Pust, stånk och stön

Har precis diskat bort det lilla jag hade i diskhon och nästa punkt på agendan är att duscha. Samtidigt så känner jag inte för att duscha just på grund av hur det känns i kroppen. Har en dålig dag vad det gäller nacken och huvudet och vid dom dagarna så håller jag alltid på att svimma när jag duschar. Är ganska mör i kroppen överhuvudtaget idag då jag har varit duktig.
 
I och med att jag fick klar min träningsoutfit igår så kände jag mig taggad på att börja motionera lite extra. Sa redan igår till Johan att är magen och huvudet bättre idag så kör jag. Har fått tips av Hanna om hur jag kan börja men valde att testa det första tipset jag hade läst idag. Kommer att prova mig fram med olika metoder för att se vad som känns bäst för mig och min kropp. Idag promenerade jag tre minuter och joggade två i sammanlagt 20 minuter. Dock så blev det lite sämre jogging på vissa ställen för oftast kom jag fram till vattenbelagd is, där vågade jag knappt gå men jag gick sakta över och fortsatte sen att jogga. Just nu så känns mina knän väldigt mycket vilket inte är så roligt men jag är stolt över mitt pass idag. Som det skrivits tidigare, med min vikt och min kropp så ska jag inte pressa mig själv för hårt. Vissa kan väl tycka att det är ju ingenting att jogga men för mig har rädslan för att inte orka och för att synas finnas där. Det första jag tänkte idag när jag joggade och mötte folk var att dom skulle tänka något i stil med; Kolla, en tjockis försöker att jogga. Jagade bort mina hjärnspöken och tänkte istället att dom tänkte; Oj vad duktig hon är som försöker. Ja, nu är det ju inte så stor chans att någon av dom jag mötte ens tänkte något om mig men tror alltför många känner igen sig i min tankegång? Mitt självförtroende har många gånger gjort att jag har gett mig själv dåligt samvete. När jag åt på Max kunde jag till exempel tänka att folk tänkte illa om mig då, varför skulle jag som var så tjock äta skräpmat? Skrattade någon högt när jag gick förbi så tänkte jag alltid att personen skrattade åt mig. Ja, listan kan bli lång och alltför många känner igen sig i det här, det har jag fått höra. Det är bara hjärnspöken men en gång i tiden har det ju som sagt varit äkta spöken för mig i skolan och så vidare. När jag tänker tillbaka på hur jag blivit behandlad i skolan och ja på stan så mår jag faktiskt illa. Inte för min skull dock utan för dom som har varit elaka. Vad var deras syfte, vad vann dom på det? Ärligt talat så gav det nog inte dom ett skit i längden utan bara för stunden. För mig har det gett så mycket mer i längden, då var det jobbigt men nu kan jag ta det och göra något bättre av det. Åter till mitt pass, har tänkt försöka köra det här två gånger i veckan men då med några dagars mellanrum på grund av mina knän, jag måste tänka på dom också. Ska även få med mig Britt-Mari ut i joggingträsket och tillsammans har vi tänkt stötta varandra. Ska även fortsätta med mina promenader det är en självklarhet, det blir bara att två dagar i veckan så ska det kännas lite hårdare än promenader.
 
Ska strax hoppa in i duschen men först ska jag försöka reda ut några tovor. Har kvar lite tovor sen helgens lockiga hår och eftersom jag praktiskt taget hela tiden har uppsatt hår så blir det på något sätt alltid lite tjorv. Passar även på ett bjuda på en fin hissbild, ville ha en helkroppsbild och då funkar det bäst att ta i hisspegeln även om den delar mig på mitten. Jag är väldigt nöjd med min träningsoutfit, kläderna sitter som dom ska, armbandet sitter kvar på armen och skorna är sköna. Har även lagt till  arctic cat tubsjalen som jag fick på afterskoter kvällen, ja, tror dom kallas tubsjal iallafall, den är iallafall perfekt att ha vid jogging när man inte vill frysa om halsen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jäklar, så bra gjort att fara ut och gå/jogga. Vet du, det är ingen som tänker på hur du ser ut när du är ute och joggar. Jag brukar också bli så medveten om mig själv och min kropp när jag joggar och tänker att folk tittar på mig och tänker en massa saker om mig. Men det är inte så. Folk har så fullt upp med att ta sig dit de ska så de tänker inte ens på vad andra har för sig :)

Svar: Tackar, det känns väldigt bra :) Haha nej jag vet ju det men ändå kan man inte låta bli att tänka så. Därför kändes det väldigt bra att direkt jag hade tänkt den negativa tanken så bytte jag ut den till en positiv :)
Erica KP

2013-03-28 @ 19:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0