var så hon kände igen mig iallafall. Efter det så stod vi och pratade en stund och hon var jättetrevlig. Vi pratade om jobbsök, praktik och så vidare. Hon tipsade även om ett jobb som jag precis hade skrivit ner på lappen så vi hade roligt åt att vi hade tänkt likadant. Visst är det trevligt när man blir bemött med glädje av myndigheter?
 
När myndigheterna var avklarade åkte jag vidare mot Ålidhem. Givetvis fick jag mitt andra paket idag och inte igår när jag fick det första. Passade på att handla lite mat när jag ändå var vid en mataffär och jag stötte på Lelle andra dagen på raken och han undrade varför jag börjat vara där så ofta eller något liknande. Ja, man kan ju faktiskt börja undra om jag har börjat tycka om Ålidhem men jag ville ju faktiskt bara ha mitt paket, haha. Det har varit lite som lilla julafton idag, fick både träningskoftan och sportarmbandet idag. Är jag piggare imorgon har jag tänkt inviga mina träningskläder även om det bara blir med en vanlig promenad. Idag fick jag lov att vila i två timmar innan jag kunde ta mig upp och min huvudvärk har krälat sig fram igen så får helt enkelt vänta och se tills imorgon hur jag mår i mage och huvud.
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Så himla fina naglar <3 Blir sugen på att skaffa såna själv. En gång gick jag till en nagelterapeut bara för att höra hur mkt det skulle kosta. Jag sa att jag ville ha långa, tjocka nästan som klor. Då sa hon nej, men inte ska du göra såna - du har ju såna själv redan. Det förstör bara nageln och så får man hålla på hela tiden :D Haha, snacka om bra kundservice när man vill betala pengar för nånting och hon övertygar mig om att jag har så snygga naglar själv att det inte behövs. Hon var verkligen gullig :) Men dina var snygga i alla fall!

Svar: Tack, jag är jättenöjd :D Det är så det ska vara, man ska vara ärlig mot kunder. Mina växer väldigt bra men tyvärr är dom ganska sköra och går av lätt. Att förstärka dom med gele är det bästa jag har gjort, kan alltid ha snygga naglar som håller 1000 gånger bättre än om jag är utan gele. Däremot är det många som gnäller om att mina och många andras naglar är fake men så är ju inte fallet, dom är bara förstärkta :)
Erica KP

2013-03-28 @ 13:05:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0